Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Simán verte a Kecskemét a Kaposvárt

Továbbra is gödörben a KKKK.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Kometa Kaposvári KK 104-89 (28-25, 27-18, 25-24, 24-22)

Bajnokság, 25. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Pozsonyi László, Sörlei Attila (Reisz Péter)

Kecskemét: Sinik 15/6, Wittmann 8/6, Ivkovic 6, Lukovics 22/3, Karahodzsics 18. Csere: Bouges 21/15, Dramicsanin 9/3, Tóth B. -, Kucsera 5/3.

Kaposvár: Krnjajski 11/6, Abell 9/3, Paár -, Filipovity 15/6, Koprivica 4. Csere: Eaddy 30/9, Jackson 3/3, Puska 2, Jean-Marie 8, Halmai 4, Szőke 3/3.

Filipovity hármasával indult az összecsapás, Karahodzsics fejezett be egy 2-2-t, Lukovics fordított. Ivkovic 2+1-et mutatott be, Filipovity közelről sem hibázott, majd megint Ivkovic szerzett három pontot. Krnjajski egy tempóval és egy triplával egalizált, Lukovics dobott be két büntetőt. Jean-Marie szerezte meg első pontjait, Bouges tört be remekül, Abell pedig távolról volt fontos (14-15). Kucsera büntetett két ponttal egy eladott labdát, Bouges egy triplát dobott be, Jean-Marie és Dramicsanin váltott kosarat. Krnjajski négyből három büntetőt dobott be, Eaddy fejezett be egy gyorsindítást, Sinik süllyesztett el egy hármast. Wittmann találta meg Karahodzsicsot a palánk alatt, Lukovics két büntetője után Jackson hármasa esett be. 28-25

Bouges újabb hármast pörkölt be, Karahodzsics szerzett négy pontot két támadásból, ezzel már 10 pont volt a különbség, így a Kaposvár időt kért (35-25). Filipovity és Bouges is bedobott egy trojkát, Sinik kettesére Abell felelt, Koprivica ziccerezett. Halmai szerzett két pontot, Dramicsanin és Koprivica is bedobott egy középtávolit, Szőke triplája után kért időt Sztojan Ivkovics (42-39). Sinik törte meg a vendég futást, Wittmann dobott egy középtávolit, a rutinos egy hármast is bevert, így visszaállt a közte 10. Lukovics értékesítette a büntetőit, Eady egy nehéz dobást és Karahodzsics kosara után is ő következett. Karahodzsics két büntetőt is bedobott, így a félidőre 12 pontos előnnyel mehetett a hazai gárda. 55-43

A második félidő első kosarát Abell szerezte, Lukovics egy hármast dobott be, Eaddy csinált egy 2+1-et. Lukovics közelebbről sem rontott, Jean-Marie zsákolt, Bouges és Sinik szerzett gyorsan négy pontot, a vendégek pedig időt kértek (64-52). Eaddy tempója hullott be, Lukovics a vonalról hozott két pontot a vonalról, majd ismét Eaddy lépett előre. Kucsera szórt egy triplát, Sinik kosara már 15 pontos különbséget jelentett. Filipovity a második büntetőjét dobta csak be, Bouges viszont egy hármast, Dalibor Damjanovic megint időt kért (74-57). Eaddy egy hármassal próbálta felrázni csapatát, Lukovics továbbra is remekelt, Abell szépen dolgozott ki magának üres dobóhelyzetet. Karahodzsics ziccerezett, Halmai hozott két pontot második esélyből, Eaddy triplájával zárkózott a Kaposvár. Lukovics két büntetője zárta a negyedet. 80-67

Karahodzsics nyitotta meg a negyedik negyedet, Sinik hármasával 18 pontra hízott a kecskeméti előny. Eaddy azonnal válaszolt, Filipovity triplájára Bouges egy duplával felelt, a Kaposvár pedig időt kért (87-72). Eaddy ismét nem hibázott, Bouges viszont távolról volt pontos, Jean-Marie egy tempót dobott be. Sinik a második büntetőjét értékesítette, Filipovity mindkettőt, Karahodzsics és Dramicsanin játszott össze. Filipovity és Lukovics is szerzett csapatának két pontot, ráadásul előbbi oda is ütött utóbbinak, aki a büntetőt is a helyére küldte. Az utolsó 4 percre így 17 pontos különbséggel érkeztünk meg, innen pedig már nem volt visszaút a Kaposvárnak. 104-89

23 hozzászólás

23
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
PlayerKKK72icbadAllenIversonHajraKapos Recent comment authors
icbad
Olvasó

Honvèd elleni meccsen valami nagyon megtört, azòta van ez ott mèg pariban voltak egy jò formàban lèvő csapattal, vèdekezès nem volt ennyire rossz küzdöttek, visszajöttek. Azòta meg bàrki szètdobja a csapatot. Az edző felelōssègèn kìvül, kijön, hogy a csapatnak nincs igazi vezèregyènisège, magja, amit tetèz 1-2 ember teljes motivàlatlansàga.

icbad
Olvasó

Ha valaki bedob 2 buntetőt egymàs utàn vagy tiszta triplàt màr hatalmas az öröm(mert ugye rendre kimaradnak) ami szintèt azt mutatja fejben nincsenek ott.

AllenIverson
Olvasó

Gratulálok a kecskemétnek.Váradi után Ivkovics is befűzte az oktatófilmet. Nálunk meg baszottnagy koppanás van de keményen.Filipovity érkezésével szétbaszódott a csapategység.Méghogy rájátszás…ja rájátszunk hogy ne essünk ki.Undormány ami itt megy.Légiósossal edzővel,vezetőségtőséggel együtt elmehet mindenki a jó büdös pi@ába!!! Essünk ki,és jussunk Dombesz sorsára.Roncuska dráguska meg csak ígérgessen tovább,majd a sok hülye mint a narancskárosultak elhiszik,hogy jövőre ide mindenki-is jönni fog-Ja a másod osztályba. Innentől engedjük el a légiósokat a faszba.Mert minek maradjanak?Játszani egyikse akar,na meg van amelyik nem is tud.Akkor meg minek.Filipovityot is engedjük szabadjára,had játszanak a fiatalok.Azok legalább az ifibe bizonyítottak,nem úgy mint ez a sok túlfizetett fakezű! Változást….de hova… Olvass tovább »

Kaposkosár KKK
Olvasó

Húzz el ezzel a baromsággal, itt voltál velünk szurkolni? Ja nem csak sok számonkérés!

HajraKapos
Olvasó

Csak csalódott és dühös, ami érthető is. Holnap reggel már biztos nem így fogalmazná meg a dolgokat.

AllenIverson
Olvasó

Tény nem voltam ott,de követtem a közvetítést.Talán Te még hiszel a csodákba lelked rajta.Viszont ami itt hetek óta megy az botrányos,és bocsásd már meg nekem ha nem tapsikolok örömömbe hogy kurvára mi lettünk a bajnokság pofozógépe.Majd ha kiesünk akkor kíváncsi leszek te milyen higgadt hangnemet ütsz majd meg itt.Ja és még annyit,lassan 30 éve járok meccsre,láttam itt már sokmindent,de nnyire egy szánalmas,beleszaró játékosokat és egy ennyire pedagógiailag nulla edzőt hát nem sokat láttam.Én még ennyire nem éreztem soha az évek során azt amit most érzek,mégpedig hogy most nem lesz olyan szerencsénk mint anno a ZTE ellen mikor Cheskovic megmentette a… Olvass tovább »

KKK72
Olvasó

Hosszú évek vergődése után pont kerül a “nóta” végére. A rivális csapatok a play-outban rommá fognak verni bennünket.
Csodaszámba menne ha itt változna valami pozitív irányban. Ha kiesik a csapat akkor még egy-két szezont elvegetál a másodosztályban de a feljutás reménye nélkül utána szerintem megszűnik ez a sportág is mint a kézilabda.
Szomorú !

HajraKapos
Olvasó

Itt valami nagyon nincs rendben a csapat és a edző között.
Ekkora visszaesésnek belső okai vannak, nem a többi csapat táltosodott meg hirtelen.
Az a legszomorúbb, ha Dalibor esetleg önként le is mond, Szőkével sem leszünk előrébb. Játékosokat nem tudunk már cserélni, és a magyarokon kívül nagyon nem érdekel szerintem senkit, hogy a csapat bent marad-e vagy sem.
Sajnos egy patt helyzet van most jelenleg, ami az “A” csoportos bentmaradásunkat veszélyezteti. Nincs még veszve semmi, de itt most a fejekben vannak a hibák, amiket át kell beszélni és rendezni.

KKK72
Olvasó

Csodálom az optimizmusodat, de szurkolok neked ! Legyen igazad !

Benabela
Olvasó

Szeretnék gratulálni a vezetőségnek, hogy megásták a kaposvári kosárlabda sírját. Mondanám, hogy legalább majd felelősséget vállalnak a tetteikért, ami majd egy jobb vezetést szül, de hát mind tudjuk, hogy ez nem fog bekövetkezni. Légiósokat nem tudjuk cserélni, pedig ezeknél tucatabb senkiháziakat talán még sosem látott a publikum. Minek van öt légiósunk, ha kettő használható, és csak szopunk velük?? Egy megoldás maradt, Dalibornak mennie kell. Látszik, hogy elvesztette a játékosok bizalmát, márpedig ,ha a légiós szarik bele, kiesünk. Leggyengébb csapat vagyunk, ezen máshogy már nem tudunk változtatni…

HajraKapos
Olvasó

Hasonló véleményen vagyok én is. Csak pár perccel megelőztél.

KPSVRKK
Olvasó

Hát igen.. ilyenkor jön az, hogy prémiumot kell felkínálni a nyomorult légiósnak, hogy egyáltalán bent tartsák a csapatot. Jővőre meg arra sem emlékszik hol játszott.
Jövő héten Kecsó-Atom meccs.
1-vagy 2 ponttal kezdjük a playoutot. Sírnom kell.

Mielőtt elmennek vegyék le a mezt!

Player
Olvasó

Ide illik: Hofi a klasszikius: ” Tudsz uszni?
Nem.
Es ha megfizetem?”

albc
Olvasó

Meglett az a legjobb négy a szar a szar a kaposvárnak. Alulról.

Bezse
Olvasó

Órülhetünk ha nem esünk ki. Pár hete írtam , hogy hátra kell néznünk nem előre. Sajnos

redmiller
Olvasó

Végre jól játszottunk és nyertünk! A barom Ivkovic meg veri a nyálát, hogy le mertem menni “pacsizni”, mikor kritizáltam a csapat teljesítményét! Amúgy annak a seggfejnél csak azt akartam megmutatni mindigon, hogy megy az OSE az ASE ellen… Ez meg nekem támad… Még nem maradtunk bent! Egy meccsen jól játszottunk, de előtte hányat csesztünk el??? Olvasod te ezt a szart, vagy a kutyáid! Te se vagy régi! Eddig ültél, mint a tejbetök, mikor nem ment a játék és zakóztunk! 10 éve még széket rúgták fel, táblát csaptál a földhöz! Ja, de a haverok, a szerethető kiöregett csapotot nem bántjuk… Te… Olvass tovább »

Eddiee Irwine
Olvasó

Stole inkább a harmatgyenge gyerekével foglalkozzon, a liga leggyengébb játékosa… borzalmas ügyetlen!

Előre biztonság kedvéért bedobta, hogy sérült Sinik, ha vesztenénk…

Hamarosan pénzügyileg elszámol, előkészítés folyamatban…

Lehet örülni a győzelemnek az utolsó helyen is… Bravo!

KPSVRKK
Olvasó

Jövő évre szerződése van Filipovity Márkónak és Damjanovicnak. Az egyik időkéréskor a védekezésben többedszer lemaradó Márkóval ordított Dalibor aki 3 méterre tőle elsétált és rá sem nézett. Ez a jövőre nézve rosszat jelent. Az utóbbi években megúsztuk valahogy a kiesét, idén ez nem fog így menni. Ezzel az akarat gyenge hozzáállással, átjáróház védekezéssel nem lehet bent maradni. Minden szétesett, nincs hierarchia, úgy látom Dalibor hisztijét senki nem veszi komolyan. A sok ordításnak sajnos hosszútávon ez az eredménye, a durva, autokrata vezetési stílus csak rövid távon célravezető, hamar kontraproduktívvá válik. Remy is lesérült, de mondhatnám mindegy mert több pontot kapunk róla… Olvass tovább »

Laposvár
Olvasó

Nekem már csak az az egy bánatom van, hogy ez a csodaedző nem 5 évet írt alá 🙂

Kaposkosár KKK
Olvasó

Lapos úr most jogosan örülsz sajnos

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Ismét csak szánalmas produkció! Dalibor ide, Márkó oda; a csillagok állása szerint mi vagyunk az elsőszámú kiesőjelöltek! Nálunk rosszabb csapat szerintem jelenleg nincs az élvonalban…
A Kecskemétnek gratulálok!

SopronKCfan
Olvasó

Márkó nyáron megy?

AllenIverson
Olvasó

Mb2 nyugati csoportba nem fog bohóckodni az tuti.Szal a kérdésedre a válasz: Igen megy!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés