Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Simon Kristófot megtartotta a ZTE

“Kristóf nagyon elszánt, kiváló hozzáállású játékos, aki folyamatosan fejleszteni szeretné képességeit.”

  •   :

:

Simon Kristóffal a következő szezonra szóló szerződést kötött a Zalakerámia ZTE KK csapata – tájékoztatta a klub honlapját Stárics Kornél ügyvezető. Az irányító poszton bevethető 187 cm magas hátvéd a szezon második felében egyre jobb formába lendült. Ante Nazor érkezésével, nagy lendülettel és önbizalommal játszott.

– Kristóf nagyon elszánt, kiváló hozzáállású játékos, aki folyamatosan fejleszteni szeretné képességeit. Csapatjátékos, aki fontosnak tartja a csapaton belüli jó légkört, amiért tesz is. Kristóf magyar játékosként megmutatta már, hogy mire képes, és készen áll, hogy ezt a következő szezonban is bizonyítsa – nyilatkozott Ante Nazor vezetőedző.

Az oldalnak a kosaras is elmondta, hogy mi döntött a folytatás mellett.

– Ante Nazor személye perdöntő volt, várom vele a közös munkát. Emellett sokat beszélgettem Szabó Zsoltival is, aki sokat segített nekem az elmúlt szezonban és most is jó tanácsokkal látott el, egy jó iránymutatást kaptam tőle. Kíváncsian várom az előttünk álló évadot.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

  •   
59 hozzászólás

59
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
47 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
HajráKörmendHajráVasRedhairMilosRedbidSárgaPárna Recent comment authors
SárgaPárna
Olvasó

Downtown!
Nem úgy volt, hogy a polgármesteri hivatalban visszavonták a wifi jelszavad mert egy akkorát nyalintottál a Fütyire, hogy megsértetted a fogaddal a farokcsontját?
Vagy most kaptál a kultúrházban ingyen wifit?

SárgaPárna
Olvasó

Nem tudom, hogy a Ralf Martinez sztoriban ki a perverzebb…
Az a ZTE vezető, aki edzésről hazafele a Berki csárdába hívja aláírni az egyik körmendi játékost (segg buta, uninteligens csárics….), vagy az a fiatal, de kétségtelenül elmebeteg fiatal, aki szervez egy utolsó házibulit….
vagy az a politikus, aki “meggyőzésre” használja az ezen történt, minden bizonnyal bűncselekmény gyanúját kimerítő sztorit… (remélem a bb1 már elküldte a kérdéseit a körmendi rendőrkapitányságnak)
Mindenesetre azért két ekkora hagyományokkal rendelkező klub komolyabb vezetőket érdemelne…

Redbid
Olvasó

Lentebb láthatjuk az okostojással nagy egyetértésben kiegészült sárga takonykommandó újabb “hiteles” ténykedését, eldobhatós nickek támogatásával! Persze a sárga főtakony az nincs itt, na de folyamatban lévő ügyekről ugye majd később 🙂 A “hiteles” ténykedésük szigorúan sorrendben: “Á, már áprilisban aláírt” mert “nincs és nem is volt szerződése” Aztán kis finomítással már “szerződésszegésről” szólt a fáma. de ezért itt edzett ugye 🙂 Aztán jöttek a “bomba” hírek, popcornnal 🙂 “Még nem jelentik be, mert megfenyegették a zete vezetőséget” 🙂 Aztán volt, hogy most “könyörögnek, hogy még ne jelentsék be” 🙂 És az utolsó kettő egészen nevetséges indok után, most újabb hasonlóan… Olvass tovább »

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nem tudom egyébként, hogy az irigység vagy valami más teszi, hogy néhányan próbáltok hiteltelen forrásként beállítani a nyilvánosság előtt, de az a kőkemény igazság, hogy az év eleji Keller sztori óta egy rohadt mellélövésem nem volt. Ez persze nem az én érdemem, hanem a súgóké, akik jelen vannak a tárgyalásokon, csak felejtsük már el ezt a hazug lejárató kampányt. Van belőle elég az országban. 😀 Az meg, hogy ugyancsak sokan komolyan vettek teljesen komolytalan pletykákat, az ismét a nevetséges kategória, ezt legutóbb azt hiszem Derryl kolléga tökéletesen leírta. Vegyük már észre : ez a fórum nem a szakmaiság csúcsa, ahogy… Olvass tovább »

balldontlie
Olvasó

Ha fix infód van mondd inkább, mert az utalgatás csak alapot ad a Redbid féléknek.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Van, ami nem tartozik feltétlenül a nagy nyilvánosság elé, van amire meg is kérnek, hogy ne adjam tovább. Mivel Te az egyik legnormálisabb ember vagy itt, ha rám írsz akármelyik közösségi oldalon, nagyon szívesen elmondom például ezt a sztorit is.

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Ne foglalkozz a hülyékkel, én szeretem olvasni,amiket írsz. Általában igyekszem korrekt maradni.
Körmend többi légiósáról az infó engem is érdekelne.

Redhair
Olvasó

Szerintem ez a hozzászólásod nagyon nem elegáns.. Biztos vagyok benne, hogy sokkal több információval rendelkezel, mint az itt fórumozók nagy része, de nem értem, hogy miért fontos elmondanod, hogy egy csomó mindent tudsz, de nem mondod ám el, mert ezek titkosak.. Ezzel mi a cél? Hogy mindenki tudja, hogy Te tudod, mi meg nem? Az idei évben napról napra változnak a dolgok ahogy látjuk, hogy a háttérben mi van, az lényegtelen szerintem. Azt hallgattuk mi itt Körmenden, hogy pár hét múlva a fél világ rajtunk fog röhögni, mert egy 20 éves srácot (WTF??) elcsábított a ZTE, most hogy ez úgy… Olvass tovább »

Bozic
Olvasó

Sarga takonykommando 😂😂😂😂😂

Torcida
Olvasó

kornél takarodj és vidd magaddal az analfabéta sztárocskáidat is!

Torcida
Olvasó

pbask,mendez menjetek a fakezűt körbe szopkodni,nem kérünk a nyomorék vezetésünkből!! LEFŐTT A KÁVÉ!

Vilis79
Olvasó

Van hova fejlődni. Mozgáskoordinációs problémák, iszonyat fakézzel párosulva.

Mendez
Olvasó

Neked is van hova fejlődnöd a sportág ismeretét illetően.

Pbask
Olvasó

Hiába beszélsz nekik,egerszegi cucikák. : D

BasketMan
Olvasó

Nem nagyon akar megérkezni Martinez a szomszédból… 😀

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nem is fog.😀

Pbask
Olvasó

Egyre jobb a sztori,főleg mert a sárga gyógyegér hülyét csinált magából:D
Bírnám,ha lenne egy nevető harmadik.

BasketMan
Olvasó

😂👍

gulyasszabolcs00
Olvasó

Messze a legnagyobb története ez az ubiszezonnak, az fix. Készülök is egy fantasztikus verssel, már ha egyáltalán bejelentik… Tekintve, hogy a Körmend már egyszer kiadott egy közleményt azzal kapcsolatban, hogy marad a Ralf, simán kinézem belőlük, hogy ezzel le is zárták az ügyet, és szépen elsunnyogják, mondván : mi már jeleztük, hogy marad. 😀😀

Pbask
Olvasó

Ha jól veszem ki, akkor Körmend. Persze hiszem ha látom,de nem vágom,hogy mi volt ez a nagy hype körülötte ha semmi se történt 😀
Azért a verset ne tartsd magadban,legalább szezon kezdetekor tárd a publikum elé! 😀

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ha ezt külön nem jelentik be, akkor kénytelen leszek kiegészíteni a verset a többi igazolással, s amolyan összegzésként, az átigazolási szezon végeztével piacra dobni. 😀 Érdeklődésed minden esetre megtisztelő. 😀

crazybasket
Olvasó

Ami a kisváros felé folyik az nem csak a Rába, de költőket és rendezőket megihlető dolgok! Én már jeleztem, hogy egy pár évados szappanopera lehetne! De versek, regények is száz számra készülhetnek komolyabb sikerekkel! 😀

Bozic
Olvasó

Az a vers kurva nagy 👌😂😁

Torcida
Olvasó

Menjetek szobára

Downtown
Vendég
Downtown

…szerinted kit erdekel, hogy te jelzel valamit? 😂

amig egy falcos regenyt, verset akar a 3x bajnok 7x kupagyoztesrol, addig nincs baj 😂😂😂

Downtown
Vendég
Downtown

de szar, hogy azt hiszed, hogy vagy valaki 😂😂😂

Downtown
Vendég
Downtown

a hypeot tobbet kozott TE es a tarsaid tolták 😂😂😂

elhiszem, hogy ubiszezon van, de ekkora bohocot ne csinalj magadbol…..

Downtown
Vendég
Downtown

ird a versedet, de remelem. tobbet nem jossz nyálaskodni a kormendi vendegkonyvbe…mert ugye ott is megjelentél, mézesmázosan nyalakodtál…kozben meg beszól valaki, akkor megsertodsz, es sarokba fordulsz.

regisztralj be mindenhova 😂

gulyasszabolcs00
Olvasó

Hétfő este berúgni… Nőként… Azért az nem elegáns. 😀

Hidegzuhany
Olvasó

Downtown részeg vagy menj haza 😂😂😂😂😂

Mtefan11
Olvasó

Álljunk meg egy pillanatra…Szabi az egyik legkorrektebb és legfelkészültebb kommentelő az egész weboldalon. Mint drukkertársad, nem értem mire föl ez a hirtelen felháborodás,s indokolatlan szidalmazás. Egyrészt, a fiatalember eddig egy rossz szót nem szólt hozzád. Másrészt, mindenki egyetért abban,hogy a Martinez-story az eddigi uborkaszezon Oscar-jelöltje. Tényleg nem értem miért kell ennyire berágni, kétségkívül igaza van Szabinak és az, hogy a körmendi vezetők égetik az MTE-t, ne legyen már az ő sara.

donnarumma
Olvasó

Nagy “ámokot futsz”…

Downtown
Vendég
Downtown

na,mi lesz pbask, nem lesz popcornozas? 😀😂😂

ahhh, imadom amikor mások szólnak, hogy nezzek mar fel, mert cincognak az egerek..hat megerte!

azert a kis szabit is etesd meg popcornnal 😂😂😂 es löttyedtsarvadtpárnát is vegyetek be a kis buliba 😂😂😂

crazybasket
Olvasó

Hallod nem eltakarodtál már kétszer innen?? Vagy segg van a szád helyén kislány?? Semmivel sem vagy különb mint a párna cimborád! Menj csak instára ahogy írtad, vagy te is tanulod a kamu dumákat Pistától és semmi alapja a szavaidnak? Oktatják felétek ezt a segget csinálni a szádból dolgot?
De sose feledd! Megint a szart szagolgatod, megint megállapítod hogy büdös, és megint a végén elfogyasztod mosolyogva!
Kurva gáz vagy!🤣🤣

Pbask
Olvasó

Nyugi,valami miatt most nagyon megkattantál. Amblokk nem tagadom,elég érdekes a sztori ami körülövezi ezt hetek óta.

wiley
Olvasó

Te vagy az Pista? 😂

Downtown
Vendég
Downtown

hú, pedig de tutira mondtad! 😂😂

ZTE1920
Olvasó

Felesleges vitatkozni ezen. Nem véletlenül mondta tutira. Csakhogy Martineznek vannak kosárlabdán kívüli “dolgai” ami gátat szab a ZTE-be való szerződésének, amiről neked fogalmad sincs persze 😀 de Szabinak nem kell magyaráznom szerintem…Így mindenki megnyugszik majd hiszen a körmendi vezetés lehozta hogy marad, persze ez távol van a valóságtól.

Bozic
Olvasó

Azt ne mondjatok, hogy a csavo az ORVOSI(ertsd ugy, ahogy akarod) vizsgalaton bukott meg, mert akkor most agyfaszt kapok😂

ZTE1920
Olvasó

Nem 😀 ilyenről most nincs szó

BasketMan
Olvasó

És mi van a Filipovics-Berény dologgal?

Milos
Olvasó

Valós.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Tárgyal(t)unk vele, de remélem marad Körmenden, annyi pénzért.

BasketMan
Olvasó

.

balldontlie
Olvasó

Mennyi hangzatos félinformáció… Valaki leírhatná most már korrekten, hogy mi is történt itt. Ami biztos, hogy mindhárom félnek – MTE és Zete vezetőség + Martínez ( és menedzsentje) – van takargatnivalója a sztoriban. De hangzatos félmondatokat bedobálni annyira nincs értelme 😀 A legrosszabb az egészben amúgy, hogy még csak nem is egy Voja szintű játékosról van szó, hanem egy ifista átigazolása a legnagyobb sztori…

SárgaPárna
Olvasó

Nem is fog, de ez már egy gusztustalan, a rendőrségre tartozó ügy.
Attól függetlenül a hír igaz volt: Martinez aláírt a ZTE-hez, csak…

zetekosarak
Olvasó

A mai ínséges időkben nem tartom rossz dolognak, hogy megtartunk egy folyamatosan az NB1-ben játszó honi játékost. Önbizalom hiányban szenvedő játékos, mentálisan is erősíteni kell, de sokat tehet hozzá a játékhoz, ha sikerül motiválni, szerintem.

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Zalában elég régen vannak ínséges idők, de a vezetők szépen gyarapodnak… A csapat meg le van sz_rva…

Pbask
Olvasó

APA KEZDŐŐŐŐŐDIIIIIIIK!

Mendez
Olvasó

Ráadásul Mitrovicnak is össze kell dobni egy új Q8-asra.

hopehely
Olvasó

A kosárlabdázó nem ilyen!

KovàcsIstvàn
Olvasó

Ettöl a nyomorék vezetéstől még az is nagy szám,hogy ezt a fakezű szerencsétlent eg tudták tartani!! Az elmult 2 évtized leg gyengébb magyar magját rakja össze Bábocska Kornéliusz!! Szégyen gyalázat!!!

Pbask
Olvasó

Látom megvan az új céltáblátok,pedig te Szeged szimpatizáns vagy,nagyon érdekes..
Grat.

LaBe
Olvasó

A vezetésről egyet értünk, de a játékosok még csak nem is edzettek együtt, de Te már ítélkezel. Nazornál Simon is nagyot javult…

Pbask
Olvasó

+1
Kristóf egy nagyon jó,szívósan védekező játékos,aki ha elkapja fonalat,eredményes is tud lenni,abszolút beleillik Nazor filozofiájába, én bántam mikor eligazolt tőlünk.

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Pont addig szívós, ameddig megint meg nem sérül… De reméljük, mire ez bekövetkezik, addig baszki is kap munkát valahol és legalább eltakarítja oda!

Pbask
Olvasó

Hát gratulálni tudok neked és a maradék 6 nicknevednek,amit kezelsz,mint régen 🙂 Sokat nem értetek ehhez a sportághoz,tipikus az a játékos jó,aki dob 20 pontot effektus berögzödés.

JACKSON
Vendég
JACKSON

Megtartottuk a legnagyobb Zalainkat aki ráadásul tehetséges is…. Az igazság az, hogy a kutyának nem kellett és mi meg senkit nem tudunk igazolni, mert senkinek nem vonzó az a klub ahol 5 év alatt 25 magyar játékos fordult meg…szakmai Temető…

Pbask
Olvasó

Na, ez jó döntés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés