Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Simán nyert a Zete ellen a PEAC

Mindkét oldalon akadt hiányzó.

ZTE NKK - PEAC-Pécs 41-79 (11-26, 12-10, 10-21, 8-22)

Edzőmeccs
Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok

ZTE NKK: Nagy 3, Kovács 5/3, Burkholder 14/3, Ndiba -, Horti 9. Csere: Kuttor 2, Delic 6, Preisinger-, Jurkó 2, Dömötör -, Horváth Fa. -, Horváth Fr. -.

PEAC: Horobets 6/3, Hegedüs 13, Szabó 17/6, Wentzel 10/6, Kaposi 16. Csere: Sánta 8, Gémes-Sarok 5/3, Ruják 4, Vojinovic -.

Második felkészülési mérkőzését játszotta a PEAC, amely Zalaegerszegen vendégszerepelt. Meglehetősen tartalékosan álltak fel a vendégek, ugyani Cierra Bravard nem volt még játékra alkalmas állapotban húzódása után, Taisiia Udodenko és Maegan Conwright pedig fel sem szállt a csapatbuszra, mindketten bokasérülést szenvedtek. Akadtak hiányzók a ZTE NKK-nál is, amerikai centerükre, Keyona Hayes-re és a PINKK-től szerződtetett Csutorás Fannira sem számíthatott Molnár József vezetőedző.

A hazaiakat nem kis meglepetés fogadta a csarnokban, ugyanis a tavalyi év egyik sikerembere, az aktív játéktól visszavonult görög ikon, Evanthia Maltsi érkezett látogatóba.

Harcosan, elszántan és nagy energiákat mozgósítva kezdett a PEAC, gyakorlatilag állva hagyta az egerszegieket. Jó védekezésük remek alapot adott támadásaiknak is. Kaposi Pálma és Hegedűs Janka a palánk közelében, külső posztokon pedig Szabó Fanni rendre eredményes tudott lenni – derült ki a peacpecs.hu-ról.

Szombaton 19 órától Pécsen is összecsap egymással a két együttes.

fotó: ztenkk.hu/Katona Tibor

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Bajuszkiraly Recent comment authors
Bajuszkiraly
Olvasó

Molnár József “sztáredző” keze munkája, már a felkészülés korai szakaszában, markánsan meglátszik a zalaegerszegi lányok játékán!
Előző hazai állomáshelyein, Szegeden és Sopronban verik a fejüket a falba, hogy miért nem kötöttek vele hosszú távú szerződést!?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés