Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Simán nyert és sorozatban negyedszer bajnok a Falco

Rajt-cél győzelmet aratott a Szombathely.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Arconic-Alba Fehérvár 84-68 (30-18, 21-18, 18-19, 15-13)

Döntő, 5. mérkőzés
Szombathely, Arena Savaria
Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, Földházi Tamás Péter, Benczur Tamás (Hartyáni Zsolt)

Szombathely: Pot 3/3, Kovács 8/6, Cowells 22/12, Tiby 11/3, Keller Á. 6 Csere: Sövegjártó 4, Barac 9, Krivacevic -, Perl 21.

Alba Fehérvár: Pongó Ma. 7, Somogyi 15/9, DeCosey 10, Ford 4, Philmore 20/6. Csere: Vojvoda 10, Takács Mi. -, Szabó 2.

Ford második esélyből szerzett két pontjával indult a mindent eldöntő mérkőzés, Kovács dudaszóra vágott be egy hármast, DeCosey dobta át középtávolról a Falco kosárszerzőjét. Somogyi tett fel egy ziccert Pot mellett, Cowells a sarokból köszönt be, DeCosey zsákolt. Tiby középtávolija hullott be, Somogyi süllyesztett el egy triplát, Keller dolgozott szépen a festékben (10-11). Perl szerezte meg első pontjait, Cowells kettese után DeCosey dobott be két büntetőt, a hazaiak légiósának hármasára Philmore válaszolt. Keller tett fel könnyű ziccert, Perl faulttal együtt is bedobta a ziccert, még a büntető előtt az Alba időt kért (21-16). A plusz egy is sikeres volt, Barac értékesített egy akrobatikus kísérletet, Somogyi floatere állította meg a futást. Barac verte meg Vojvodát, Sövegjártó emelte 10-re a differenciát, a negyedet Perl kosara zárta. 30-18

Szabó és Vojvoda pontjaival zárkózott az Alba, Tiby majd 4 perc után szerezte meg a negyed első Falco-pontjait egy hármassal. DeCosey faulttal együtt dobott kosarat, de a plusz egy kimaradt, Kovács és Somogyi váltott triplát. Keller zsákolt, Philmore válaszolt egy könnyű ziccerrel, Cowells állította vissza a 10 pontos differenciát egy távoli dobással. DeCosey egy pontot ismét a vonalon hagyott, Perl csinált egy 2+1-et, Somogyi értékesítette mindkét büntetőjét, Barac csak egyet (45-34). Vojvoda tért vissza két ponttal, Sövegjártó maradt üresen a palánk alatt, a negyed hátralévő része is a szombathelyiekről szólt, így 15 pontos előnnyel mehettek szünetre. 51-36

Tiby-kosárral folytatódott a játék, Pongó tett fel nehéz ziccert Keller mellett, Vojvoda első mezőnykosarát szerezte. Perl egy lábról elugorva sem hibázott, Ford támadta jól a festéket, Pot egy hármast dobott, Tiby második esélyből növelte 18 pontra a különbséget, Alejandro Zubillaga időt kért (60-42). Philmore 2+1-et mutatott be, Perl válaszolt egy duplával, Somogyi törte fel a hazai védelmet egy ziccerrel. Cowells szórt be egy középtávolit, Philmore nehéz hármast hintett a sarokból, Vojvoda floaterével csökkentette az Alba hátrányát 11-re. Philmore értékesített két büntetőt, Cowells tette vissza Tiby rontását, Perl faulttal együtt is betette a ziccert. 69-55

Philmore kettesével kezdett a záró etap, Perl nagyszerű megoldással annulálta ezt, Cowells tempója esett be. Philmore 3 és Vojvoda két pontjával zárkózott az Alba, ezt Perl és Barac ellensúlyozta. Az utolsó három és fél percre 15 pontos különbséggel érkeztünk meg, nagy fordítás kellett volna az Albától, de ez a mai napon nem volt bennünk. A Falco simán nyert és sorozatban negyedszer, összességében ötödször lett bajnok. 84-68

Címlapfotó: Girgász Péter/MKOSZ

264 hozzászólás

264
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
80 Comment threads
184 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
82 Comment authors
Imp55MivanmivanZombiMotoros AnyukájaVulkano Recent comment authors
C. Sándor
Olvasó

BRAVÓ ! BRAVÓ ! BRAVÓ! A tavalyi Debrecent csak ezzel a két arannyal lehet elfelejteni!!!!! Igaz Milos???!!!!Annyira fájt nekünk is mint biztos vagyok benne neked is. Mégha a két fehérvári meccset mi csesztük el!!! De a vége a lényeg. Győzelem !!!!!!!!!! Most nagy feladat a csapatépítés amihez szerencse is kell. Mégegyszer nagy gratuláció. Hajrá FALCÓ !!!!!

donnarumma
Olvasó

kb. 140 millió volt a Bl…szóval nem is rossz 😀 (Nyilvános adatok, mielőtt kezdődne a hiszti ?)
Minden egyes ráköltött fillért megért!
Remélem jövőre is itt folytatjuk.

heraklith
Olvasó

Igazság szerint a hazai meccsek bevétele bőven takarta annak a pár idegenbeli meccsnek a költségét, de poénnak azért annyira nem volt sz@r. ?

Xero
Olvasó

Szerinted 3 hazai BL meccsen vagy 140 millió haszon? Vagy ezt hogy érted?
Ha ez így lenne, akkor a kluboknak nem lennének megélhetési gondjaik..

heraklith
Olvasó

A hazai jegybevétel takarja az idegenbeli út költségeit. Szó sincs 140 millióról, pár millió az egész.

Xero
Olvasó

Hogy takarná? ? pl idén érvényes volt a bérlet a nemzetközi meccsekre is. Plusz más kiadások is vannak ám, nem csak maga az út..
De tegyük fel, hogy igazad van.. Akkor azt magyarázd meg nekem, hogy pontosan az Albának miért nem volt pénze elindulni a nemzetköziben? ? hisz ugye nullszaldós..

heraklith
Olvasó

A szombathelyi önkormányzatnak 250 milliójába került az arany, Székesfehérvár városának 116 millióba az ezüst.
Csak mert páran hiányolták a tényeket. Nyilvános adatok, mielőtt kezdődne a hiszti ?

Jon
Olvasó

Nyilvánvaló marhaság már akkor is, ha valaki csak a 2 keretre ránéz.

Imp55
Olvasó

nagyon nem tudják itt páran megemészteni hogy minden évben le vannak söpörve a pályáról.. 😀 😀 engedjétek el mint minden évben 😀 az év eleji távozások után mindenki által középmezőny végére sorolt csapattól kapott ki mindenki… 😀

Xero
Olvasó

Megérte! ? konkrétan akkor, ha kivesszük a nemzetközit, kb egàl.

2lee14
Olvasó

Naaaaagyon rossz neked még mindig látom. Alszol azért rendesen?

heraklith
Olvasó

Ez már az elején is nagyon gyenge volt, most meg már durván izzadságszagú is. Kicsit eröltetsd meg jobban magad!

Mendez
Olvasó

Egy aprócska dolog elkerülte a figyelmedet:
Szombathely = 2 arany
Tudod, szokták all-in-ként is emlegetni. 🙂

Mivanmivan
Olvasó

Gratulálok a Falconak. Dominálták az egéyz szezont, megèrdemelten lettek bajnok.
Dícsèret illeti az albát is, az edzőváltas után nagyot mentek.

Zombi
Olvasó

Gratulálok Szombathelyre! Megérdemeltétek! Még mindig nálatok a legerősebb a játékoskeret. Tök mindegy ki esik ki, akkori minden megy tovább! Mégeggyszer gratulálok!

Motoros Anyukája
Olvasó

Sziasztok!
Motoros anyukája vagyok, szépen kérlek ne foglalkozzatok vele, beteg a gyerek. Gyakran nem szedi a gyógyszereit és akkor nem lehet vele bírni.
Kisegítő iskolát is nehezen végezte el, ott is már fantáziált dolgokról. Alkoholt nem ihat, gyógyszert szed, barátnője se volt soha, motorja sem volt, de még biciklizni se engedem.
Bocsánat mindenkitől.

Jon
Olvasó

“…remelem elhúztok…”
Pedig amennyire utálják a Falcot, nagy kín lehet nekik az újabb bajnoki címet elviselni és közben még próbálni jópofáskodni is, mintha nem is érdekelné.
Magában meg nyilván szétveti az ideg. 😀
Engem pl. ez a rész szórakoztat. 🙂

Vulkano
Olvasó

Motoros, heraklit meg a többi fèlszerzet
remelem elhúztok a faszba!!!!?⚫️
?????

Motoros
Olvasó

Na de Bazsika, ne beszélj ilyen csúnyán????

Vulkano
Olvasó

Ultesd fel a denevert a motorra és húzzatok sötét zalába!!
A babettád lesz az új Batman mobil!!! ??

Marillion
Olvasó

Anyukád is regisztrált ide? Fentebb olvastam…Hát nem beszélgettek el egymással családi ebédnél vagy vacsoránál vagy csak spontán az életről? Nagyon kiosztott itt!

Motoros
Olvasó

Ne legyél ennyire 1xerű?

heraklith
Olvasó

Őszintén szólva már unlak benneteket, de a kedvedért akkor maradok ?

Hebri
Olvasó

Azért abban van valami vicces, amikor ez a három troll: heraklith, motoros és vulkano ( nem Vulcano! ) itt répázza egymást…

Motoros
Olvasó

Akkor én is????

Mendez
Olvasó

Maradjatok csak.
Engem például nagyon szórakoztat, hogy mennyire szétvet az ideg benneteket a Falco újabb bajnoki címe után.
Szegény homokos már elhitted, hogy hálóvágás lesz…
???

Motoros
Olvasó

Nem volt?

Mendez
Olvasó

Csak nem olyan amiről te áhítoztál.
???

Motoros
Olvasó

Tehát volt…
Köszi?

heraklith
Olvasó

Ne magadból indulj ki menszeszke! Szerintem ki nem sz@rja le nagyívben a falkódat? Annyira hülye vagy, hogy még az sem esik le ha túráztatnak.
Olvasd vissza te szerencsétlen hogy miket írogatsz habzó szájjal, remegve! Aztán rájössz talán, hogy kit vet szét az ideg.

p.borisz
Olvasó

Te vergődsz a mi csapatunk cikkei alatt agyatlan ??????

Mendez
Olvasó

Ki nem szarja le?
Még a Falcosok sem írnak annyit a saját csapatuk cikke alá, mint amennyit te ideböfögsz.
Saját magadat nézed hülyének hepatitisz.
Beteggé tett a Falco sikerszériája, orvosra lenne szükséged, hogy feldolgozd.
Most meg próbálod másra kenni a depressziódat.
Beteg vagy, ha nem érted meg remélem van a közeledben valaki aki olvassa és elvisz egy dilidokihoz.

2lee14
Olvasó

Te érdeklődsz mindig felfelé. Minden Falco cikk alatt te vagy az első?

Jon
Olvasó

Valaki írta, hogy ez a legszerethetőbb csapatunk. Számomra kicsit talán a legelső bajnoki győztes csapatunk előtte van, de teljesen megértem, mert kitették a szívüket a pályára a srácok. 🙂 Pot előtt le a kalappal, nagy szükség volt rá, Cowels akkor hozta a legjobbját, amikor legjobban kellett, Tibyről, Baracról már sokat társalogtunk itt, Perl Zoli meg Perl Zoli. 🙂 Mindenkit gratuláció illet! A csapatot, Milost, a küzdelemért pedig az Albát, csapatként sokszor még én sem tartottam őket annyira jónak, de iszonyatosan kemény ellenfelek voltak. Végül, de nem utolsó sorban ajánlom ezt a győzelmet: – Motorosnak, heraklithnek, akik biztosan értékelni tudják ezt… Olvass tovább »

Stockalone
Olvasó

Ez az arany a szív diadala volt!
Anno mikor itthon kikaptunk a Kaposvártól, látva a csapatot, nem sok esélyt adtunk az újabb bajnoki aranyra. Mintha 5 idegen játszott volna együtt.
És ez a csapat a szezon alatt a szemünk láttára érett igazi CSAPATTÁ. Azt az összetartást, küzdést, amit bemutattak egymásért, a sérültekért, nem is követhetett más, mint a bajnoki cím.
Köszönjük ezt az élményt Zozó, Ákos, Beni, Ábel, Peti, Marko, Stefan, Zach, Ray, Matt, Boris és aki őket egybe kovácsolta, Milos!
Hajrá Falco!!! ??

Krokodildundee
Olvasó

Ismèt a Falco a bajnok ezèrt heraklith ès motoros sîrva andalog.Bànatukban egymàs alà-alà nyùlnak ès közben irigysègükben faszsàgokat irogatnak.Talàn napokig aludni se tudnak, mîg màsok csak eme kèt szemèlyen mosolyognak.

Motoros
Olvasó

?????

Hebri
Olvasó

⭐⭐⭐⭐⭐
A sportszerűség megkívánja, hogy gratuláljak az Albának az ezüsthöz, az hogy ennyire jól sikerült a döntő, ők kellettek.
Gratulálok a Körmendnek a bronzhoz, az alapszakasz vége felé szerintem kevesen gondolták hogy ebből érem lesz.
Gratula a Zetének is, a tavalyi szezon után számomra Ők voltak az idei meglepetés.
És az Olaj… Őszintén csalódott vagyok, hogy nem voltak ott a végelszámolásnál. A szezon előtt ezeket a derbiket vártam a legjobban. ( Ez talán kölcsönös)
Most jó nyarat mindenkinek, ősszel folyt.köv!

Pojaca
Olvasó

Jövőre a BL-re kell ám azért egy kis erősítés, mert ott nem ám ilyen rutintalan edzők jönnek mint a spanyol, aki fejben nem tudja felkészíteni a játékosait egy all-in Final game meccsre… ha nem erősítetek, érik a 0-6…

Soós Sándor
Olvasó

Senkit se érdekel a véleményed.

Vulcano
Olvasó

De rossz lehet most neked?????
A BL-t pedig eddig is megoldottuk, köszönjük?
Kibicnek pedig tudod.

Pbask
Olvasó

.

Mendez
Olvasó

Tudjuk te patkány, már három éve ezt hajtjátok de mindig beszoptátok.
Mikor veszitek már észre, hogy saját magatokból csináltok hülyét?
???

2lee14
Olvasó

Nagyon rossz lehet most neked.

p.borisz
Olvasó

Köszi, NEKÜNK van BL-rutinunk??????

Ballabolla
Olvasó

Hát majd akkor erősítünk, ne aggódj. Van miért… vannak még célok

Hmafino1
Olvasó

Méltó vagy a nevedhez!?

Marillion
Olvasó

Az átlátható tiszta klub modell itt a Falconál egyenlőre elég a városvezetésnek és a szopzor/oknak ahhoz hogy évről évre ezen a szinten tartsák nekünk itt a férfi kosárlabdázást! A városunk lakossága még nem hívott őssze fórumot azért hogy elégedetlen lenne azért mert a Falco kiemelt támogatást kap minden egyéb dolog kárára!

sala
Olvasó

Olvastuk töbszór a szànalmas,primitiv bejegyzéseket: silverhely, szaréna, túrista, filkó stb. Akkor most mi van? Az van,hogy a kutya ugat, a karavàn halad..
CSAK A FALCO !!!

Heindrich
Olvasó

Ez nem a trollkodás ideje. Gratulálok a bajnoki címhez!

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Gratulálok a bajnok Falconak! Ez a meccs a vártnál simább volt, teljesen megérdemelt a siker!

sala
Olvasó

Akárhogy is fáj,Falcó itt a sztár!

GECzigler09
Olvasó

Elverte a Falco az Albát mint Czigler a búvárt.

PL
Olvasó

Igazán szép napja volt tegnap Vas megyének ? sajnos a döntőt nem láttam, mert elvitt a körmendi ünneplés ?

Gratulálok a Falconak! Jó pihenést minden játekosnak, szurkolónak, mindenkinek!

Pár hónap, és folytatjuk!

Vulcano
Olvasó

Nektek is hatalmas gratula!
Egy épphogy rájátszásból, bronzéremre menteni nem semmi.
Hajrá Vas megye!?

Marillion
Olvasó

Megint a három éremből kettő Vas megyében maradt…úralkodó szélirány továbbra is erre felé van!

Székely Gergely
Olvasó

Nagyon szép arcát mutatta a Falco egész meccsen. Szívvel, lélekkel, óriásit letéve az asztalra bajnokok.
Az Albát nem értem. Nekik adtam az előző meccs után az utolsót. Több dologról lehetne beszélni, triplák nem estek, nem volt kijátszott figura, megakadt a forgatókönyv, és hát az edző hibája akkor ebből több is. Fejben előnyben volt a Szombathely.
Méltó lezárása volt a párharcnak.
Gratula a bajnoknak! Megérdemelt győzelem.
Gratula Fehérvárra, mindent kihoztak ebből!
Gratula Körmendre, hiszen így 2 éve Vas megye a kosárlabda fellegvára!
Hajrá magyar kosárlabda!
(Báder Marci nyisd ki a szemed, nyisd ki a szeeeemed, nyisd ki a szeemed!)

Vulcano
Olvasó

Fuh hát srácok, ez is megvan. Próbáltam kicsit összeszedni a gondolataimat. Lehet, hogy most sokan megköveznek, vagy nem tetszésüket fejezik ki. És ez most egyáltalán nem valakik ellen szól, én mindenkit tisztelek és szeretek aki valaha Falco mezben pályára lépett, de számomra ez a csapat eddig a legkedvesebb. Lehet, hogy nem most voltak nálunk a legnagyobb sztárok, lehet hogy nem most voltunk végig a toronymagas esélyesek, de ekkora szíve még egyik csapatnak sem volt. Ezek a srácok a legjobb védőjátékos hiányában, megannyi sérült mellett felszánották és meghaltak a pályán, a csapatért és egymásért. Ez egy igaza CSAPAT. És az, hogy… Olvass tovább »

Ballabolla
Olvasó

Miket beszélsz?! A pénz nyert, de hát megírták annyiszor. Nem hallod? Nem figelysz? ?

Komolyra fordítva: Minden szavaddal egyetértek!
Amikor kellett, mindig nyert ez a CSAPAT!

heraklith
Olvasó

Toronymagas esélyesek voltatok. Nagyon sok pénzünkbe került.

Parus major
Olvasó

Egy Heraklith U zsaluelembe több értelem szorult, mint beléd. Nem csodálom, hogy Krasovec menekül abból a sötétségből.

2lee14
Olvasó

Szar este volt a tegnapi mi?

Hmafino1
Olvasó

Szerintem ne égesd magad!???

Mendez
Olvasó

Bizony, sokba került az a nagy semmi amit idén is összehozott a csapatod.
???

heraklith
Olvasó

Százmilliókkal kevesebből egy 4. hely? Kiemelkedő, köszönjük kicsi menszesz.
Miért lett volna szar nap? Hosszú évek óta nem volt ilyen szerethető csapat Egerszegen. Kivétel nélkül büszke rá mindenki ? De még ha nem is így lenne, egy játék miatt miért lenne bárkinek is szar napja? Legalábbis ha felnőtt emberekről beszélünk…

Vulcano
Olvasó

Gratulálok az 50 pontos vereséghez.
Megsúgom, hogy a nálatok valóban sokkal szerényebben gazdálkodó Körmend 416-467-re elkente a szátok, úgy hogy tietek volt a pályaelőny?

heraklith
Olvasó

Gyenge próbálkozás, de értékelem. Megsúgom, hogy sokkal több pénzből gazdálkodott a Körmend, de ez mindenkinek nyilvánvaló, aki érti ezt a játékot. Padok hossza, légiósok pedigréje, u23-as játékosok, magyar játékosok ára… Igazából nem bonyolult ez, csak egy kicsit kellene érteni a játékot, meg egy minimális logika kellene hozzá.

Motoros
Olvasó

Tüzépes ?????

2lee14
Olvasó

Tudjuk tudjuk, a ZTE meg egy kerületi bajnokságban szereplő csapatnak a költségvetésével gazdálkodott idén.

Xero
Olvasó

A Körmend mennyiből? És ti mennyiből?

Mendez
Olvasó

Ünnepeld szépen akkor a nagy semmit és ne szólj bele a nagyok dolgába.

heraklith
Olvasó

Te lennél a nagy kicsi menszesz? Ez aranyos.

Mendez
Olvasó

A te eszednél még egy mikroorganizmus is nagyobb hepatitisz.

p.borisz
Olvasó

Istenem heraklith…te egy igazi balf@sz vagy…trollnak is qrvagyenge… Húzz vissza a barlangba és beszélgess a barlangrajzokkal… Bár azok is értelmesebbek, mint te??????

Marillion
Olvasó

A tiédbe biztos nem…de azenyémbe sem pedig én itt lakom!

Marillion
Olvasó

Bajnokcsapatot mindig egy kihívás egyűtt tartani…de nem véletlen hogy innen szerintem légiós úgy nem igazolt még el hogy keserű szájízzel…megfordítva szívesen is jőnnek hozzánk a kiszemeltek…és a Magyar játékosok is! Minden csapat szúrkolójának kellemes és tartalmas nyarat kivánok…

Yellow
Olvasó

Szerintem szálljon le mindenki Somogyiról. Ma egyedül ő bírta el a terhet az Albában, és meccsben tartotta a csapatát. Kölcsönben egy évet lehúzott a Falcoban, több pénzért eligalzolt. Na bumm, igazából külföld a cél, ahogy tavaly hárman ezt meg is lépték.

p.borisz
Olvasó

Félreérted.Nem az a baj,hogy elment,hanem ahogy elment.Illetve az sem túl szimpatikus,mikor kimutogat a szurkolóknak…
Emlékeim szerint itthon mindig megtapsolják azt a játékost,aki bármelyik csapattal vendégként hozzánk érkezik.Somogyi tett azért nem keveset, hogy közutálatnak örvendjen.Hát viselje a következményeit,ha volt pofája mutogatni…

Marillion
Olvasó

Ez nagyon igy van…

Soós Sándor
Olvasó

Somogyira amikor faultot fújtak egyszer sem tette fel a kezét! Sőt tegnap egy Perl Zoli elleni faultja után mutogatta a kezével hogy pénz pénz mikor jött le a padra. Ilyen megnyilvánulás után válogatottól is eltiltanám! Ádámka el van tévedve, hogy mindent megtehet…

Vulcano
Olvasó

Pedig mennyit fejlődhetett volna nálunk, ilyen mentorokkal meg csapattársakkal, mint Zoli, Ákos vagy Boris. Ehelyett az Albában már a takarító is vele üvöltözött kb.

Xero
Olvasó

Mit mutogatott? Erről teljesen lemaradtam..

Mendez
Olvasó

Hatalmas gratuláció a csapatnak!
Négy egymást követő szezonban bajnok a Falco, ezt a bravúrt utoljára 37 évvel ezelőtt, 1986-ban tudta megcsinálni a Danone Honvéd, ők akkor 10-et nyertek zsinórban.
Hajrá Falco, ősszel újra találkozunk!

Vulcano
Olvasó

Na, akkor már csak 7 kell, hogy azt is megdöntsük?

Pojaca
Olvasó

Álmodj királylány!! Te bohóc!

Pojaca
Olvasó

Hogy merészeled egy lapon említeni a szarodat egy patináns, legendás klubbal? Innen érzem a szar szagú szádat!!

Xero
Olvasó

De rossz lehet most neked.. nagyon ki vagy, látom..

Mendez
Olvasó

Az csak a beltenyészet családod szaga te tetves genetikai selejt.

Pojaca
Olvasó

Menzesz az te vagy, Tirolból származol, csak Szombathelyen telepedtek le az őseid te genny!

Mendez
Olvasó

Ez az vergődj csak kis giliszta, imádom amikor a magadfajta hulladékok kifordulnak magukból minden Falco győzelem után.
????

Marillion
Olvasó

Nocsak? Megkérdezted a Honvéd szúrkolóit is…hogy kikérik-e maguknak az ilyetén felemlegetést?

p.borisz
Olvasó

Gratulálok a CSAPATNAK!Ezt is behúzták!
Megérdemelten nyert bajnokságot és kupát is.Ez a csapat volt az elmúlt évek legszerethetőbb,mentálisan legerősebb Falcoja.Egész évben szinte végig ugyanazt a magas szintet hozták a srácok,meccsről meccsre. Köszönjük nektek,hatalmas szezont futottatok!
Gratulálok az Albának,mert a Zollner-éra után óriási menetelésben voltak,nagyon összeálltak.5 meccsen keresztül keményen hajtottak,ez most az ezüstre volt elég.
Egy szó Somogyiról.Szerintem Szombathelyen nem mostanában volt olyan, hogy innen eligazolt játékost ennyire utálkozó,végig tüntető fújjolás kísért volna minden megmozdulásnál.Hiába a tehetség,ha emberileg egy darab ?.
Jövőre veletek ugyanitt.Hajrá Falco????⭐⭐⭐⭐⭐??

Xero
Olvasó

Igen, ez egyébként érdekes, hogy idén nem volt igazi nagy “szokásos” hullámvölgyünk. Egy-két kátyúval átvészelte a Csapat az egész szezont..

Mendez
Olvasó

Na igen, Somogyi a tavalyi döntésével szépen visszalépett kettőt a karrierjében és megfosztotta magát egy BL szerepléstől és két aranyéremtől.
Szerintem épp elég probléma ez neki, hagyjuk rá a döntését és a továbbiakban ne foglalkozzunk vele.
Hajrá Falco!

KD
Olvasó

Bajnokcsapat!!!!5️⃣?2️⃣???? A harmadik ötödik meccses döntőt nyertük meg zsinórban, ami a BL tapasztalat nélkül nem biztos, hogy sikerült volna. A védekezésünk végig elsőrangú volt a döntőben, a remek támadópotenciállal rendelkező Albát csak egyszer engedtük 80 pont fölé. Ha valakit ki kell emelni a döntőben, az Zozon kívül Cowels, aki nagyon jól játszott elől-hátul, úgy ráadásul, hogy a negyedik meccsen 38 percet(!) volt pályán. De mindenki hozzátette a magáét, ha kellett, védekezéssel, igazi csapatmunka volt. Hajrá Falco, irány a BL! A szurkereknek jó pihit, találkozunk ősszel?

Best2
Olvasó

Heraklit merre vagy a biztos tippeiddel te hulladék? 1alba 3zala? Félagysejtű denevér

Vulcano
Olvasó

Ha jól tudom épp két félszerzet után kutat, akik valami hatalom gyűrűjét hurcolásszák.

heraklith
Olvasó

Folyamatosan 8 emberrel a pályán nagy nehezen kiszenvedtétek a kötelezőt. Mekkora szégyen lett volna ha nem?
Több százmilliós fórral is csak hátszélben ment.
Buta vagy te ehhez, mint a segg, szóval sok értelme nem volt leírni sem ?

p.borisz
Olvasó

Megvagy denevér? Előbújtál a barlangodból?Kisírad magad? Sportszerűen most sem tudsz viselkedni? Apropó… Bajnoki cím érdekel????
A harmadikról is lecsúsztatok megmondtam,hogy megcsinál benneteket a Körmend…??????????????
Jöhetnek a?magyarázkodásaid, de te egy hiteltelen senki vagy ezen a fórumon0️⃣0️⃣

heraklith
Olvasó

Ugyan miért kellene bárkinek is magyarázkodni? Nekünk extra szezonunk volt, nektek meglett a kötelező. A falkó nagyon sok penzünkbe került, de még így is mindneki boldog. Mondjuk te mintha szenvednél egy kicsit ?

p.borisz
Olvasó

Mint írtam, ?-ok a magyarázataid.Qrva gyenge… Mint te magad…??? nem kell, de mindig magyarázkodsz.Extra szezonotok… Mesélj még. A 7. helyen play offba bejutó Körmendet a legelején leírtad,aztán csak az orál jutott neked,a ?sz rosszabbik végén…??? A bizonyítványodat már kiállítottad magadról… többször is???

Marillion
Olvasó

Sok pénzetekbe? Még az is lehet hogy Zalamegyéből is szponzorálták a Falcot? Na neeemááár…

Mendez
Olvasó

A tegnapi 7-22-es büntetőarány is azt bizonyítja, hogy 8 emberrel játszottunk.
Ennyi jut neked te fogyatékos, hogy megállás nélkül a bírókkal foglalkozol, mert a csapatod említést sem érdemel.
Ideje lesz elmenni dilidokihoz a Falco-fóbiáddal, mert mégegyszer ekkora traumát már nem biztos, hogy elvisel a szervezeted. 🙂

2lee14
Olvasó

Pont te mondod másnak hogy buta mint a segg, mikor a beakadt lemezedet olvassuk már hetek óta, mert az észérv és korrektség hiányzik belőled. Szerintem egy idő után te is belátod majd, hogy feleslegesen égeted itt magad, mert mindenki csak ? nak néz itt sajnos.

Hmafino1
Olvasó

Nem sajnos. Mert valóban egy ? denevér!

2lee14
Olvasó

Akkor jó éjt! ⭐⭐⭐⭐⭐

Best2
Olvasó

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Behúztuk ezt is! Gratula Magyarország legnagyobb csapatának!

FalcoParádé
Olvasó

Kérem szépen íme az
5x-ös Magyar Bajnok ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2x-res Kupagyőztes ??
Falco Vulcano Energia KC!!!??
Ez Szombathely!!!???

Kovacs
Olvasó

Motoros, szopjad le a faszom most.,..??????

Best2
Olvasó

Még én tömöm a száját, utána passzolom!!!

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Voja nélkül nehéz volt… Szép volt Vas megye! MTE

Ui: Danics Dórát minek ennyire nyomni??

Ballabolla
Olvasó

Szerintem ma szépen énekelte! De keginkább nagyon csinos volt ?

Freebulletz
Olvasó

Borzalmas volt harmadjára is 🙂

Xero
Olvasó

Ma mi volt vele a baj? Szerintem teljesen korrektül elénekelte.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Keller is megmondta. “Meghallgattunk 5 borzalmas himnuszt” ??‍♂️

Xero
Olvasó

Hát sajnos Erkelnél kell reklamálni.. ennek a himnusznak nem álljól, ha éneklik. Inkább csak le kellene játszani legközelebb..

Marillion
Olvasó

Igen…csak zeneileg minden Oké…de ha énekkel van akkor az amúgy sem pattogós himnusz egy végtelenben végzödő lassított verzió lesz!

Freebulletz
Olvasó

Egyrészt nagyon lassú az eredeti tempója, vagyis nagyon sok levegőre van szükség és ezért nagyon nehéz énekelni, illetve a hangnem olyan magas, amit az átlagember nem tud kiénekelni. Amúgy szép nagyon, de sok ember bicskája beletörik. Kontrollhangfal és fülmonitor nélkül meg pláne. Egyedül talán a fehérvári második meccsen sikerült valamennyire megugrani az éneket.

HajraKapos
Olvasó

Gratulálok a Bajnoknak, megérdemelték a győzelmet. És gratulálok az Albának is a 2. helyért, jól küzdöttek!
Egyébként Cowells-t nem akarjátok oda adni jövőre? 🙂 El tudnék viselni egy ilyen játékost a Kaposvárnál. 🙂

Marillion
Olvasó

Hogy ki megy ki marad az mindig képlékeny egy friss bajnokcsapatnàl! Persze az lenne a jó ha együtt lehetne tartani a csapat nagytöbbségét! Persze mi azt réljük hosszabbìthatunk vele…

Praenoricum
Olvasó

Elsőként gratulálok a Falconak a bajnoki címhez és a mai meccsen az ahhoz vezető játékhoz, másodszor az Albának ahhoz, hogy méltó és kemény ellenfél volt a párharc öt meccsén. Nagyon komoly teljesítmény ez az év a kupagyőzelemmel és a bajnoki címmel, amire csak a legoptimistább szurkolók fogadtak volna a szezon kezdetén. Szinte teljesen új csapatot kellett építeni és sérülések sem kerülték el a csapatot a szezonban, ami a szűkebb rotáció miatt idén komolyabb érvágás volt. A mai meccs viszont megmutatta, hogy amikor nagyon kell, akkor ez a csapat olyant tud a pályára tenni, amit idén egyetlen másik sem. Nagyon sokat… Olvass tovább »

Kovács Krisztián
Olvasó

Egyébként milyen értelmes fórum lenne ez egy-két agyhalott nélkül.

sargafeketeasziv
Olvasó

5x
Úgy gondolom az elmúlt évek egyik legszerethetőbb csapata volt az idei, jó lenne egybe tartani a gárdát, de ez majd a jövő zenéje. Gratulálok a csapatomnak a bajnokság megnyeréséhez, de Fehérvárra is a 2.helyért. És grat Körmendre a bronzért!
Hájrá Falco, hájrá Vas megye!??

Tadam
Olvasó

Keller Ákos: Meghallgattunk 5 borzalmas himnuszt.?

Gratulálok a csapatoknak.

Jól limitálták Voját a Falco játékosai. Illetve a sok betlit nem bírta el az Alba.

Sövegjártó is fontos kosarakat szerzett, illetve volt egy zseniális passza is.
Bene stabil játékossá nőtte ki magát. (a legtöbbet fejlődő játékos díját nálam Ő kapja ebben a szezonban)
Barac nagyon hasznos iparos.
Ákos ilyen nyugodt játékára már régóta vártam.
Szép volt.

donnarumma
Olvasó

Gratulálok a csapatnak! A két legjobb csapat játszotta a döntőt és megérdemelten nyertünk. Ma az Alba nagyon egyénieskedett és a fáradtság miatt a bravúrok nem jottek. Mi ezzel szemben rengeteg kijátszott “könnyű” kosarat szereztünk.
Fantasztikus szezon volt!

in_vitro
Olvasó

Micsoda csodálatos nap! Gratulálok a csapatunk minden tagjának a szakvezetésnek, a háttérben dolgozóknak s mindenkinek aki csak egy picit is hozzátett a kupa & bajnoki aranyérmünkhöz! Köszönet a Városvezetésnek, akik továbbra is az egységet képviselik!!
Mi szurkolók hálásak vagyunk, mert oly’ sokszor örvendeztettetek meg minket a 22/23-as évad során is, jóllehet 2022 szeptember elején senki se bízott a Falco újabb aranyérmében.
Gratula az Alba csapatának is, az évadban Ők voltak a 2. legjobbak.
Nagy – nagy gratula megyénk bronzérmes csapatának is! MTE – MTE ! Két csodálatos nagy csapat van Vas megyében Hej! Hej!

Redbid
Olvasó

Két csapat van VasMegyében hejj!! 🙂 🙂 🙂
Gratulálok!

De továbbra is hajrá VITRINESEK!!

Soós Sándor
Olvasó

Bajnokok vagyunk ?
B csapatunk pedig 3. lett ?
Jó pihenést mindenkinek!

Wilson
Olvasó

Összességében kijelenthető, hogy a jobbik csapat nyert. Gratulálok a Falco csapatának! Elég hányattatott egy szezon volt kezdve Zollner marasztalásától majd megbuktatásáig, a Kemp sztorin át Diong beépítéséig mindent összegezve. Azt gondolom szezon eleji ambíciókat tekintve kissé csalódás ez az ezüst de a szezon egészét nézve viszont teljesen reális és elégedettek lehetünk. Pozitívum,hogy sérülések elkerülték a csapatot, nem is emlékszem, hogy bárki is kihagyott volna emiatt meccset. Kíváncsi leszek, hogy alakul a csapat jövője a játékosokat tekintve, én úgy látom egy vérbeli pontdobó játékos talán hiányzik a csapatból mert Somogyi nem az, Vojvoda pedig egyedül kevés. Center Diong lelkes de nem… Olvass tovább »

Kovács Krisztián
Olvasó

Ford sajnos eszméletlenül halvérű és érdektelen, akármennyire is tehetséges…

Wilson
Olvasó

Sajnos a mai meccs alapján nem tudok ezzel vitázni mert így van.
A szezon összességét tekintve viszont nagy érdemei vannak, hogy idáig jutottunk és ez nem lebecsülendő. Azt gondolom, egy vérbeli center mellett mégjobb játékot játszhatna és akkor már nem mondanád te sem ezt. Mindenképp marasztalnám, hisz sztem a pótlásánál tutira mellé lőnénk. Persze az anyagiakat is figyelembe kell venni ez esetben,ha tényleg olyan drága lehet tényleg jobb,ha lép.

Falcomarci
Olvasó

Gecse Balázs te kurva ,keresni foglak!Videót fogok készíteni arról ,H micsoda kurva vagy!?
A Körmend meg mindenki,kiszophatja!??

Marillion
Olvasó

Falcomarci…Valami ingatlanos irodàja van àllitólag Sàrvàron!Ha ez igaz akkor ott keresgélj….

Vulcano
Olvasó

Igaz

Zombi
Olvasó

Ott is lakik?

Zombi
Olvasó

Fb- n egy motoron ül egy kisgyerekkel?

PL
Olvasó

Nem szopjuk ki zsírdisznó.

Milos
Olvasó

Hát ezt lehet nem kellett volna tess ?

Motoros
Olvasó

marcika, ezért ülni fogsz a Silverhelyi kaptárban??
A barátaim?hol keressenek?
A Skorpió?klubban vagy Wiener Neustadtban?
????

Zombi
Olvasó

Naggggyon kemény vagy! Úgy látom sokan szeretnek…..

Motoros
Olvasó

Sokan is fognak érte ülni, te is köztük akarsz lenni?
El tudom intézni????

Zombi
Olvasó

Szegény hülye gyerek! Anyukád leírta, hogy debilke vagy! Te miket írogatsz? Te fogsz csücsülni a gyogyiban! “El tudom intézni!”

Motoros
Olvasó

Mindenki várja szépen a????
????

pirosf
Olvasó

A helyosztók alatt végig valamiért több hozzászólás érkezett a 3. helyért folyó csatáért. 😉
fickónak grat

Kovács Krisztián
Olvasó

Ott nagyobb tétje volt a kommentelésnek, mint az eredménynek.

Kovari Andras
Olvasó

Gratulalok a csapatnak az aranyhoz!
Amit ma vedekeztunk a parades volt! Az Alba jateka kisse csalodas volt nekem mert ha egy Ford szintu jatekost igy el tudnak rejteni tamadasban akkor nincs is mirol beszelni. Somogyi dobott pontokat de ismet sokat segitett nekunk az onzo jatekaval.
Zozo es Ray ma extra volt illetve a jo oreg Barac tanarian jatszott!
Ha igazak a pletykak jovore lett egy Pongo Marcink is kivancsi leszek a tobbi igazolasra is. Zozo, Marci, Akos, Kovacs Beni magyar mag eleg jol hangzik.
Ja es jo volt ujra latni Szilit az Arenaban!

Falcofan03
Olvasó

Eddig sem írtam és ez után sem fogok ilyet írni, de…kèrlek engedjétek meg most ezt nekem, régóta van bennem. Motoros, te homokos! Bújj el az ólodban, ahova te nem nőket viszel, hanem maximum agyérgörcsöt a mai győzelmünk után. Te Körmend szégyene vagy, és hidd el, ezt sokan onnan is tudják. Jössz itt a hülye verseiddel, amelyekben annyi költészeti stílusérzék lakozik, hogy még a síron túli, 1 bites költők is jobbat írnának, HOLTAN. Kérdezném tehát Meddig fogod itt verni a nyáladat még, hány Falco bajnoki cím kell ahhoz, hogy végre eltakarodj innen? Jah kitalálom. Most azt hiszed azért írom, mert betaláltál.… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Ne bántsd motorost, beteg szegény

Motoros
Olvasó

Miattad még maradok pár évig ????

Bobby666
Olvasó

Maradsz itt nekünk egy nagy viccnek Kis csíra… Muhahahaha….

Szurker
Olvasó

Szép volt fiúk!
Csak meglett az ötödik csillag is! 🙂
Gratula az Albának is, méltó ellenfelek voltak!

Ősszel folyt. köv., addig is jó pihenést kívánok mindenkinek az ubiszezonra! 🙂

Falco! ??

maros
Olvasó

Gratulalok a Falconak a banoki cimhez es az egesz evhez.

Marcello
Olvasó

Hatalmas gratuláció a csapatnak! Van igazság a Földön. Nem lehetett más a végeredmény. Hihetetlen szimpatikus a csapat, szerethető, tiszteletre méltó. Óriási küzdés, óriási energiák a pályán, őrület amit letettek az asztalra. Kupagyőzelem, bajnoki cím. Erre lassan tényleg elfogynak a jelzők. Kalapemelés!!!:)

pirosf
Olvasó

Majd a pénz is 😉

Ballabolla
Olvasó

Csak pénzzel nem lehet bajnokságot nyerni. Ezt te is tudod. Ez csak egy sovány vigasz. Kezdjetek el építkezni, évről évre kicsit több pénzből, profi mentalitással, hosszútávú tervekkel és akkor jönni fognak az eredmények. Amiben persze szerepe lesz az egyre több pénznek is, de a hosszútávú stratégia a lényeg, ami a Falco-nál megvan.

Mendez
Olvasó

Már vagy 5 éve ezt hajtjátok, de csak nem akar elfogyni.
???

Ballabolla
Olvasó

Hála istennek nem. Évről évre csak kicsivel kell növelni, tudod. Aztán egyszercsak már soknak tűnik onnan, ahol nem tesznek bele. Ez így van az üzletben is. És a profi sportban is, Pénz nélkül nem megy.

p.borisz
Olvasó

Pirosf:???
Hajtogasd a mantrádat…???⭐⭐⭐⭐⭐??

Hmafino1
Olvasó

Nálatok vatikáni valutáért játszanak a légiósok?

agyas
Olvasó

Az Alba nagyon erős volt. Meglepett, hogy a döntő végén már nem ezt mutatták.

Emőkefan
Olvasó

Somogyi most bánkódhat. Se kupa, se bajnokság

Ballabolla
Olvasó

Reméljük ez egy életre szoló tapasztalat volt neki. Még nagyon fiatal, most kapott egy nagy pofont, kívánom neki, hogy épüljön belőle ✌️

Freebulletz
Olvasó

Milyen pofon? Azért mert elment máshova több pénzért? Ez a profi sport velejárója, elég fura, hogy nem tudjátok ezt megemészteni. Nálunk Ákos a megnyert döntő estéjén már ment is Szolnokra, aztán valahogy mégse fikázza szét senki Fehérvárról azóta.

Ballabolla
Olvasó

Itt is rengeteg játékost aki elment tapsvihar fogad. Nem mindegy hogyan mész el, tisztességesen, nyíltan vagy inkorrekt módon, hazug ígéretekkel. Ádi ebben hibázott, nem azzal, hogy elment. Szerették Szombathelyen is, hiszen egy jó játékos és megkapott minden támogatást, aztán megígérte marad, szóbeli megállapodás született, majd 1 napra rá bb1-ről derült ki, hogy aláírt az Albához. Lehet így is, csak nem érdemes, ezt egy tábor sem fogja díjazni soha.

Freebulletz
Olvasó

Szó elszáll, az írás marad. Akkor ennyi erővel a Falco is hibázott, hogy nem nyomtak egyből papírt az orra alá.

Ballabolla
Olvasó

Jo hat nyilvanvalo, hogy huzta az idot, ne gondold, hogy a Falco hibazott. Gondolom, azert gyanus volt, hogy majd nyaralas utan alairhatjuk….
De epp az a baj, amit irtal, hogy a szava elszallt, pont ezert haragszanak ra.

Vulcano
Olvasó

Olyan pofon, hogy az a csapat ejti ki mindkét sorozatból, amit ilyen, hát nem épp ízléses módon hagyotg itt.
Vagy te nem érzed a sors fintorát?

Freebulletz
Olvasó

Szerintem egy profi sportolót ez nem érdekel. Ez csak az adott csapat szurkolói mesélik be maguknak, hogy hű de rosszul fogja érezni magát. Nem fogja, ez csak 1 munkahely mint neked amikor bemész az irodába vagy gyárba.
Ha kapsz egy jobb ajánlatot simán elmész máshova.

Nálunk is elment Lukács Norbi, kicsit sértődésből és senki nem sír utána ennyit.

Vulcano
Olvasó

Hátha engem átcsábítanak egy másik céghez dolgozni, úgy hogy megígérnek fűt fát, aztán utána minden munkáért folyó versenyben alulmaradunk a régi céggel szemben elhiheted higy rosszul érzem magam.
Vagy azt mondod, hogy egy sportoló leszarja, hogy két arany helyett kapott egy ezüstöt?

panther
Olvasó

Gratulálok a bajnoki címhez!

Vitán felül a FALCO volt idén a legjobb csapat, és Perl Zoli a legjobb játékos.

Az Albát is dicséret illeti, jól küzdöttek, megérdemelt a 2. helyük. És még egy megjegyzés velük kapcsolatban: mindig is jó légiósokat tudtak igazolni, de szinte minden évben volt egy-két külföldi játékosuk, akiknek a viselkedése finoman szólva megosztó volt, más csapatokat irritált. Idén ez nem így volt, főleg, mióta a spanyol tréner vette át a csapatot.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés