Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Simándi Árpád: az eredmény így is ránk nézve hízelgő

Edzői nyilatkozatok vasárnapról.:

:

Naturtex-SZTE-Szedeák – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 69-77 (25-22, 12-16, 19-20, 13-19)

Simándi Árpád, Szeged: Roberson kiválása sokat számít nekünk, viszont gratulálok a Kecskemétnek, az eredmény így is ránk nézve hízelgő. Az első negyedet leszámítva borzasztóan játszottunk, főleg támadásban. Mindenki akart és küzdött, és görcsösek lettünk e miatt, 69 pont hazai pályán nagyon kevés, és dolgoznunk kell az eladott labdákon is. A közönségünkön kívül ma semmi nem működött, csak ők érdemelnek dicséretet. Bár a bajnokság elején vagyunk, saját magunkat nyomtuk bele egy olyan gödörbe, amivel nem számoltunk. Jó csapat a Kecskemét, de úgy gondolom, magunkat vertük meg azzla, hogy rengeteg hibával játszottunk, így nem lehet kosárlabdázni. Ennél jobb csapatunk van. Tanulnunk kell ebből a meccsből, Fehérvárra úgy kell elutaznunk, hogy meg kell próbálnunk bravúrt végrehajtani.

Forray Gábor, Kecskemét: Gratulálok a csapatomnak és a szurkolóinknak, akik ide is elkísértek bennünket! A kezdés nem tetszett, az időkérés után viszont helyreállt a rend, fokozatosan visszajöttünk a mérkőzésbe. Az első negyed után a mi akaratunk érvényesült, mi tettük magunkat nehéz helyzetbe. Ez nem von le semmit a Szeged érdemeiből, mert egy percig nem adták fel. A Szegedet hazai pályán 70 pont alatt tartani az egy komoly dolog, mert egy rendkívül jól támadó, veszélyes csapat. A kritikus periódusokban azokat a védekezési dolgokat megcsináltuk, amiket megbeszéltünk. Ezt a fókuszt kellene 40 percig fenntartani, mert a mai kosárlabda annyira felgyorsult, hogy akár tíz pont is elfogyhat két perc alatt. Két mérkőzés, két győzelem, a mai magyar bajnokságban minden idegenbeli mérkőzés duplán számít számomra. Holnaptól már a Debrecenre készülünk, azt a meccset is szeretnénk megnyerni.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
moldi56 Recent comment authors
moldi56
Olvasó

A verekedős nyílatkozatod óta Forray te nagyon a begyembe vagy.Remélem méltó módon tudunk majd válaszolni nektek hamarosan.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés