Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Simon Balázs: maximálisan egyetértettünk az MKOSZ döntésével

Az Alba ügyvezetője a BB1-nek beszélt arról is, hogy kiknek van szerződésük a következő szezonra.

  •   :

:

Simon Balázs, az Alba Fehérvár ügyvezetője a BB1.hu-nak elmondta, hogy szerinte jó döntés volt a bajnokság beszüntetése.

Hasonlóan vélekedtünk, azt gondolom, hogy ez volt a legjobb és a legbölcsebb megoldás amit a szövetség hozhatott, maximálisan egyetértünk vele, még ha sajnos így csonka is lett a bajnokság. Ebben a szituációban látjuk, hogy mi zajlik a világban és már itt Magyarországon is, úgyhogy ez így teljesen jó, megfontolt döntés volt. 

Az egykori kiváló kosaras kitért arra is, hogy jelenleg két felnőtt kosarasuk rendelkezik élő szerződéssel a jövő szezonra, a közeljövőben tervezik a többiekkel is megbeszélni a hogyan továbbot.

– Csorvási Milánnak és Luka Markovicsnak van élő szerződése a következő szezonra, valamint a fiataloknak. A többieknek még nincs, de ezen nem is gondolkodtunk még a játékosokkal kapcsolatban, hiszen most sokkal több más jellegű dolog volt, amivel foglalkoznunk kellett, de a közeljövőben, amikor egy kicsit “lenyugszik” minden, akkor elkezdünk ezen is dolgozni.

Az Alba a szezon során – több csapathoz hasonlóan – edzőváltáson esett át. Jesus Ramírez helyére az izraeli Arik Shivek érkezett, akinek a munkáját ilyen kevés meccsel a háta mögött nehéz értékelni.

– Arik Shivek nem sok mérkőzésen irányította a csapatot, de jól dolgozott, amit edzésen csinált, az jó volt, de ebből a két-három mérkőzésből nem lehet kiindulni.

fotó: szekesfehervar.hu

  •   
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
törrögszultánrainbowlddMimégmindigkitartunk Recent comment authors
törrögszultán
Olvasó

Azért Molnár Marcit is itt tartanám! Fiatalok…: Keller Ivánt remélem nem engeditek el?! Viszont ha marad, játszassátok már végre!!!
Nem volt luxus kispadozatni, mert a Balássi/Simon duó haragban van Ákossal? Vezetőség, ébresztő!!

rainbow
Olvasó

Ljubicsics veri a labdát, keresi a testvéreket, Lukát, Csupkovicsot! Még mindig veri, pedig sprintel Csorvásy is…de Markó nem passzol senkinek, betör,fejest előre, feldobja magát, vagy ráhajítja 10 méterről, vagy még mindig pumpálja…24 mp!
Majd elkezd ordibálni McDuffieval, aztán mutogat a kispadra Jesusnak meg Shiveknek, hogy cseréljék már le ezt a hülye amerikait!
Hátramegy, nem védekezik, mutogat…és kezdődik minden előröl!
Albacomp, anno domini, 2019-2020…

ldd
Olvasó

Ami Sopronban (női) és Szombathelyen bánat…
az sok helyen egy lehetőség a felejtésre…

Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Ez a három fej sok mindent elmond az idei teljesítményünkről…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés