Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Simán nyertek, és már másodikok Kellerék

12 perc jutott a magyar centernek.:

:

Most ért véget a horvát élvonal 9. fordulójában a KK Sonik Puntamika – KK Zadar összecsapás, amit a vendégek simán, 80-61-re megnyertek. A Zadar – a Gorica botlásának is köszönhetően – ezzel feljött a második helyre a tabellán, jelenleg 8-1-es mutatóval áll.

A magyar válogatott csapatkapitánya, Keller Ákos kezdőként 12 és fél percet kapott, 7 pontját hibátlan dobásmutatóval érte el, volt még 3 lepattanója és 1 gólpassza is (7 VAL).

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
GézukacaseyjonesRedbidBasketManseanmaguire Recent comment authors
Gézuka
Olvasó

Én személy szerint örülök annak hogy Keller a horvát, illetve az ABA ligában játszik hétről hétre. Ha neki a játékperc és lehetőség nem lesz elég, akkor majd lelép. Addig is, jól nyomja és szurkolok neki hogy maradjon ott, mert többet képes tanulni mint a hazai beltenyészetben dúskáló magyar bajnokságban.

caseyjones
Olvasó

Egészen véletlenül 69 a mezszáma? 😀 Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy az NBA-ben vannak tiltott mezszámok, amelyeket nem választhatnak játékosok, és a hírhedt 69 is közéjük tartozik. De hát, Horvátország az nem Amerika… 🙂

seanmaguire
Olvasó

A kezdőből megint ő játszotta messze a legkevesebb percet. Most akkor a három variáció közül melyik volt érvényben?

1. Körmendre készül
2. Megbeszélték előre, hogy valami nagyon fontos mérkőzésre készítik és pihentetik
3. Vinkó átbaszta.

BasketMan
Olvasó

1. Kizárva

Redbid
Olvasó

Ákos az ősszel sem Körmendre készült de mégis itt kötött ki 🙂 Tehát az 1, úgy valóban kizárva, hogy szó szerint véve készülne, csak lehet megint lesz olyan helyzet amikor, nehéz lesz más megoldást találnia!? Legjobb tudomásom szerint az egész onnan indult, megkérdezték az új edzőt, Farr cseréjével kapcsolatban, és mondott olyat, hogy megpróbálnak az ABA ligára erősíteni, de az anyagi helyzetük ezt lehet, hogy csak pár hónapra fogja tudni engedni. Szóval próbálnak előre menekülni, de korántsem biztos, hogy ez sikerül is! Sőt nagyon úgy néz ki, hogy eddig nem jött be! Ákost meg nem a horvát bajnokságra igazolták, oda… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés