Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Simon nem írná le a Pécset a Körmend ellen

Sikeres műtéten van túl az irányító.:

:

Hosszú ideig bíztak abban Pécsen, hogy Simon Kristóf sérülését követően a bajnokság legfontosabb szakaszában ott lehet csapatával, ám menet közben kiderült, műtétre van szüksége. A beavatkozást két hete végezték el a játékoson, ami jól sikerült. A rehabilitáció még most kezdődik, de annyi biztos, hogy csak a következő szezonban láthatjuk pályán az irányítót.

– Amikor megsérültem, először csak ultrahangos vizsgálatot és röntgen felvételt készítettek a bokámról – mondta Simon Kristóf, a Pécsi VSK-VEOLIA játékosa a BB1.hu-nak. – Ezután próbálkoztam meg az edzésekkel, de továbbra is fájdalmaim voltak. Ekkor döntöttünk úgy, hogy szükség van egy MRI-vizsgálatra is. Ez kimutatta, hogy a bokámban van egy porcleválás, nem csak a bokaszalag sérült meg. Az orvos javaslatára elkezdtünk egy konzervatív kezelést. Ez volt az utolsó szalmaszál amibe próbáltunk kapaszkodni. Ha ez sikeres lett volna, akkor még játszhattam volna az idei szezonban. Ez lényegében infúzióból és injekciós kezelésből állt. Sajnos ez a módszer nem volt sikeres, így artroszkópos műtéti úton kellett eltávolítani a levált porcdarabot. A porcosodást őssejtes kezeléssel elindítottuk, de idő kell ahhoz, hogy ez helyre jöjjön. Az első két hétben egyáltalán nem is terhelhettem, most jutottunk el odáig, hogy majd fokozatosan elkezdhetem, de még mindig mankóval sétálva. Rossz az ágyban fekvés, de úgy érzem, hogy napról-napra jobb a bokám és erősödik. Az a szerencsém ebben a szerencsétlen helyzetben, hogy egy remek orvos foglalkozik velem, aki viszonylag hamar tudott is nekem időpontot biztosítani a műtétre. Dr. Pánics Gergelynek sokat köszönhetek, aki egyébként a Ferencváros focicsapatának a csapatorvosa. Két hete már túlestem a műtéten, ami azt jelenti, hogy a nyáron el tudom kezdeni az alapozást vagy a pécsiekkel, vagy pedig egy másik csapattal. Erről még nem tudok nyilatkozni.

A baranyaiaknak mindenesetre sikeresen alakul a szezon, hiszen a Jászberény kiütésével ott vannak a legjobb négy között, ahol a Körmend vár rájuk. A vasiak ellen már nem ők számítanak az esélyesnek, ám Simon Kristóf szerint így is lehet esélyük, mert rajtuk már nincsen teher.

– Nagyon örülök a jó szereplésnek, szurkolok a társaknak – folytatta a játékos. – Valószínűleg a TF elleni hazai vereségünket követően kevesen gondolták volna azt, hogy bejutunk a felsőházba, majd később a legjobb négy közé is. A Körmend ellen már nem mi vagyunk az esélyesek, viszont rajtunk egyáltalán nincsen teher. Az már biztos, hogy éremért játszhatunk, ami egy óriási dolog a csapat életében. Nem írnám le magunkat a körmendiek ellen sem. Jó lenne az első mérkőzést megcsípni, ahol mindig a hazai csapaton van a nyomás a jó kezdés miatt. Ha ez összejönne, akkor bármi lehetne a folytatásban. Én is szeretnék személyesen ott lenni, a harmadik meccsen már szerintem élőben szurkolhatok a társaknak.

Fotó: pvsk-panthers.hu

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
CsapajevLaposvárred-black01Kalok KevinMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
Csapajev
Vendég
Csapajev

Pedig le kell írni a Pécset, hiszen mindenhol így szerepel, hogy Körmend – Pécs, vagy Pécs – Körmend. 🙂

Laposvár
Olvasó

Szerintem nem lesz söprés. A Pécs most magabiztos, és semmilyen kényszer nem nyomja őket. Ráadásul a Körmend ellen általában megy nekik. Szerintem legalább egy meccset hoznak majd, de az sem kizárt hogy 5 meccses lesz. Mondjuk azt nem gondolnám, hogy döntőbe jutnak, de nem fogják könnyen adni a bőrüket.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

OFF. Keller Ivánról azt hallani ,hogy Pécsre igazol…

Laposvár
Olvasó

Nem akar kiesni jövőre a spanyollal? 🙂

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Igyekezz, Kristóf, mert negyedik meccs már nem lesz! 🙁
SZERETLEK.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

És ha 3-0 a Pécsnek?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Megjátszanád a tippmixen, kis barátom? 😉

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Nem viszont az első meccsre a 21+ MTE győzelmet biztos 😀

red-black01
Olvasó

Ezt most bukni fogod.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés