Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Simándi Árpád: Elképesztő energiákat mozgósítottunk a végjátékban

Nikola Lazics: Beszédes, hogy húsz triplakísérletünk volt, és mindhárom sikeres távolit magasember szerezte.:

:

Egy mérkőzést rendeztek pénteken a köztépszakaszban, melyen a Szeged hazai pályán 88-75-re legyőzte a Kaposvár csapatát. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatóm így nyilatkoztak a vezetőedzők:

Simándi Árpád, Szeged: Az első félidőben jó ritmusban játszottunk, látszott, hogy meccsből jövünk. A szünet után azonban akadtak hibáink, ez a fáradtságnak is betudható, de ma is megmutatta a csapat, mekkora szívvel játszottunk. Elképesztő energiákat mozgósítottunk a végjátékban, le a kalappal a srácok előtt! Köszönöm a szegedi közönség támogatását, és sok sikert kívánok a Kaposvárnak!

Nikola Lazics, Kaposvár: Graulálok a Szegednek a kupaezüsthöz és a mai győzelemhez is, megérdemelten nyertek! Nagyon rosszul kezdtünk, húszpontos hátrány után kezdtünk kicsit játszani. Majdnem az egész meccsen nagyon rossz ritmusban játszottunk, kulcspillanatokban rossz döntéseket hoztunk. Beszédes, hogy húsz hármaskísérletünk volt, és mindhárom sikeres távolit magasember szerezte. Megpróbálunk javítani a következő meccsen.

Fotó: Girgász Péter/MKOSZ

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés