Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sitku Ernő szerint a jelenlegi helyzet nem azt vetíti előre, hogy pár héten belül folytatni lehet a bajnokságot

Skype-on keresztül fog tárgyalni az MKOSZ elnöksége.:

:

A kedden 13 órától tartandó ülésen fogja meghozni a döntést az MKOSZ elnöksége a hogyan továbbot illetően. Ennek apropóján a B-csoportos Nyíregyháza Blue Sharks ügyvezetőjét, az MKOSZ elnökségi tagját, a BB1.hu állandó szakértőjét, Sitku Ernőt kérdeztük.

– Nagyon szomorú vagyok a helyzet miatt, szerettem volna, hogy ha megy a bajnokság természetesen azt szeretjük, ha mérkőzést lehet játszani, de sajnos ez van. Úgy gondolom, hogy most türelmesnek kell lennünk, mert mindenkinek nagyon fontos az egészségmegőrzés és ennek tükrében kell meghozni a döntést. Holnap lesz elnökségi ülés, Skype-on. Nem úgy hozzuk össze a megbeszélést, hogy egy irodában összeülünk, mert elvileg a terv az lett volna, hogy az A-csoportos csapatoknak a vezetői is ott legyenek, a női és a férfi szakágból egyaránt. Ez azért több, mint ötven embert jelent egy tárgyalóteremben, nem gondolom, hogy biztonságos lett volna. Ma van egy határidőnk, a csapatvezetőknek, az elnökségi tagoknak meg kell írniuk a véleményét, holnap pedig döntés fog születni.

Természetesen annak örülnék, ha lehetne folytatni a bajnokságot, de ha olvassuk azokat a tanulmányokat, hogy egy ilyen vírus terjedése hogyan zajlik általában, illetve annak milyen következményei vannak, akkor sajnos ez nem azt mutatja előre, hogy két, vagy három hét múlva újra lehetne kezdeni a pontvadászatot. Ezt mindenképpen figyelembe kell majd vennünk, amikor döntést hozunk. Még egyszer mondom, hogy most az a legfontosabb, hogy mindenkinek az egészsége rendben legyen. Láthatjuk a híreket, amelyek megjelennek, komolyan kell venni és be kell tartani azt, amit a kormányunk előír és mindenkinek a segítségét kell kéri ebben.

fotó: nyiregyhaza.hu

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
DennislddVulcanoMotorosantikosar Recent comment authors
ldd
Olvasó

Ha már a tippsz-mix úgyis odalett…
Fogadjunk arra, hogy lesz-e bajnok vagy sem!
A magam részéről 1,40-el adom, hogy nem lesz…
megadnék egy számlaszámot… arra tudjátok megtenni tétjeiteket …

laja
Olvasó

Remélem befejeztetik a bajnokságot és nem hirdetnek bajnokot.Igy nem érdemelné meg a filkó mert egy győzelem előnye van és még a Körmenddel is van vissza meccse. Itt csak abban kell dönteni ,hogy ki induljon a nemzetköziben.Egyet viszont jobb ha tudunk ez a vírus jövő télen újra megjelenik és jelenleg nincs rá vakcina.

SárgaPárna
Olvasó

Gondolom számodra az lenne a megnyugtató, ha a Körmend indulna a Bajnokok Ligájában??? Nem lenne az nagy ugrás nektek az Alpok Andria Kupa után? :):)
Ha bajnokot nem is avatnak, ami kurva igazságtalan lenne, az, hogy a BL-ben ki indulna akkor is tök egyértelmű…

laja
Olvasó

Magasról teszek rá,hogy ki hol indul,mi úgy sem indulhatnánk sehol. Inkább a Körmend induljon a BL-ben mint a filkó.

csakazete
Olvasó

A hivatalos címvédő induljon a BL-ben, ami ha nem hirdetnek bajnokot, abban az esetben is a Falco lenne! Mielőtt rámtámadnátok, ez a személyes véleményem, mindenfajta rosszindulat nélkül!

Dennis
Olvasó

Azért abban sem ártana dönteni, hogy lesz-e kieső az A-ból, illetve feljutó a B-ből, szerintem ez is fontos és eldöntendő kérdés.

csakazete
Olvasó

Ilyen helyzetben jogosan hirdetnének bajnokot, ha annyi előnye lenne az elsőnek, hogy már biztosan alapszakasz győztes! De itt erről szó sincsen, tehát ha lefújják a bajnokságot akkor idén senkit nem szabad kihirdetni, ahogy kiesőt sem!!! Ha figyelembe vesszük hogy a két első le sem játszotta meccseit oda-vissza, így miről is van itt szó egyáltalán? Idén nem lehet bajnok sem kieső, ellenben a 20/21es szezonban a Falco a címvédő! Részemről asszem ez az ésszerű döntés! Pedig nagyon komoly végjáték volt már kibontakozóban…. Sajnálom a helyzetet!

törrögszultán
Olvasó

Az idén, nem fognak bajnokot hirdetni, mint ahogyan kieső sem lesz…

SárgaPárna
Olvasó

Miért ne hirdetnének?

antikosar
Vendég
antikosar

te is egy virus vagy.Hibernáld magad.köszi.Falco az idén nem lesz bajnok ha ha

Vulcano
Olvasó

Idén valszeg senki nem lesz bajnok.

SárgaPárna
Olvasó

Azt gondolom már csak formaság a holnapi egyeztetés. A kérdés eldőlt, tényleg sajnálom, hogy így lesz meg a harmadik bajnoki arany, de a negyedik után majd ismét nagy bulit csapunk.

Motoros
Olvasó

A kupagyőzelem is csak formaság vagy álom?????

Egyébként meg nyald ki a seggem!????????

Motoros????

SárgaPárna
Olvasó

Látom megkönnyebbültél, hogy ítélkezési szünet van… 🙂 🙂 🙂
Ahogy hallom ott továbbra sem nagy a pofád!!!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés