Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Simon a negyedik megkeresésre mondott igent a Zetének

Reméli, ugyanolyan gyümölcsöző lesz a kapcsolata Bencze Tamással, mint Szombathelyen volt, ahol az első pillanattól kezdve élvezte a bizalmát.:

:

Simon Kristóf rehabilitációja jól halad, ezt a játékos árulta el a klub honlapjának.

– Egyre jobban érzem magam. A műtét óta eltelt kettő hónap, az orvosok szerint a teljes rehabilitáció három hónapig tart. Még vár rám egy injekciós kezelés és persze a gyógytorna, ami a megfelelő ütemben halad. Hamarosan a futást is elkezdhetem és remélem, ezután majd felgyorsulnak a folyamatok és minél előbb edzésbe állhatok, és együtt készülhetek a csapattal.

Bencze Tamás és Simon Kristóf korábban már együtt dolgozott Szombathelyen, így jól ismerik egymást. A klub sokadik megkeresésére, ezúttal igent mondott:

– Ez már a negyedik megkeresés volt Tamástól és most úgy éreztem, hogy el kell fogadjam a hívást és a klub ajánlatát, ami jó döntésnek tűnik. Remélem, hogy ugyanolyan gyümölcsöző lesz a kapcsolatunk, mint Szombathelyen volt, ahol az első pillanattól kezdve élveztem a bizalmát. Remélem, hogy egy sikeres kapcsolat kezdete lesz Zalaegerszegen, ami mindkét fél számára eredményes lesz.

Simon augusztus közepén kezdheti el a közös munkát a csapattal. A munkába állása előtt egy tüzetes orvosi vizsgálat még vár a játékosra, MR vizsgálattal, ami után életbe léphet a szerződése.

fotó: ztekosar.hu

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
MotorosO1GCsakAVasutZvezdadonnarumma Recent comment authors
O1G
Olvasó

Kiesett még egy használható magyar.. Nagyon szűkös magyar magunk lesz, ha Voja tényleg külföldre megy.

CsakAVasut
Olvasó

Gyerünk Kristóf,mutasd meg mindenkinek! Személy szerint nekem nagy kedvencem voltal Pécsett,mindig szurkoltam neked,szeretem a jatekodat! Viszont mikor idén Sopronban kulcsszituban kb homálytriplát dobtál és kiderült hogy kontaklencse nélkül játszol,picit kiakadtam? Hajrá Kiki,mindent bele!

Zvezda
Olvasó

Jobb, mintha Körmendre mentél volna!
Sok sikert!

Motoros
Olvasó

Rote Stern Beograd?

donnarumma
Olvasó

Gyerunk Kristof, mindent bele!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés