Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Simon Kristóf Zalaegerszegen folytatja

Papp Péter viszont valószínűleg abbahagyja az aktív kosárlabdázást.:

:

Doktor Péter szerződéshosszabbítása után a Zalakerámia ZTE KK szakmai stábja jelezte, hogy további egy magyar játékos szerződtetésével lehet teljes a csapat kerete. Bencze Tamás választása Simon Kristófra esett, akit már korábban is próbált a klub Zalaegerszegre csábítani – írja a ztekosar.hu.

-Korábban is megkerestük Kristófot, de most jött el az ideje, hogy hozzánk igazoljon – fogalmazott Bencze Tamás, a ZTE vezetőedzője. –Már az elmúlt szezonban is, Papp Péter kiesésével, kevesebb pihenőidő jutott a hátvédjeinknek, így ennek érdekében igazoltunk még egy hátvédet. Kristófot még Szombathelyről ismerem, és úgy gondolom, megvan neki a kellő NB I-es rutinja, hogy akár kezdőként is bevethető legyen. Sikerült egy védőspecialistát igazolnunk, aki 1-3-as posztok bármelyikén megállja a helyét.

Simon Kristóf Pécsről érkezik, ahol az elmúlt szezonban az alapszakaszban szerepelt, majd januárban bokasérülést szenvedett, a rehabilitációja pedig túlnyúlik a szezonon.

Stárics Kornél ügyvezető, a játékos szerződtetésével kapcsolatban elmondta, hogy egy éves kontraktusban állapodtak meg, ami abban az esetben lép életbe, ha a csapat orvosi stábja a felkészülés elejére érkező játékost teljesen egészségesnek találja.

Papp Péterrel kapcsolatban annyi hírrel rendelkezik a klub, hogy a játékos és ügynöke tájékoztatása szerint kevés esély van arra, hogy folytatja az aktív kosárlabdázást.

fotó: hunbasket.hu

23 hozzászólás

23
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
csakazeteRozsmanG.DuráziMVPegyforintotseerhiggadjle Recent comment authors
RozsmanG.
Olvasó

Kisraulcsakőnemaradjonésmàriserősödtünk!!!

DuráziMVP
Vendég
DuráziMVP

Szerintem nem lenne rossz igazolás, viszont a sérülése azért aggasztó. Amíg játszott, meglepően hasznos volt Pécsen. Pappot pótolni kellett mindenképpen.

A mindig fanyalgók esetleg felsorolhattak volna néhány nevet, akik leigazolásával elégedettek lennének (tudom, Hanga, Vojvoda stb. :D). Iszonyúan szűk sajnos a magyar játékosok piaca, és 14 elsőosztályú csapat van…

Öt légiós kell!

csakazete
Olvasó

Osztom ezt a véleményt… Sajnos igy van, és a kevés rutinosabb játékost viszik a nemzetköziben is induló csapatok…. Direkt nem a pénzügyi indokot mondtam

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Nem az a kidobott pénz, amikor egy jó játékos milliókat, keres, hanem az, amikor egy gyenge/sérült akármebnyi pénzt kap a semmire.
Döntse el mindenki maga, hogy ez az igazolás jó döntés volt-e…

higgadjle
Olvasó

Peca jó lesz Pécsre, addig se itt rontja a levegőt Kaposváron.

Lovekosar
Olvasó

Szerintem jó igazolás, amíg Csirke adott neki lehetőséget jól is szerepelt. Gyors felépülést neki és sikeres szezont a ZTE-ben!

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Minden az eredeti fotgatókönyv szerint!Hány szakembernek nem kellett!? Ilyen fiatalon hányadik csapata?Challenge Day!Ahol az eredmény nem számít!Egy botrányos év után megtartani a botrányos szezont produkáló csapatot és igazolni egy olyat aki sehol se kellett!Bravó!Átgondolják az 5légiós csapatot!?Fogadjunk 4el lesz az indulás:)

sargafekete
Olvasó

Bocsánat, hogy beleszólok, de az ötödik légiósnak amúgy hol lenne helye? Kezdőben Szabó, padon Doktor, Simon, Gulyás, Durázi és Bagó. Ha érkezne hozzátok ötödik légiós (márpedig csak így lehetnétek erősebbek az elmúlt szezonhoz képest), akkor valamelyik fiatal csak a 11. játékos lenne, és hát gondolom ők tavaly nem ezért igazoltak hozzátok. Vagyis valakinek akkor még távoznia kéne, mondjuk a magas posztokról. Mi a véleményetek erről?

Tomika2
Vendég
Tomika2

Senki nem távozik, főleg bem magas posztról. 12 fő a keret, Gulyás nem nagyon játszana.

DuráziMVP
Vendég
DuráziMVP

Szerintem ez álprobléma. 🙂 A bajnoki szezonunkban pl. Timberlake (a 4. légiós) érkeztével Baki G. és Simon L. voltak a 9-10. emberek. Na most ők nagyságrendileg nagyobb tapasztalattal bíró és jobb játékosok voltak, mint Duráziék.

csakazete
Olvasó

Azért ebben én nem vagyok biztos…

zete93
Olvasó

Én örülök, hogy jön. Labdabiztos, nagyon jó védő, nem dolgozik sok eladott labdával, és a betöréseit jól fejezi be.
Személy szerint én is örülnék egy jó magyar centernek, pl. Tóth Ádám, de lássuk be, egy bajnokesélyes csapatból, fele annyi pénzért nem fog hazajönni, amit maximálisan megértek. Jó ötös centert nem tudnék rajta kívül mondani, a többiek lassúak és körülményesek, akkor inkább legyen több négyes poszt.
Nagyon kíváncsi vagyok azért, hogy kit látnátok itt szívesen, és maradjunk a realitás talaján. Olyan magyar játékost mondjatok, aki megfizethető, nincs a következő szezonra szerződése, és nem kikötés nála a nemzetközi szereplés.

hp12
Olvasó

Én úgy vettem ki az eddigiekből, hogy ezzel az igazolással végleges a ZTE magyar kerete.

zete93
Olvasó

Általánosságban tettem fel a kérdést, mert sokan írják, hogy miért nem tud a vezetőség jobb magyart idehozni. Ezért kérdezem, hogy szerintetek ki lenne a jó magyar, aki megfizethető és el is jönne Egerszegre.

csakazete
Olvasó

Nem fognak írni, mert nem tudnak ? csak az elégedetlen duma jön itt sok fórumostól

zetekosarak
Olvasó

Nem értem, miért kell annyi 1-2-es játékos? Inkább magasposztra gyúrjunk. Szerintem, ha Doktor Peti ezt tudta volna, még egy évre sem írt volna alá …

zete93
Olvasó

És tudnál mondani magyar 4-5 posztú játékost, akinek nincs szerződése, és idejönne? Reális pénzösszegért. Nem kötekedni akarok, csak kíváncsi vagyok.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Azért mert Papp kiesésével ott voltunk kevesek és kb. ezen ment el a szezon. Ware, de főleg Thompson teljesen kifingtak a végére. Magas poszt Agafonovval, Bagóval, Szöszivel, Durázival és egy 3/4 légióssal rendben lesz. Ha 5 légiós lesz, köztük Thompsonnal, akkor simán jók lehetünk. Ellenkező esetben szerintem jó ha az idei szereplést megismételjük.

viccmester
Olvasó

Ántitálentum…verőlegény…feleslegesen kidobott pénz kategória!

zete93
Olvasó

Hány meccsen láttad játszani?

zterulez
Olvasó

Sajnos ez jut nekünk mostanában. Sérült, máshol levitézlett, vagy eleve szerepet sem kapó fiatalok, kiöregedő félben lévő légiósok, és a családalapító Sz.Zs., aki szintén nem mai gyerek már. Csoda kellene ide, vagy valami nagyon komoly szemléletváltás. Drukkolok a csapatnak még megszokásból és kötelességtudatból, de ez az út úgy látom nem vezet sehová. Van még 3 légiós helyünk, ami lehet, hogy inkább csak kettő. Ha ezekre extra emberek jönnek, akkor is vérszegények leszünk jövőre is. Sajnálom a valódi egerszegi kosárbarátokat és valahol B.T.-t is, hogy azután a játékospályafutás után, ami neki volt, úgy tűnik, hogy edzőként épp idehaza nem fogja megkapni… Olvass tovább »

Koops
Olvasó

Nem sok vízet zavart itt Pécsen…
Mikor játszot, akkor is alig-alig volt valami érdemi dolgai..
Remélem Zte-nek jó lesz!
Sok sikert!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Jó lesz, ha 5 légiós lesz (még 2 extra)….

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés