Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

SL Benfica – Pécsi VSK-VEOLIA

Tartalékosan látogat a magyar együttes a portugál kirakatcsapathoz.

Európa Kupa, A-csoport, 5. forduló
Portugália, Lisszabon, Pavilhao Fidelidade

Benfica: Murry - Silva - Hallman - Gomes - Coleman.

Pécs: Ruják - Pongó - Smith - Budimir - Horti.

A FIBA Europe Cup-sorozatban az egy győzelemmel és három vereséggel álló, jelenleg az A-csoport negyedik helyét elfoglaló Pécs látogat az ellentétes mérleggel rendelkező, csoportleső Benficához. A portugál együttes elég jó formában várja a találkozót, ha azt nézzük, hogy 53 pontot vert két nappal ezelőtt a Terceira gárdájára a hazája bajnokságában. Ezzel szemben a baranyaiak először kaptak ki a honi élvonalban, ráadásul hazai pályán az ősi rivális Kaposvár ellen.

Tovább csökkenti a PVSK esélyeit, hogy Diggs továbbra sincs 100%-os állapotban, C. J. Aiken pedig térdműtéten esett át a napokban, így ő biztosan nem lép pályára.

Csirke Ferencet, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzőjét hiába hívtuk többször is, nem sikerült elérnünk, illetve üzeneteinkre sem reagált.

Fotó: pvsk-panthers.hu

28 hozzászólás

28
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Falcokc99Pécsidrukker99PisztolpiitlizapannaKoops Recent comment authors
Pisztolpiit
Olvasó

T. BB1 szerkesztőség! Eléggé szánalmas, hogy itt a hozzászólásokban mindenféle frusztrált majom, sárga párnák és emesék pocskondiázhatnak szabadon a legaljasabb szövegekkel edzőt vagy játékost, akiknek persze a fő bűnük általában az, hogy az érintettek éppen párszor már elkenték az ő kedvenceik száját, ugyanakkor amikor ti írtok egyszerűen egy régebbi szöveget csak névváltoztatással, ám ellenőrzés nélkül átmásolva – kicseszve szegény Kiss Kolossal a szájába adott gondolom az ügynöke által fogalmazott mondatokkal (nov.14.) –, de ezt egy olvasótok (nem én) észleli és szóvá teszi, akkor ti fantasztikusan etikus hozzáállással úgy oldjátok meg a dolgot, hogy törlitek onnan a hozzászólás lehetőségét. Következtetés: A… Olvass tovább »

vasvilla
Olvasó

Tisztelt BB1 szerkesztőség!

Vélhetően a feltételezett hely ahol Csirke edző tartózkodik : Király utca 18 Hajas szalon. Kissé elhúzódott a frizura igazítás. Kérem legyenek türelemmel. Hajvágás közben nem lehet felvenni a telefont.
Hajrá Pécs!!
Csirke Ferenc bírálói is értsék meg, emiatt nem tud nyilatkozni. Ne bántsák kérem.

Motoros
Olvasó

Ennek a tápos csibének hajbeültetés kell, nem fodrász@?

Mexx92
Olvasó

Neked meg hulljon ki az összes fogad te nyomorék. Az a problémád apukám hogy ő elért olyan dolgokat amit te soha nem fogsz még akkor sem ha 2x születnél meg. Előbb nézz körül a saját házad táján és ha ott minden rendben akkor szövegelj de addig a neved kuss! 😉

Motoros
Olvasó

Te vagy az tápos csibe?
????

Mexx92
Olvasó

Unalmas vagy ember. Mi van beakadt a lemez? Ez a szöveg 5 éves szinten van. Kérdésedre nem vagyok ő, de igen jól ismerem. Felnőtt létedre 5 évesek szintjén vagy? Hát gratulálok hozzá 😉

Motoros
Olvasó

Remek, akk üzenem neki, hogy egy szarkupac,az ellenfelet nem tisztelő macskajancsi,hókuszpók bohóc?

Mexx92
Olvasó

Álljon meg a menet! Te most nagyon benéztél valamit mert én nem adok semmit át tőled neki. Ha ennyire bajod van vele, akkor mond el te személyesen. Ja hogy csak a gép mögül van pofa, élőben már nem 😉

Koops
Olvasó

Köszönjük Emese ezt a fantasztikus reklámot! Kérjük váltson adást! 😉

lizapanna
Olvasó

1. Csirke nyilatkozik: A Benfica lényegesen erősebb csapat, Aiken sérült, Diggs sem egészséges, és hát, fáradtak vagyunk……..
Csirke sír-rí, nyavalyog, kifogásokat keres, előre magyarázkodik, fél, gyáva alak……
2. Csirke nyilatkozik: Bár a Benfica erősebb csapat, nem lesz gond, ha tudjuk hozni az utolsó meccsünk előtti dobóformát, szóval bármi lehet, mi mindenhol nyerni szeretnénk……
Csirke egy beképzelt, nagyképű majom, tanulhatna némi szerénységet, még a Kaposvárt se sikerült legyőzniük………..
Esküszöm, fogalmam sincs, miért nem nyilatkozott, de így lett volna, ha igen. Neked és az őt fikázóknak mindegy, csak lehessen belekötni. Beteges.

ipasop
Olvasó

Elég érdekes, hogy Csirke Ferenc akkor nem panaszkodott mikor az ellenfeleiből hiányzott nem egy hanem több játékos és úgy sikerült nyernie. A tavalyi szezonban már ismert a JKSE és az Olaj példátlan sérülés hulláma, melynek következtében gyakorlatilag a PVSK ölébe hullott a bronz érem. De nézzük az idei győzelmeket: JKSE csak 4 légiós volt(nem játszott a felkészülés során legjobb Reed) Körmend: pont akkor távozott Keller, és Kastrati az első negyedben agyrázkódást szenvedett. DEAC : 3 légióssal állt ki nem volt irányítójuk és hiányzott az egyik legjobbjuk Armwood. ZTE : 4 légiós játszott ,hiányzott az ész ,nem volt irányítójuk. Szóval a… Olvass tovább »

Mexx92
Olvasó

Minek vagy ennyire rászállva Ferire te szerencsétlen? Magyarázd már el mit ártott neked Feri hogy ennyire szapulod?

Koops
Olvasó

Minek foglalkozol egyáltalán velük..?

lizapanna
Olvasó

Azért lehet, hogy mégsem vagy elég alapos, kedves ipasop, mert én meg arra emlékszem, hogy mielőtt ölünkbe hullott volna a bronzérem, hónapokig nélkülözte a csapat Simont és Antóni Csanádot, és így nyertek tizenvalahány meccset, szóval az nem úgy volt, hogy csak ki kellett várni, hogy az ellenfelek lesérüljenek. Ezt csak azért írom, mert a rosszindulatod legyőzi a tárgyilagosságodat, de hát lelked rajta! És még most sem találom, hol “sírt és panaszkodott” a kaposvári vereség után…..

SárgaPárna
Olvasó

Feri! A Bánnal együtt legalább a kórlapotokat elküldhettétek volna a BB1-nek, ha már a nagy lófaszra akkora nagyképű lettél, hogy nem nyilatkozol. 🙂 🙂
Mondjuk én kíváncsi se vagyok rád. 🙂

Mexx92
Olvasó

Egy ilyen taplóra, mint te vagy,ő sem kíváncsi rád 😉

Koops
Olvasó

Miért tiszteled meg ilyen szép mondattal?
Egyszerűen elég lett volna “szartartálynak” nevezni ezt a valami ízét!

pecs007
Olvasó

Remélem, hogy a klubvezetés már értesítette a világsztár edzőnket, hogy milyen büntetést kap, mert kötelességét megszegve nem áll a sajtó rendelkezésére, ezáltal szembeköpi a saját szurkolóit ez a félhülye…
Ha ezt a vezetőség engedi neki, akkor teljesen alkalmatlan a feladatra, és köze sincs egy profi menedzsmenthez.

Falcokc99
Olvasó

De jó látni, hogy nem csak nekünk vannak retardált szurkolóink! ??

Gecse J. Márió
Olvasó

Jobban tennék, ha holnap a kulcsjátékosokat pihentetnék, már úgy sem juthatnak tovább… és már csak azért is, mert fogadtunk a félidei legalább 4 pontos Benfica-előnyre és a végén a legalább 7 pontos különbségre is! 🙂

Gecse J. Márió
Olvasó

Szerintem ez a Pécs jelenlegi helyzetében és annak tudatában, hogy 22 órakor kezdődik a meccs, egy nagyon tisztességes helytállás lenne!

bányász
Vendég
bányász

Ez nem ilyen egyszerű. Lehet 1-2 légiós nem is igazolt volna a Pécshez, ha nincs a nemzetközi kupa, ahol megmutathatják magukat, ugródeszkaként. Ergo lehet, hogy logikus lenne nem játszatni, de közben a szerződésben pedig benne van, hogy nemzetközi meccsen játszani fog.

Gecse J. Márió
Olvasó

Ebben is van valami… bár nem tudom, hogy Diggs félig-meddig sérülten mennyire tudna rágyúrni a statjára, Aiken eleve nincs, Smith okés. Csirics és Budimir szervezete se kívánja már a kettős terhelést szerintem, főleg, hogy több időt kellene most a pályán tölteniük.

pbask
Vendég
pbask

Nem mert nyilatkozni,mert kikezdenék a körmendiek xD.

Downtown
Vendég
Downtown

azt hiszem a sírós posztnál nem csak körmendiek szólaltak meg 🙂
én például jót röhögtem, mert köztudott, hogy a Csirke mikor hisztizik 😀

Pécsidrukker99
Olvasó

Ilyen régóta ismered már személyesen, hogy tudod mikor hisztizik? Ha meg nem ismered akkor elég jó megfigyelő lehetsz. Ja? Nem.

Zsarkov
Olvasó

Csirke becsinált leves…

vasipasi
Olvasó

Csirke mindig ezt csinálja, ha nyer, akkor játssza az eszét, ha kikap hisztizik. 🙂 🙂
De nyugi az eszéhez kell mérni!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés