Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Simándi Árpád: Fel kell emelnünk a fejünket, még keményebben kell dolgoznunk

Edzői értékelések a Szedeák-Körmend mérkőzés után.:

:

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák: Gratulálok a Körmendnek a győzelemhez! Elképesztő negatív szériában vagyunk, koncentrációs problémáink is vannak, és továbbra is hullámzó a játékunk. Visszajöttünk a meccsbe, és periódusokban megmutattuk, hogy tudunk kosárlabdázni. Keressük az okokat, hogy miért alakulnak így a végjátékok. Úgy dobtunk 74 pontot, hogy rengeteg kihagyott büntetőnk volt, két sikeres hárompontoskísérletünk volt és ismét temérdek labdát eladtunk. Védekezésben mindent megtettünk, de ebből a negatív szériából nem tudunk kijönni. Fel kell emelnünk a fejünket, még keményebben kell dolgoznunk, és akkor jönnie kell a sikereknek is.


Kocsis Tamás, Egis Körmend: Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert két alapemberünk hiányában óriásit küzdöttek ma. Az U23-as játékosokkal kellett őket pótolni, de aki ma pályára lépett, az kihasználta a perceit. Egy edzőváltás mindig kétélű fegyver, most mi ebből jól jöttünk ki. Nagyon fontos győzelem volt ez a csapatnak ahhoz, hogy visszajjöjön a hitünk. A mostani bajnokságban egy idegenbeli siker duplán számít, azt gondolom, a végelszámolásnál is sokat fog számítani, hogy ma itt tudtunk nyerni. Sok időnk nincs a gyakorlásra, a Szolnok elleni meccs egy más kategória lesz, de megpróbálunk ott is nyerni. Még fontosabb, hogy azok a dolgok, amiket elkezdtünk gyakorolni, még jobban menjenek, mint a mai napon. Gratulálok a csapatomnak, a Szegednek sok sikert a folytatásban!

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
RedbidCsippa Recent comment authors
Csippa
Olvasó

Nekem a szegedi játékosok tegnapi testbeszédéből az jött le, h csináljàk becsülettel, de nincs hitük, időkérés után lehajtott fej, stb… Elfáradt közöttük és az edző közötti kapcsolat, pedig ennél sztem ebben a keretben bőven több van…

Redbid
Olvasó

Akár ez is lehetséges, de én nagyobb gondnak látom náluk, hogy igen ezek a játékosok mennek teszik a dolguk becsülettel, de egyszerűen nincs köztük olyan akinek a vezérletével képesek lennének ritmust váltani amikor pl. adódik a lehetőség ellépni!
Mennek, mennek, de szinte ugyanazon a kényelmes fordulatszámon, és ebből kifolyólag védekezésben sem tudják lereagálni ha az ellenfél ezt megteszi, szerintem ezért bukják sorra a szoros végjátékokat is!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés