Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Simán kapott ki Romániában a Szolnok

22 ponttal nyert a Nagyvárad.:

:

Oradea – Szolnoki Olajbányász 85-63 (20-11, 25-18, 19-9, 21-25)

Szolnok: Pallai 12/12, Thomas 12, Rudner 9/9, JR Clay 9/3, Lukács 7, Pongó 6/6, Wiggins 4, Révész 4, Vincze, Sebők.

29 hozzászólás

29
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
22 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
zterulezNorbBorn2BallHeindrichBasketballfan1985 Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Inkább most mint később a filkó ellen!

Born2Ball
Olvasó

Úgy mondod,mint ha bármi esélye lenne az Olajnak -ebben a formában- megszorongatni a Falcot.
Egy-egy meccsen nem mondom, hogy nem kaphatják el őket, de reálisan nézve 3-0 a realitás egy po párharcban.

milanka487
Olvasó

Maradjál csak ebben a hitben!
Mi meg remélem rácáfolunk!?

Tomi 80
Olvasó

Ugyan már…. Ne kergessünk már hiú ábrándokat. Középkategóriás légiósokkal és magyarokkal nem lehet reális cél a bajnoki cím. Nem mondom hogy nincs fejlődési potenciál a Lukács, Pallai, Rudner, trióban… De még egyenlőre sokat le kell tenniük az asztalra ahhoz hogy egyáltalán csak felmerüljön a nevük a válogatottnál.

milanka487
Olvasó

Lukács már kerettag, Pallai már volt régebben összetartáson is!
Legalább mielőtt írsz, olvass már utána!

Tomi 80
Olvasó

Aha… Akkor most a zetének van három válogatott játékosa? ( Tóth Ádi, Csuti, Csátaljai) vagyis ezen logika alapján abszolút kihívói a falcónak nem??? Szerintem elég elvakultnak kell lenni ahhoz, hogy a válogatott szintet lássuk bele ezekbe a játékosokba. Jó játékosok! Használható játékosok! De a kiegészítő szerepkörnél többre nem hivatottak.(egyenlőre ) és nálam ebbe ide tartozik a már válogatottsággal rendelkező Lukács is.Pallai meg konkrétan ott tart, hogy már annak is örül majd ha egészségesen végig tudja vinni a szezont. Lássunk már reálisan könyörgöm ….

Xero
Olvasó

Bár egy edzőmeccsből nem lehet messzemenő következtetést levonni, de ezek szerint Pallai felépült, és továbbra se rossz a dobása. 🙂

Born2Ball
Olvasó

Pallai és Lukács fejlődésén/előrelépésén nagyon sok fog múlni Szolnokon.
Ha ők jól fejlődnek, akkor nem csak az Olajban, de a válogatottban is meghatározók lehetnek.

SárgaPárna
Olvasó

Cikkkiiiiiii

Rózsabimbó
Olvasó

A falco 23 ponttal kapott volna ki ettől a Nagyváradtól!
Biztos információ!!!
Hajrá Olaj!

WSreborn
Olvasó

Kivételesen egyetértünk, egy Európa fos noname harmadik vonalába tartozó csapattól 20 ponttal kikapni még akkor is ciki egy ilyen múltú csapatnak mint az Olaj, hogy egy légiósunk nem játszott és csak felkészülési meccs volt.

Norb
Olvasó

Ebbol amit irtal rajottem hogy gozod sincs milyen csapat / kerettel rendelkezik a Nagyvarad … ha a magyar bajnoksagban jatszana az egyeduli ellenfele a Falco lenne realisan nezve es az ideji keretukbol kiindulva ahogy nezem a Falco se lenne tul nagy falat nekik … + BL indulo , Europe cup bronzermes 3 eve … nem annyira fos noname harmadik vonalba tartozo csapat mint ahogy te gondolod…

WSreborn
Olvasó

Olvass a sorok között, és főleg azt nézd, hogy kinek válaszoltam……

Basketballfan1985
Olvasó

Enyhén szólva nem a szívem csücske a Szolnok, de esküszöm miattad és a mendez-féle földieid miatt, drukkolok nekik mikor ellenetek játszanak.
Undorító az az arrogancia és magas ló amit nyomtok, ezt a “szintet” még soha egy csapat szurkolói sem képviselték…..

fanaticfantastic
Olvasó

Mondjuk a cikk címe nem enyhén provokatív. Gondolom,szeretnének sok látogatót,vitát, beírást… Mert egy edzőmeccset valóban lehetett volna másként is tálalni. Főként,hogy a győztes edzőmeccsekkel nem törődtek. Viszont annyira ez nem lényeges. Nem dől össze a világ egy kis részrehajlástól. Megszoktuk már.

fanaticfantastic
Olvasó

Edzőmeccs. Várjuk ki a végét. Most álltak össze. Nem jó a vereség sosem de inkább itt. Azért vannak ezek a mérkőzések,hogy többféle szintű és felfogású csapattal,”élesben” gyakoroljunk. Szokjuk egymást. Persze ,soha nem biztos,hogy sikeresek leszünk. Viszont akkor is kiállunk a csapatunk mellett.

fanaticfantastic
Olvasó

Az előző csapatunk ,zsinórban 9 edzőmeccset nyert meg. Azt hittem,hogy sínen vagyunk. Aztán mi lett a vége. Nyugalom! Semmit nem tudunk egy eredményen kívül.

Üvegtigris
Olvasó

Sajnos ez nagyon gyenge, de remélem lesznek ennél jobb mérkőzéseink.

Milo
Olvasó

Mivel az első három edzőmeccsünkről nem akart tudomást sem venni a bb1:

Olaj-Nyíregyháza: 91-50
Olaj-Kecskemét: 79-71
Olaj-Szabadka: 75-71

Ma nem játszott Eads kisebb combhajlító sérülés miatt elővigyázatosságból.

Csütörtökön következik a folytatás az NKA ellen Pécsen.

Knézy Ernő
Olvasó

Ezért nem mindegy,hogy hány légiósunk is van.f@sza lesz,ha majd egy Falco vagy Alba ellen nem fog tudni játszani akár egy amcsi is már hatalmas mínuszban vagyunk.

Milivoj
Olvasó

Az aranyra 5 légióssal se lenne sanszunk, a dobogóra néggyel is van…, közelítsünk onnan, hogy legalább több lesz a magyar játékperc…, volt egy keret, a stáb úgy döntött, hogy inkább 4 minőségibb játékosra költi…, ha nagy gond lenne, akkor biztos lesz megoldás, az érmeket úgyis tavasszal osztják

milanka487
Olvasó

Csak az a baj eddig egyik sem tűnik minőséginek, én értem hogy felkészülés, de 3 hét múlva már a Pakssal játszunk!
A 60 körüli dobott pont pedig nagyon kevés!

Milo
Olvasó

Azzal a veszélyes Pakssal, aki a Honvédtól kapott ki kb 30-cal, 39 dobott ponttal? 26 nap van még a kezdésig, 3légióssal kaptunk ki Nagyváradon 22ponttal EDZŐMECCSEN. Két éve 5 légióssal kaptunk ki 17-tel itthon ellenük. Falcon kívül mindenki gyengült, lásd a ZTE és a Deac vereségeit Szlovákiában “nevesincs” csapatok ellen. Sopron kikapott a légiós nélkül felálló Szeged ellen. Ezek a meccsek még nem sokat jelentenek, de hogy gyengül az idei bajnokság a tavalyihoz képest az tuti. Várjuk meg az első pár fordulót, utána lehet véleményt alkotni. Hajrá Olaj!

zterulez
Olvasó

A “nevenincs csapat Szlovákiában” valójában a szlovák bajnok volt, aki tavaly simán kiejtette a Körmendet a BL selejtezőn. A felkészülési torna Csehországban volt, minden mást jól mondtál.

Milivoj
Olvasó

Minőségiek…, csak Subotic jobb, mint Thomas, a többiek jobbak mint a tavalyi azonos poszton jàtszók…, én még nem jelentenék ki semmit, februárig úgyis eldől, ha kell, addig tudunk változtatni

Tomi 80
Olvasó

” a többiek jobbak mint a tavalyi azonos poszton játszók… én még nem jelentenék ki semmit””

Igazából már kijelentettél ?

Milivoj
Olvasó

Mármint papíron jobbnak kell lenniük.., de hogy kicsit drágábbak az biztos

Tomi 80
Olvasó

Ki a drágább? Durham olasz 1-ből jött tavaly. Előtte megjárta a vtb ligát is. Ezzel szemben Clay rookie. Wiggins cseh bolgár liga, Williams BL litván bajnokság…. Thomast meg ne is hasonlítsuk Bokihoz…. Az edző is elmondta hogy a légiósok 10% -át nem hozzák annak amit elvár tölük, és rohadtul nem végezték el nyáron azt a munkát amit el kellett volna… Én nem vagyok ború látó, de szerintem a szezon eleje nyögvenyelős lesz….

Milivoj
Olvasó

Ne egyesével, hanem összességében nézzük, csak a példa kedvéért, a számok fiktívek: ha tavaly az 5 légiós került havi 40 ezer dollárba, az idei 4 meg havi 38 ezerbe, akkor fajlagosan melyik a több? Egyébként ne gondold, hogy Clay olcsó lett volna, Eads és Wiggins meg kifejezetten magas árú légiósok…, abban igazad van, hogy mind a négyen leeresztve érkeztek és ez nem vall igazi profikra…, de azok akik hasonló képességűek és profik is, azok meg nem ide jönnek…, sok fog múlni Rajkovicson, hogy mennyire fogja tudni őket beállítani a sorba (szerintem menni fog)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés