Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Simándi Árpád: Nagyon keményen dolgoztunk egész szezonban, büszke vagyok a srácokra!

Edzői értékelések a szombati játéknap után.:

:

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – NHSZ-Szolnoki Olajbányász 83-59 (30-15, 19-12, 15-23, 19-9)

Milos Konakov : Gratulálok a csapatomnak, mert egy nagyon jó meccset játszottunk és elől hátul jó energiákat láttam a fiúktól. A második félidő elején voltak hibáink, de úgy érzem, hogy ez belefér, és nem is várható el fiúktól, hogy egy ilyen fizikális meccsen 40 percig tudják tartani a fókuszt. Most megyünk tovább, de még megköszönöm a szurkolóknak ezt a hangulatot, kezdek kifogyni a jelzőkből. 1-0-ás állásnál, annyit tudok mondani, hogy kedden szeretnénk ugyanilyen jól játszani, és mindent megteszünk, hogy győzzünk idegenben is.


Oliver Vidin : Gratulálok a Falconak, egy remek meccset játszottak. Sajnos támadóoldalon nem tudtuk felvenni a fizikalitást, pedig a védekezésünk jó volt, 83 ponton tartottuk a Falcot. Támadásban nagyonb rosszul céloztunk kintről és Eads is csak 19 percig állt a rendelkezésünkre, pedig Ő egy nagyon fontos játékos a rotációnkban. Dolgozunk tovább, hogy kedden javítani tudjunk.

Arconic-Alba Fehérvár – Zalakerámia ZTE KK 104-77 (28-23, 25-21, 23-16, 28-17)

Alejandro Zubillaga : Szeretném megköszönni a szurkolóinknak a támogatásukat, mert az elődöntő elvesztése után is itt voltak velünk. Úgy érzem, hogy ez igazából nem volt olyan jó mérkőzés, de az a csapat amelyik jobban akarta a győzelmet, az nyert. Most egy lépéssel hátrébb kell lépnünk, zalaegerszegi mérkőzést kell szem előtt tartani, harcosan kell odamennünk, nagyon kemény mérkőzésre számítok, de természetesen szeretnénk élvezni a játékot, hiszen körülbelül tíz nap van még hátra, amit együtt tölthet ez a csapat, és jó lenne éremmel zárni a szezont.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Matthias Zollner : Harminc-harminckét percig nagyjából elégedettek lehetünk azzal a teljesítménnyel, amit a csapat nyújtott, ám ezek után ki kell mondanunk, hogy feladtuk a mérkőzést, és ebből fakadt ez a 27 pontos különbség. Sajnos a mai találkozón csak egy magas emberünk volt, a mérkőzés jelentős részében Tristan Ekong Ikpe volt a legmagasabb nálunk, aki körülbelül egy centivel magasabb, mint az Alba legalacsonyabb játékosa. Ez megzavarta egy kicsit a csapat koncentrációját, nyolc-kilenc pont különbség lehetett volna a reális. Nem volt szerencséje a csapatnak, két-három percig gyors indításból könnyű kosarakat kapott, ez is oka volt annak, hogy viszonylag nagy különbségű vereséget szenvedtünk. Innentől a keddi mérkőzésre kell figyelni!

Atomerőmű SE – MVM-OSE Lions 76-91 (20-22, 26-23, 13-24, 17-19)

Sebastjan Krasovec : Gratulálok az OSE-nak a győzelemhez. A Kaposvár elleni fontos mérkőzésünk után túlságosan hátradőltünk. Arra számítottam, hogy miután nincs rajtunk nagy teher a támadásaink fel fognak javulni, de ennek az ellenkezője lett. Abszolút nem koncentráltunk és a védekezésünk is lagymatag volt, az OSE azt csinált, amit csak akart a pályán. Amikor hagyjuk a jól képzett játékosokat érvényesülni, akkor egyszerűen szereznek pontokat ellenünk. Nem úgy teljesítettünk, ahogyan azt a hazai szurkolók megérdemelnék, ezért elnézést kell kérnünk. Kedden remélem teljesen más mentalitásban fogunk játszani, különben vereségekkel fogjuk befejezni a szezont. Két mérkőzésünk van még, ahol javíthatunk egy kicsit a szezonon, holnap már elkezdjük a felkészülést a Körmendre, nyernünk kell!

 

Váradi Kornél : Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, a 18 gólpassz volt gyakorlatilag a siker kulcsa és a jó védekezés. Sok kikényszerített dobása volt a Paksnak, amikből tudtunk indulni és pontokat szeretni. Tudtuk, hogy a Paksnak minőségi kerete van, ezért végig fókuszáltan játszottunk és innentől is ez a célunk, minél több mérkőzést meg szeretnénk nyerni.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – SZTE-Szedeák 83-85 (28-29, 11-16, 26-17, 18-23)

Ivkovic Stojan : Gratulálok a Szegednek, rászolgáltak a győzelemre. Woolridge két triplája visszahozta őket a meccsbe, ritmust fogtak, és fordítani tudtak. Tudtuk, hogy a maradék három meccsből kettőt nyerni kell. Ezt a feladatot még lehet teljesíteni, de nyilván nem esik jól az embernek, hogy egy ilyen végjátékban marad alul, mikor sokáig vezet. Köszönjük a szurkolóink kitartó támogatását, szerdán szükségünk lesz rájuk a Kaposvár ellen is.


Simándi Árpád : Érződött a mérkőzésen a tét mindkét oldalon, voltak jó és rosszabb periódusok mindkét csapatnál. A végén is együtt tudtunk maradni, pozitívan mentünk a pályára, összeállt a védekezésünk az utolsó percekre. Ott még egy lapáttal tudtunk rátenni, ennek köszönhető a győzelem. Nagyon keményen dolgoztunk egész szezonban, büszke vagyok a srácokra! Köszönöm a szegedi szurkolók et a fajta fanatizmusát, hogy ide is elutaztak, és ilyen biztatásban részesítettek bennünket!

Egis Körmend – Kometa Kaposvári KK 83-76 (18-15, 25-16, 21-24, 19-21)

Kocsis Tamás: Ahogy Niko is mondta, a legfontosabb az, hogy megvan a győzelem és ezzel a bentmaradás. Én nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert olyan karaktert mutatott és olyan hozzáállást, – nyilván sokan nem tudják, hogy játékosok milyen sérülésekkel vállalták a mai játékot, gyakorlatilag kockáztatva a további karrierjüket – úgyhogy le a kalappal előttük. Nyilván nem így terveztük az év elején, hogy harmadik fordulóval a vége előtt kell játszanunk a bentmaradásért, ez így alakult. Nagyon örülök neki és a maradék 2 meccset próbáljuk becsületesen, az egészséges játékosokkal lejátszani, a Kaposvárnak pedig sok sikert a folytatásban. A szurkolóknak pedig nem lehetünk elég hálásak, hogy ebben a helyzetben ennyien itt voltak, szerintem sok helyen a playoffban sincs ilyen hangulat, mint ami ma volt itt a teremben, úgyhogy tényleg nagyon nagy hálával tartozunk nekik.

Dalibor Damjanovic: Először is gratulálok a Körmend csapatának. Tudtuk a meccs előtt, hogy kemény mérkőzés lesz, főleg az ő hazai pályájukon, mert tudtuk, hogy küzdeni fognak a győzelemért. Az előző meccsen hazai pályán veszítettünk a második félidőben, és nagyon aggódtam, hogy ezek után hogy fogjuk kezdeni a mérkőzést. Azonban elég jól kezdtünk, de aztán a Körmend egy időkéréssel letörte a lendületünket. Majd nem volt meg eléggé a fókusz, főleg Morgant, illetve Djogo betöréseit volt nehéz levédekezni. A félidőt követően voltak gondjaink 5-ös poszton, Milos Koprivica kipontozódott és vele elvesztettük a védelmünket is, mert nélküle egy teljesen más játékot kellett játszanunk. Szerintem pörgősen játszottunk és remélem, hogy megnyerjük a következő mérkőzést a Kecskemét ellen.

37 hozzászólás

37
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
14 Comment threads
23 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
BuborkaKováts ImreHaki77lddWestChampi Recent comment authors
Buborka
Olvasó

Miért mondja Vidin. hogy Eads csak 19 percig állt a rendelkezésünkre? A 35. percben pontozódott ki.

ldd
Olvasó

Szabad, megkérdeznem…
Tényleg csak az a dolgunk, hogy szurkoljunk…
A lóvé az smafu…?

ldd
Olvasó

Azt le szabad írni, hogy a Paks idén, kb. 1.000.000.000.-Ft az ütősebbek, kedvéért.. 1 Milliárd Ft-ból tart itt…?

Rámen11-12
Olvasó

Gulyás Róbert és Sebastijan Krasovec. ASE szurkolók! Ki az a minőségi magyar játékos, akit ez a két derék ember Paksra csábít?

red-black01
Olvasó

Keller I., Révész (bár nem vagyok ASE szurkoló, és ha nem így van, úgyis kijavítanak 😉 )

Expert
Olvasó

Ne vicceljük el. De komolyan, kit igazolnak?

WestChampi
Olvasó

Pedig jól írta Redblack.
Állitólag!

Eddiee Irwine
Olvasó

Milan Ivkovic

Haki77
Olvasó

Komolyan mondod? Tőled mindig új információkhoz jutunk!

Eddiee Irwine
Olvasó

Eddig sajnos nem! Szeretném, de Apa nélkül nem mozdul. Vigyétek el csomagban! Fontos hét ez a városi kosárlabda életében! Győzzön a jobb csapat, ha nem győzünk nincs helyünk itt!

Marosi
Olvasó

Most már szegedi szurkolóként mondhatom, hogy ideje lenne 16 csapatos bajnokságot kiírni, mert a 4. és 14 hely között nagyon sűrű a mezőny… Nem ártana, ha lenne 2 Budapesti csapat, az sem volt rossz, amikor vidéki városokban is volt 2,pl Kaposvár, Szfv, Pécs.

peszama
Olvasó

Vannak ilyen törekvések úgy suttogják, csak ahhoz kell egy fix kieső, ha mégse ők esnek ki marad 14…

Artur Doki
Olvasó

Krasovec: Nem úgy teljesítettünk, ahogyan azt a hazai szurkolók megérdemelnék, ezért elnézést kell kérnünk…

No para Mester,már megszoktuk.
Nem is vártunk mást.

milanka487
Olvasó

Ha jól számoltam akkor ha nyer a Kecsó a kövi meccsen akkor a KKK fix kieső igaz? Csak mert egy normális tabellát nem találni sehol….

KPSVRKK
Olvasó

Így van

Sajka
Olvasó
Xero
Olvasó

https://kosarstat.hu/ Kicsit lejjebb görgetve, az oldal 1/3-nál.

Kováts Imre
Olvasó

kosarstat.hu

Misi
Olvasó

Még egyszer gratulálok a csapatnak, és külön Kocsis Tamásnak, hogy nem adta fel, kitartott a legnehezebb pillanatokban is. A két meccset még le kell játszani. Bár sokan aggódnak a következő szezonért, én nem. Kevés pénzből is lehet jól gazdálkodni, nekünk itt ez a sorsunk. Még egyszer ennyi sérült, balszerencsés meccs nem lesz, ez biztos , ezt letudtuk öt évre is… A mostani csapatban is több volt, így alakult, köszönjük az erőfeszítéseket, fogadjuk el! MTE!

zterulez
Olvasó

Ébresztő!

kentin
Olvasó

Kedves Matthias, ZTE KK!
Annyit megérdemelne a szurkoló, hogy Ostojicról pár szót mondjatok.
Ja, nem (?).

KPSVRKK
Olvasó

Milos Koprivica a védelem bástyája. Miatta kaptunk ki. Gratulálok Mester!
Nem azért kaptunk ki mert olyan zónánk van ahol egy-egyben csak a saját emberét kell megvernie mindenkinek-és erre azért majdnem mindenki képes-aztán nyitott a palánk, mert senki nem segít be, hanem egymásra mutogatnak. Mindenki betörésekkel és a le nem szedett rossz dobásainkból gyorsindításokkal ver el minket. Meg, ha bónuszban van az ellenfél, akkor miért hajigáljuk a téglákat? 2. negyedben 4 percig csinálhattuk volna a 2+1 eket, egy próbálkozás sem volt.
Jó lenne látnod a problémát, mert csak akkor van esélyünk a Kecskemét ellen, ha van csapatvédekezés.

Hajrá Kaposvár!

Born2Ball
Olvasó

Na most már ez az edző sem jó?
Pedig elvileg klasszisokkal jobb Váradinál:D
Komolyan sokkal jobb lenne, ha a Kaposvár-Kecskemét páros helyet cserélne a Mafc-Pvsk kettőssel, mert az első kettő amit művel, az brutál megbotránkoztató.

KPSVRKK
Olvasó

Nem jó. És nehezítésképp a Váradiféle legénységgel küzd, aki egy irányító nélküli és B kategóriás centerrel szenvedő csapatot rakott össze. De te szeresd őt nyugodtan és reménykedj abban amiben akarsz, jogodban áll.
Megbotránkoztató az lenne ha a pöcsömet lóbálva sétálnék a lelátón, az, hogy a nagyon gyenge költségvetésű csapatunk, rosszul használja fel a rendelkezésére álló erőforrásokat más kategóriába tartozik. Lehet balfaszságnak, hűtlen kezelésnek hívni és sok mindennek, de így vasárnap délelőtt azért ne ezen botránkozz meg.
Rossz ez nekünk, nagyon, de bármennyire is szeretnéd, mi szurkolók még nem adtuk fel.

Born2Ball
Olvasó

Hát ahol a vezetők nem értenek a munkájukhoz/dilettánsok, ezzel komoly károkat okznak egy klubnak, az nálam igen is megbotránkoutató.
De ha a helyi kötődésü embereknek ez még belefér és nem üti meg az ingerküszöböt, akkor csak így tovább.
Tapsoljatok ahhoz a szarhoz, amit láttok, de akkor ne is legyen elvárás a bentmaradás.
Mert egy szurkoló dolga kritikusnak is lenni, mikor olyan a helyzet, nem csendben nézni, ahogy tönkreteszik a csapatukat.

KPSVRKK
Olvasó

Alapvetően egyetértünk.
Most próbálunk összekapaszkodni.
Amúgy régóta a megtisztulásról, változásról írok. Most még egy meccs az élet és utána bármi is lesz gyökeres változásnak kell történnie.
Remélem az A csoportban.

BasketMan
Olvasó

Azt hiszem Kmden első lépés egy új edző kell legyen.Hirek szerint újabb kemény szezon várható ott.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Ne csak reméld Dalibor, csináljátok meg!

Eddiee Irwine
Olvasó

Az edző, aki folyamatosan hangsúlyozza, hogy a csapat kiesése nem jelentős veszteség, elveszíti a motivációs erejét és hitelességét a játékosok szemében.(KTE)

Eddiee Irwine
Olvasó

Bocsánat: szakmai igazgató! (így durvább) hol a balkáni tűzes vér?

Ez látszik a kölykön is dobálgat súlytalanul. Ügyes gyerek, csak nem A szinten!

Lipót
Olvasó

Tisztelt Eddiee Irwine!

Társadalmi összefogás útján megkaptuk beutalóját, így nincs más dolga, csak eljönni hozzánk. Várjuk jelentkezését, hogy mikor szeretné megkezdeni a kezeléseket. Jó egészséget és gyors felépülést kívánunk!

Eddiee Irwine
Olvasó

Ich kann nur in die Klinik in Graz eintreten!

Haki77
Olvasó

Ne menj addig, Sopron – Erzsébet Kórház! Szívből ajánlom!

peszama
Olvasó

Mint már ezerszer ezután is fel fogunk állni és bárhogy lesz akkor is a kecskeméti sport lesz az első, bár sokaknak csak akkor dívik ez, ha lehet a vipben csillogni…

Eddiee Irwine
Olvasó

remélem neked legalább sikerül, mert elég mélyre kerültél itt…

peszama
Olvasó

Sem magasság Sem mélység nem rettent

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés