Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Simán gyűrte le a Szolnokot a Szeged

A végére teljesen szétestek a vendégek.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Szolnoki Olajbányász 81-57 (17-12, 23-17, 24-20, 17-8)

Bajnokság, 14. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok
V.: Benczur T., Török R-, Pozsonyi L- (Schäffer B. R.)

Szeged: Persons 25/3, Cook 17/6, Szatmári -, Bognár 13/3, Alston 13. Cserék: Balogh -, Keller 2, Mayer -, Kerpel-Fronius 2, Polányi -, Hunt 9.

Szolnok: Pongó 5/3, Kovács -, Cummings 4, Subotic 13/3, Taiwo -. Cserék: Solano 12/3, Rudner 3/3, Zsíros -, Pallai 5/3, Cakarun 9.

Egy-egy hiba után Bognár középtávolija nyitotta a találkozót, majd Alston is betalált Persons szép passzából, Cummings szépített (4-2). Hiába adta el sokszor a játékszert a Szeged, összességében jobban kezdték a találkozót Simándi Árpád tanítványai, a kezdeti percekben őrizték a minimális előnyüket (8-4). Pallai triplájával feljött egyre a Szolnok és bár a lehetőség megvolt a fordításra, végül újítani tudtak a hazaiak, időt kért Gasper Potocnik (12-7). Innen már nem tudott közelebb férkőzni az Olajbányász, a szegediek nyerték a pontszegény első negyedet. 17-12.

Közel két percet kellett várni az első kosárra a második felvonásban, Alston szerezte. Továbbra sem találták a dobóformájukat a szolnokiak, elhúzott kilenccel a Szedeák, újra jött az időkérés (21-12). Kevesebb, mint egy perc alatt dobott villámgyorsan hét pontot a Szolnok, már csak kettő volt a differencia (21-19). A rövidzárlat után rendezni tudták a sorokat a szegediek és visszaállították a meccsen már megszokott előnyüket, sőt, a félidőre már kétszámjegyű volt a különbség. 40-29.

Jobban kezdett a fordulás után a Szeged, Solano egy triplával próbálta megtörni a hazai lendületet (44-32). Többször is megvolt a szolnokiaknak a lehetősége, hogy tízen belülre kerüljenek, de mindig érkezett egy-egy szegedi kosár, ami ezt megakadályozta (49-35). Megint meglett a tizenöt is közte, de egy sportszerűtlen hibát követően megkezdte a felzárkózást a Szolnok, azonban megint jött Persons, aki lehűtötte a kedélyeket (53-40). Jött egy újabb jó periódus a vendégektől, de jött a szokásos forgatókönyv, visszaállt a szegedi előny. 64-49.

A záró negyed első két percében nem esett kosár, majd Rudner dobott be egy hármast, aztán Persons zárt le középtávolival egy kisebb hazai hullámvölgyet (68-52). Egyszerűen semmi nem jött össze a szolnokiaknak, akik egészen közelről kihagyták a lehetőségeiket, miközben a túloldalon Cook faulttal együtt dobott be egy triplát, amivel meglett a közte húsz is (72-52). A negyed végére teljesen szétestek a vendégek, hét perc játék után továbbra is csak három pontot tudtak összehozni, ez pedig meg is pecsételte a sorsukat. Végig őrizte magabiztos előnyét a Szeged, amely megérdemelt sikert aratott. 81-57.

138 hozzászólás

138
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
37 Comment threads
101 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
51 Comment authors
MiloKissadam914.negyedOSE Fannyolcmegnyolc Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Ja, hogy teljesebb legyen a kép, A ‘nagyon nagy’ tudású mocsok Cook, a szolnoki tábor előtt sétálgatva, a farkát markolászva mutogatott ki a vendégszurkolóknak!!!

Milo
Olvasó

Ott voltam a csarnokban, viszont a lefújás után jöttem is ki. Tehát a baromról, aki befutott lemaradtam. Kezdjük azzal, hogy mélységesen elhatárolódok ettől a cselekedettől, de azért nem is lepődtem meg a balhén. Persons a legjobb légiós a ligában, de egyben a legellenszenvesebb is. Azt hozzá kell tenni, hogy a meccs elejétől a 37.percig végig a saját csapatunknak szurkoltunk, majd az utolsó percben egy két hülye szhelyi cigányozott egyet Bognárnak, de ezen kívül semmi ellenfélt szidó rigmus nem volt. Arról ami kiváltotta a balhét, Persons. Konkrétan az első perctől kezdve végig reklamált a bíróknál, hergelte a saját közönségét, többször kiszólt… Olvass tovább »

paprika
Olvasó

Rögzítsük a tényt: a szolnoki sereg 2021.december 27-én a szegedi csatában kettős vereséget szenvedett. Egyet a pályán, egyet a pályán kívül.
Mai kérdésünk: melyik volt a nagyobb?
A/ a pályán
B/ a pályán kívül
A helyes választ beküldők között kisorsoljuk a verekedős szolnoki élőlény nyelvvizsga-bizonyítványát és a sörlocsolós szolnoki képződmény doktori disszertációját.
BÚÉK!!!

White
Olvasó

A lájkolóknak meg anyádat add oda egy menetre. 😉

paprika
Olvasó

Nem rossz ötlet, de közöttük az IQ-d lesz elosztva. És így mind a 21 lájkolónak jut belőle 1
😉

zlatan74b
Olvasó

Kurvára humoros vagy. Minden bizonnyal az MTA munkatársát tisztelhetem benned (nem takarítói szinten). A sörlocsolást nem menti semmi, de a te doktori disszertációdat is megnézném, annak iktatószámával együtt. B.Ú.É.K. neked is, kedves szegedi sejtfelhalmozódás.

Kissadam91
Olvasó
OSE Fan
Olvasó

A szolnoki kemény legények megint mwgmutatták mennyire erősek. Remélem komoly büntetés, és örök kitiltás a szehed játékosokra támadó, és az őket sörrwl locsoló hülyére.

WSreborn
Olvasó

Kellett nagyon, ez a hsz, nagyon kellett!!! Csak és kizárólag a szolnoki szurkolók közt van ilyen, sárga sörözőcimbiráiddal állítsatok egy ilyen tézist is.
Kell a feszkókeltés nyomjatok be még pár hsz-t Oroszlányból is.
Szerintem ha az OSE tàbor előtt mutatja fel a középső ujját az a majom, akkor ti még meg is tapsoltátok volna igaz?

Vulcano
Olvasó

Mi vagy az oroszlányiak mikor támadtunk a ti vagy bárki játékosira? Vagy dobáltunk macskakövekkel?

WSreborn
Olvasó

Nikolovot 2012-ben konkrétan megütöttétek a kispadnál hazugsággyáros! Andricot 2018-ban megdobtátok pohárral és leköptétek, pedig egyik sem provokált, nem úgy mint ez a tetű Persons.
2008-ban a rendőr sorfal mögül sörösüvegeket dobáltatok a buszra felszàlló szolnokiakhoz, plusz 2-3 “véletlenül” a sorfalon átjutó sárga tetű hàtulról ütötte akit ért, többek között nőket is.
Ez anno biztos nem szúrta az oroszlányi érzékeny szemeket, hisz a szombarhelyi haveroknak mindent lehet.
Ennyit a szombathelyi mintaemberekről de az oroszlányiak sem viselkedtek volna másképp ha egy játékos végig provokàlja őket.
Ja és nyugodtan buzulhattok egymással ettől még nem lesztek különbek.

zlatan74b
Olvasó

Nem emlékszik rá az oroszlányi, mert akkor kb. az 5. osztályban pattogtatott a csapata, ahol csak a takarítók és a jegyszedők alkották a közönséget.

Gézuka
Olvasó

a körmendi reklámtáblákat betoló, és a vendég táborral összeverekedő sleppet se hagyd ki! 🙂 azt hiszem a legutolsó pont tévés volt a falkó ellen.

donnarumma
Olvasó

Egy kis gorbe tukor:
Csak csendben kérdezem, amikor a döntőn Szhelyen veszitek at a megérdemelt aranyérmet, közben meg 5 brazil kozuletek (azok voltak) ahelyett hogy örülne a farkát mutogatja!
Erre a kozonseg neki all “Ciganyok,ciganyok”rigmust kiabalni.
Persze ti verig vagytok azota is sertodve, hogy nem tudunk meltosaggal vesziteni!
Nem kell valaszolni, felesleges…

Vulcano
Olvasó

A cigányokon megsértődnek, de a “Dögöljön meg minden vasi” az nem bátnja a fülüket…

WSreborn
Olvasó

Egy darab “brazil” sincs az Olaj táborban, csak úgy szólok…

zlatan74b
Olvasó

Te is megmutattad, hogy belepofázol abba, amit nem is láttál a helyszínen.

Rózsabimbó
Olvasó

Hajtómű hiba!
Zuhanórepülés!
Van ilyen!
Hajrá Olaj!

Papp Bence Gábor
Olvasó

Wow! Ezt nem tudom hogy sikerült, de gratula a Szegednek! Lehet még bejglimámorban voltak a vendégek. Sajnos élőben nem tudtam kivételesen ott lenni, ráadásul a Mindigo se adta. :/

KD
Olvasó

De adta.

KD
Olvasó

jelentkezz be és vissza is nézheted.

Dallas
Olvasó

Az előző meccs is igy ment hogy az élő link nem volt kinn Szegedről ,de utólag visszanézhető, mondjuk nekem nem sok örömöm volt benne 🙂

SárgaPárna
Olvasó

Szolnokon a magyarok extrák voltak és így se…. 🙂

SzhelY
Olvasó

köszönik szépen eztőlednagyon kedves

lakers24
Olvasó

Gyerekek, becsúszott egy vereség, simán ott állunk a 2. helyen, kifogtunk egy olyan napot amikor szinte semmilyen dobásunk nem ment be, és akkor már rögtön jönnek az ilyen kommentek, hogy Potocnik szar edző, meg hogy hatalmas a baj… Ez kicsit viccesen hangzik

Vulcano
Olvasó

Azért az utóbbi 3 meccsből 2-t csak hatalmas szerencsével tudott megnyerni az Olaj. Meg most se 1-2 ponttal kapott ki. Majdnem 30 is volt már közte.

gyuros
Olvasó

Szerencse ahhoz is kellett, hogy nekünk ne menjen a játèk az elején vagy esetleg az ellenfél nyújtson klasszist. Ezen felül az nem titok, hogy valami nincs rendben Nálunk és ez sajnos ma nagyon sima volt

makelovenotwar69
Olvasó

Sopron, Szeged bukta, Zeg és Ose mák.
Ezeket a meccseket egy egészséges Olajnak simán nyerni kellene – formától függetlenül. (elnézést az említett csapatok szurkolóitól)
A produkció ezzel szemben elég szegényes, a trend egyértelmű: az Olaj a 3 délszláv játékára alapoz, teljesen kiismerhető a játék, középszerű csapatok is megszorongatják.
A szolnokiak nyilván másképp látják, nem dislike-ot gyűjtök, sokkal régebben is megírtam már ugyanezt! Én örülnék egy erős Szolnoknak, kellene a bajnokságba!
Hajrá magyar kosárlabda!

red-black01
Olvasó

Nem okoskodni akarok, ez egy vélemény, aztán vagy van benne igazság, vagy nincs. Potocnikot szép csendesen utoléri a végzete. Az ő végzete az, hogy a kosárlabda szigorúan vett szakmáját érti, de… De nem jó edző. Azért nem jó edző, mert rossz pedagógus, vagy inkább nem akarja megérteni a sport, ezen belül persze kosárlabda csapat-pszichológiáját. A két dolog pedig együtt működik, külön-külön ezen a szinten nem. Potocnik sémában gondolkodik, de minden csapatánál ugyanabban a sémában. Ez a séma működhet, de ugyanazokkal a játékosokkal jó esetben 1 szezon időtartamra. A nagyobbik hiba hogy egyszerűen nem látja be, ha ezen a részén változtatni… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Logikusnak tűnik.DE! Ezek elméletek. Kiderül,hogy mit hoz a gyakorlat. Bízom benne,hogy tévedsz.

red-black01
Olvasó

Igen, ez elmélet, de inkább maradjunk a vélemény megfogalmazásnál. A trióra vonatkozó rész, az viszont tényleg elmélet. De minden vélemény vagy elmélet picivel erősebb ha van mögötte tapasztalati tény. Ebben az esetben gyengébb lábakon áll a tapasztalat, mert az is erősen vélemény alapú (így leírva bonyolultnak tűnhet, de nem az) Amikor itt volt Körmenden, voltak erős húzásai a játékosok felé, olyanok amilyeneknek néha van létjogosultsága, de az olyan típusú lépéseknek “pofonszerűeknek” kell lenni és nem egy állandónak. Egyszer-egyszer meg lehet csinálni hogy a túra után éjjeli edzést vezénylek, vagy büntető jellegű gyakorlatok vannak, de ha ez alap, akkor a visszájára… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ezt mikor írtad? Kikapott az Olaj és írtál egy dolgozatot?
Potocnik a problámád? Van egy jó légiós sorunk. Amikor ők formán kívül vannak ez van. Itt sajna nincs egy Fepu, aki kihúzhatja a csapatot a szarból. A legjobb magyarunk Pongó, aki talán befér a legjobb 10 itthon játszó magyar közé. Amikor nyertünk Körmenden, vagy Fehérváron, akkor jó volt az edző?

red-black01
Olvasó

Azt hittem, itt lehet nézőpontokat egyeztetni, bocs a tévedésért. Amit te mondasz, az nem cáfolja meg a véleményem. A hangsúly a véleményen van. Ha esetleg még egyszer elolvasod (nem kell) és értelmezed (nem kell), akkor a lényeg: Potocnik ért a kosárlabda játék részéhez. Körmenden két egyszerű, de nagyon hatékony dologgal győzött a Szolnok. Tudta hogy Garrett védekezésben nulla, Stokes pedig a félpályánál zavarba hozható egy letámadással, mert az előző meccseken is maga akarta megoldani ezeket a szituációkat. Ez így is lett, Garrett miatt a Szolnok számolatlanul dobta a ziccereket, Stokes pedig számolatlanul adta el a labdákat , mert a többiek… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

Azt nem tudod elképzelni, hogy tegnap szarok voltunk?
PotochnikPotochnik….
Amikor nyerünk (az esetek többségében 11-3), akkor nyet a csapat, ha kikapunk, akkor Potochnik.

red-black01
Olvasó

Nézd… ennyire azért nem érdekel a Szolnok, van nekünk is mit a házunk táján söprögetni, 4-es széria ide vagy oda. A Falco alatti részben bármi történhet, mi is állhatnánk 6:8-cal, de 10:4-gyel is, mint ahogy ti is akár 9:5-tel is. A 2.-6. (vagy akár 7-8.) helyért nüanszok fognak dönteni. Az egyik ami nem nüansz annyira, a magyar magok közti különbségek és a padok hossza, a másik lehet az edzők közötti különbségek, amiben a közvetlen szakmán túl benne LEHET egy csapat és edző közötti összhang, elfogadás. Pár forduló alatt sok minden történhet, a mi Alba-Szolnok-Sopron meccseink után sokkal rosszabbat gondoltam a… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

Toljad

MCMLXXIX
Olvasó

Suboticot kiállították?
Nemzeti Sport: “Kiállítva: Szubotics (38. p.)”

JólnézünkMIKI
Olvasó

Ssalay Ferenc Szolnok polgármestere találta ki az U23 szabályt, meg hogy folyamatosan legyen egy magyar a pályán! Csak közben elfelejtettek igazolni, nevelni meg nehéz munka, és érteni is kell hozzá?!
Nyergesnek mindig volt annyi esze, hogy szuper magyarokat igazolt. Vojvoda, Báder, Keller, Lóránt, Simon Balázs, Fodor Marci, Grebenár, Eilingsfeld, Tóth Ádám, Wittman, Németh Isti, Horváth Ákos…etc
Most meg a Pongó, Zsíros, Taiwo, Kovács Peti, Rudner “sortól” várják Poór Petiék a csodát?
Vagy Gráczer Gyuri Bácsi, lassan, de biztosan letarolta a magyar játékospiacot?

Sz.olaj
Olvasó

Nem az u23-as szabállyal van a baj, hanem hogy 5 légióst lehet igazolni. Elveszik a magyaroktól a lehetőséget, mindenki inkább atigazol B csoportba, mert nem kap jateklehetoseget/nem tud fejlődni stb. Inkább ezen kellene elgondolgozni.

pirosf
Olvasó

Egyetértek.
3 légiósnál többet nem engednék.
Ahogy volt is egy időben.

Vulcano
Olvasó

Szerintem meg nem ezen múlik. Ha megnézzük a top bajnokságokat Európában akkor azt tapasztaljuk, hogy rengeteg légiós alkotja. Ennek ellenére ezeknek a top bajnokságoknak a nemzeti csapataik bőven a magyar csapat felett jegyzettek. Ez a 3 légiósos limit csak arra lenne jó, hogy a középszerű magyar játékosok még megfizethetetlenebbek lennének, nemzetközi kupában labdába se lehetne rúgni és még jobban csökkenne a magyar bajnokság, így a magyar kosárlabda respektje is. Megfelelő utánpótlás nevelést kell létre hozni. Fejlett akadémiákkal. Ott van Szlovénia. Egy 2 milliós országocska és Olimpiai elődöntős volt. És ezt nem u23-as és légiós limittel érték el. A magyar szakikat… Olvass tovább »

pirosf
Olvasó

Pont Ti vagytok a példa,lehet ezt két légióssal is.
A többi csapat max gyengébb lenne,ahogy gyengébb most is.

De lenne lehetősége,vagy inkább úgy irom,számottevő játékideje a fiatal magyaroknak.
Sajnos lehet elmegy a kedvük a kosárlabdától,még olyannak is,aki tehetséges és fejlődőképes lenne.
szerintem.

donnarumma
Olvasó

B csoportban miert nem dobnak 30 pontokat, ha minden tehetség ott van?
Ott megmutathatna barki! Nincs légiós, egymás között lehet villogni, aki jó meg úgyis elviszik

Gézuka
Olvasó

lehet 2 légióssal és 5 magyar VÁLOGATOTT játékossal. ezt is tedd mellé azért…

SzhelY
Olvasó

ez fociban nem sikerült

Gézuka
Olvasó

Mégis milyen magyaroktól veszik el a lehetőséget? Szolnokon sose volt utánpótlás nevelés, mert azt a beltenyészetet én nem nevezném annak. Azon felül, a mostani magyar mag egy hajítófát nem ér. Az ostoba Taiwo aki semmire nem jó, mert a világáról nem tud. Süt róla hogy mennyire buta. Én elhiszem hogy UP-ban nagyon jó – mert 2 fejjel magasabb és nagyobbat ugrik – de ez felnőttbe édes kevés. Vagy Rudner aki téglákon kívül semmit nem tud dobni, Kovács akit leépítettek az Olajnál, vagy Pongó aki igazából cserének való. Az U23-as szabálynak akkor lenne értelme, ha valóban olyan játékos lépne pályára akinek… Olvass tovább »

Red ball
Olvasó

Kedves olaj szurkolók! Nem értelek benneteket. 14 forduló után elszenvedtétek a 3. vereségeteket. Azt is idegenben. A tavalyi 3.-tól. Hányan cserélnének veletek? Edző…magyar mag…stb…talán még a hold állása is hibás. Sajnálom a nálatok játszó magyarokat. Ők olvassák ezeket a bejegyzéseket. A következő mérkőzésre mekkora önbizalommal készülnek?

fanaticfantastic
Olvasó

Igazad van! Meg is fogadom,hogy a továbbiakban, pozitívan szólok hozzá ez ügyben!

Olajheart2
Olvasó

Semmi gond a 3.dik vereséggel.. a hetek óta mutatott játék aggaszt engem.. és hogy valami nem okes a csapaton belül.. tavaly is, és idei szezonban is a válogatott szünetig a jó kémia jó csapatmorál a mindenáron egymásért küzdés adta az erőnket.. na ez most meginogni látszik.. és nem tudjuk mi van ezzel a Potocnik nagyon kemény edző és nem bírja a csapat témával..

gyuros
Olvasó

Szerintem az, hogy a 3. vereséget a 2. körben kapjuk minden szolnoki aláírta volna a szezon elején. Szerintem a szurkolók 90%át az aggasztja, hogy ha az utóbbi 3 meccsen 0-3al állnánk akkor se lehetne egy szavunk, és abban bízunk, hogy az ASE elleni meccsre összeszedik magukat

Olajheart2
Olvasó

Lehet hogy Rogic nem jó irányító.. de jobban játszott vele a Csapat.

Mivanmivan
Olvasó

Csak a papírforma. Magyarok nélkül sajnos ennyit tudunk…

fanaticfantastic
Olvasó

Sajnos a magyar dolog passzol. Viszont ennél mindenképpen sokkal többet tudunk.

Olajheart2
Olvasó

Remélem nem a Potocnik és a Csapat között van gond.. mert amennyit én szurkolóként látok egy felkészült jó edző..

PajtiBá
Olvasó

Szép volt Fiúk! CSAK A SZEDEÁK!
Sajnálatos módon ma este az Olaj két dologra volt képtelen.
NYERNI és VESZÍTENI!
Az előbbit a pályán mutatták be játékosaik, míg az utóbbit a pályán kívül a szurkolóik!

fanaticfantastic
Olvasó

Ez,külön szégyen! Sajnálom!

White
Olvasó

Te mi a tökömet sajnálkozol állandóan?

Olajheart2
Olvasó

Ez csúnyára sikerült… nem tudom mi a gond.. de valami nem okés.. értem én h így gyengültünk meg úgy gyengültünk ellen drukkerek szerint.. és lehet h ez igaz is DE ennél azért többet tud ez a Csapat az biztos! Tartok a csütörtöktől! Örökké Olaj

Olajheart2
Olvasó

Mi a f..mat írtam amire mínuszolnak.. mindegy is.. Olaj❤🖤

fanaticfantastic
Olvasó

Joggal,sajnos..

paprika
Olvasó

Jár a gratuláció a Szegednek, 57 pontot kapni, nem kis dolog!
Külön gratuláció annak a 3 diplomás, nyelveket beszélő, művészetet kedvelő, rendszeresen színházba járó szolnoki élőlénynek, aki a végén meg akarta ütni a szegedi játékosokat… és hasonlóan túlképzett kollégájának, aki lelocsolta sörrel a szegedi csapatot. Megvannak a jelöltek a következő Primitiv Primitivissima-díjra!

WSreborn
Olvasó

Az ilyen az egy barom…

fanaticfantastic
Olvasó

Szomorú! erre miért volt szükség? Sajnálom,hogy rossz hírünket viszik néhányan.

lakers24
Olvasó

Meg is érdemelte volna az a faszkalap persons…

White
Olvasó

Talán ha a gyapotültetvényről szökött szegedi játékos nem úgy vonulna el a vendégszektor előtt, hogy a középső ujját a magasba tartva hergeli a szurkolókat, nem kapna egy korsó sört zuhanynak. Gondolom ez véletlenül nem látszott.

paprika
Olvasó

A felvételekből biztosan minden kiderül… 🙂

White
Olvasó

Rajta van a felvételen a mutogatás.

4.negyed
Olvasó

Hát nálam a felvetel nem azzal kezdődik hogy mutogat hanem hogy a kapát eldobo pár paraszt neki akar menni a szegedi játékosoknak…. De biztos másik felvétel… nem egy ilyen videot találni ahol a szolnokiak balheznak lehet már belekeveredtem 😂

Incicica
Olvasó

Pénteken érett, mára megérett! Kurva gyenge!

fanaticfantastic
Olvasó

Sajnos,várható volt.

Master1
Olvasó

4 szegedi triplával 24 pontos győzelem…😃 Nem láttam a meccset, de acélos lehetett a szolnoki védekezés. Grat Szegedre!

WSreborn
Olvasó

Kb. nem is volt védekezés de a támadás talán még rosszabb volt

Xero
Olvasó

Hát.. mindent azért nem lehet a végén bemákolni….
Gratula a Szegednek, jól csinálták! Bognárt kifejezetten jó magyarrá nőtte ki magát, szerintem sok csapat elfogadná a soraiba. 🙂
A Szolnoknak tavaly is volt 1 hullámvölgye, akkor is túllendültek, idén is túl fognak.. Bár tavalyhoz képest – több más csapattal ellentétben – nem erősödtek, szerintem kb. ugyanolyan erőt képviselnek mint előző évben. Ettől még én egyértelműen a 4-be várom őket, függetlenül az ilyen megingásoktól.

fanaticfantastic
Olvasó

Bízunk. Ez van.

gyuros
Olvasó

Sajnos várható volt, hogy előbb-utóbb ez lesz. Forgatókönyv ugyanaz. -15nèl próbálunk kapaszkodni aztán vagy összejön vagy nem. Eddig összejött, nem lepődnék meg ha a következő pár meccsen nem jönne össze. Kérdés, hogy mi az oka ennek a vérszegény kezdéseknek illetve meddig tart a hullámvölgy. Sokan írták Solano-t bűnbaknak. Könyörgöm nézzük már meg a magyar magunkat. Tisztelem becsülöm Kovács Petit. Igazi védekező specialista, de ne várjunk Tőle 20+os meccseket. Utána van “minőségi” magyarunk? Mert nálam sajnos se Pongó, de pláne Zsíros nem az 😕

Pbask
Olvasó

Tavaly mégis ment ezzel a légióskontingenssel + magyar maggal.

gyuros
Olvasó

Remèlem kitalálnak valamit és csütörtöktől magukhoz térnek 🙂

Sz.olaj
Olvasó

Milyen minőségi magyart vársz? Láttad egyáltalán őket játszani pongón kívül? Alig játszat valakit közülük. Te 5 perc alatt megvaltod a világot? Szerintem nem… Mert 40 percnyi játék alatt se veszed észre, hogy meghalt a csapatjáték. Egyszer egyszer látunk egy szép kosarat aztán folytatódik ugyanúgy hogy beviszem 3 ember közé majd lesz valami csak én dobják kosarat és ne más. Magyar labdához se tud érni! Ha meg igen es kihagy egy dobast már is ok a szarok. Mikozben más meg 10 dobasbol dob be hármat vagy négyet!

Pbask
Olvasó

+1

WSreborn
Olvasó

Rudner, Zsíros, Pallai egy középházi csapatban 15-20 perces játékosok lennének. 7-8 pontos 5-6 lepattanós àtlagokkal.
Mi a faszért neveltük őket, ha nem adunk nekik esélyt????

Marillion
Olvasó

Gasper Potocnik mit akar? Hát játszatni gyúrni kéne ezeket a fiatalokat mindig kicsit többet és többet! Állandóan csak a kispadról beugrasztva nem lehet jó játékosokat “faragni” senkiből! Be kell küldeni aztán úgy megtanúlja hogyan kell mindig több és mégtöbb helyet követelni a nagyok mellett között,aztán majd idővel azt veszi észre edző és játékosa,hogy már csak kényszerből kell lehozza…sérülés vagy kipontozódás!

Golo Batio
Olvasó

Mondtam hogy országos egyes.

Heindrich
Olvasó

Vicc. Gratula a Szegednek!

KD
Olvasó

Tévedtem, nem tartott ki a mák 5-ig. Gratula a Szegednek!

WSreborn
Olvasó

Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy minden győzelmünk mák volt

KD
Olvasó

Mindig nem lehet kisérteni a szerencsét, a Zeg-i és a OSE elleni biztosan az volt, ott mindkétszer az ellenfél kezében volt a meccs.

mincus
Olvasó

Potochnik már nem tudja ösztönözni a játékosokat. A magyar mag meg sajnos olyan, amilyen. Az sem jó, ha a légiósok, és az edző két évig együtt marad.

fanaticfantastic
Olvasó

Ugyan már.

Sz.olaj
Olvasó

Akárki akármit is mond, solano rosszat tett a csapatnak.. Nincs csapatjáték! Ha valaki a magyarokkal jön megint, hogy jajj milyen szarok, akkor ismételten meglehet nézni hogy hetek óta csak azt az 5-6-7 embert játszatja mindig a potocnik, magyaroknak esélyük sincs (pongón kívül). Jatszajuk itt a légiósokat 30 percen keresztül miközben pontot nem tudnak dobni. A csere lehetőség fel se merül az edzőben. (ő a legnagyobb hibás itt!!)

fanaticfantastic
Olvasó

Kezdődik az “edzőzés”. Eddig te hol jártál?

Sz.olaj
Olvasó

Nem hiába zavarták el mindenhonnan! Mindneki kiismerte a játékát, nem tud újat mutatni. Ugyanazt csinálja tavaly óta.
A saját játékosain kívül senki nem érdekli és senki másban nem is bízik, meglátszik az időelosztásban.

Bencur2021
Olvasó

Hat nem tudom, véleményem szerint ha meleg a pite és szoros a meccs én még többet jatszattnam oket.

Sz.olaj
Olvasó

Ha szoros ha nem, akkor is csak ők játszanak es ez az amit szemet szúr nekem.

Sajka
Olvasó

Addig játszott az Olaj a tűzzel, hogy most már ténylegesen is megperzselődtek. Nincs nagy formában a Szolnok ez most már látszik. A kérdés csak az, hogy mennyi ideig tart ez.

fanaticfantastic
Olvasó

Reméljük,hogy lesz valami előrelépés.

ferrroil
Olvasó

Semmi különös…már a délszlávok sem bírják Pótkocsi stílusát.Fizikailag ,mentálisan a béka segge alatt vagyunk. Lásd tavaly , tavalyelőtt…meg anno a Körmendnél.Tavaly,ha lett volna középszakasz ,nem jutunk négybe sem…

fanaticfantastic
Olvasó

Te sem vagy szolnoki,az bíztos.

Pbask
Olvasó

Nagyon régi tag pedig, Szolnok-szimpatizáns és az értelmesebbik rétegbe tartozik emlékeim szerint.

fanaticfantastic
Olvasó

A “pótkocsiból” gondoltam. Akkor tévedtem. Sorry.

ferrroil
Olvasó

Szerinted mit is jelent szolnokinak lenni?..Földrajzilag igazad van ,jó pár éve úgy alakult ,hogy közelebb lakom az ellenfeleink közül az összes dunántúli csapathoz, mint Szolnokhoz. Tudod az Olaj a szerelmem és ugyan közhely,de lakóhelyet cserélhet az ember ,de szívet nem…Sokszor vagyunk Otthon a szülőknél és vagyok kint meccsen is. Az első bajnokcsapatunk meccseitől kezdve vagyok a csapat szurkolója. Nagyon sok játékost ,edzőt láttam már Olaj mezben… Fanatikus szurkoló vagyok,de nem vak.Látom ,hogy probléma van az edző módszerei és a mindenkori csapata túrőkéoessége között…

fanaticfantastic
Olvasó

Nos,elnézést. Mondjuk én is ott voltam az első bajnoki címnél. Koromnál fogva is,valamint szolnoki drukkerként is. Nem tudom,hogy ki látja jól és ki nem.Viszont általában irritál,ha egy hullámvölgynél azonnal edzőznek. Emberek vagyunk. Jobb és rosszabb napokkal,időszakokkal. Kis türelmet kell adni mindenkinek. a lelki teher a sok kritikával,dupla súly.

JR.Benitez
Olvasó

4 légióssal, 1 használható magyarral ez több mint dicséretes…Olaj meg mióta Solano visszatért még nem játszott jól szerintem. Igazából belefért nekik, ez már érett. De valamit változtatni kell nekik az biztos. Ettől még január 5én pokoli meccsre számítok

fanaticfantastic
Olvasó

Nehéz lesz. Mindenképpen változtatni kell. Remélem,hogy sikerül.

zlatan74b
Olvasó

Sportszerű vagy, le a kalappal. Én szolnokiként – sajnos – nem erre számítok, bár ne legyen igazam. Nálam a csoda kategória lenne, ha az Olaj ebben az állapotában megszorongatná a Falcot akár itthon is. Az utóbbi fordulók játéka alapján még a 4-be sem kerülnénk be. Hosszú a bajnokság, a csapat pedig nem felejtett el kosarazni, valami más baj lehet itt.

Zsarkov
Olvasó

Már meccsek óta bennem van…, a Kovács-Zsíros-Rudner trió a tavalyi – akkor is elég gyenge – statisztikájától is fényévekre van, gyakorlatilag a töltelék szerepre is alkalmatlanok és ez óriási probléma! Azt nem tudom, hogy ennek mi az oka, de az biztos, hogy ha nem lesz változás, akkor a top 4 is álom…, sajnos azt kell mondjam, hogy bárcsak lenne egy Bognárunk, vagy egy Durázink…

Sz.olaj
Olvasó

A magyar játékosok annyira el vannak nyomva az olajnál! Csak a légiósokra építünk mindent! Lehet fikázni a magyarokat de ennél az edzőnel eselyt nem kapnak. Állítom, hogy sokkal jobb játékosok lennének ha nem itt játszanának vagy legalább is nem ezzel az edzővel!

Zsarkov
Olvasó

A Falcot kivéve, mindenhol a légiósok dominálnak, ennek ellenére tavaly ennél sokkal többet hozzá tudtak tenni, ugyanennél az edzőnél…, ma pl. hárman több, mint 25 perc alatt összesen 2 VAL-t hoztak össze és ez már sajnos tendencia…, de én még hiszek a változásban, minden csapatnak vannak hullámvölgyei, tavaszra kell kiegyenesedni, mert – a Falcon kívül- bàrki, bárkit, bárhol legyőzhet…

Sz.olaj
Olvasó

De tavaly többet is voltak a pályán a magyarok csak nézd vissza. Meccsek óta ugyanazokat erőltetjuk úgy, hogy a dobasi teljesítményük lassan egyenlő a nullával, főleg az első három negyedben.

fanaticfantastic
Olvasó

Így van.

fanaticfantastic
Olvasó

Te mit akarsz? edzőt buktatni? Eddig sehol nem láttalak az utóbbi időben de amikor baj van akkor előjössz és már a sokadik hozzászólásodban edzőzöl.

Sz.olaj
Olvasó

Őszintén? Kitaláltad, ügyes vagy edzőt váltanék..👏

fanaticfantastic
Olvasó

Kit szeretnél a helyén látni?

Sz.olaj
Olvasó

Lassan bárki jobb lenne nála,egy olyan edzo kellene, aki tudja rendesen használni az osszes játékost tudja ki miben erős es erősíti a csapatjátékot, nem hagyja hogy az onzoskodes kerüljön előtérbe, mert az semmi jóra nem vezet. Aki felpezsditi a játékosokat es nem elveszi a kedvüket a jatoktol meg akkor is ha rossz passzban vannak. Onbizalmat ad amikor kell es nem idegbetegen ordibal a játékosokkal, mert semmi értelmeset nem tud kitalalni.

zlatan74b
Olvasó

Én úgy látom, hogy a hazai top-szintre nem lennének jók. Persze ez szvsz, de nem látom egyiküket sem meccseket eldöntő képességűnek. Perememberek egy Olaj kaliberű csapatnál.

Zsarkov
Olvasó

Persze, nem meccs elődöntő képességűek, szándékosan nem mondjuk Eilingsfeldet, vagy Tóth Ádit, esetleg a negyvenhez közelgő Feput írtam, hanem olyanokat, akik alkalmasak arra, hogy valamit hozzátegyenek a meccshez…, mert sajnos a fenti trió lassan Juhos szinten van, vagyis nélkülük többen lennénk…

Godemperor
Olvasó

Bognár meg Durázi is Falco nevelés ám! Így is fenntartod az állításod?

Zsarkov
Olvasó

Látod, ez eszembe se jutott hirtelen, de persze, bármelyikért elcserélném csomagban a 3 nevezettet…

Marillion
Olvasó

Még lehet hogy pályafutásuk során játszanak majd nálatok is! Szolnok kosárlabdában márkanév minden játékosnak.

Piffinger
Olvasó

It’s a pity…

31% körüli dobás…???

Mindemellett, gratula Szegedre.

De inkább most, mint a rájátszásban. Vigyázni azért nem ártana, mert combosodik a Szeged, a DEAC, Körmend, sőt bárki okozhat kellemetlen meglepetést.

HAJRÁ OLAJ!!!

donnarumma
Olvasó

Lássuk be, ez màr érett!
Gratula Szegedre

fanaticfantastic
Olvasó

Nem vitatkozhatok ,most veled. sajnos érett,valóban.

donnarumma
Olvasó

ne is érezd feladatodnak, hogy vitatkoznod kell:D

csakakörmend
Olvasó

Hmmmmmmm
Lassan utolérünk bennetek, mi most amúgy is kib@szott jók vagyunk, 4.győzelmünk zsinórban, kínos lenne ha az Olaj elől elvennénk a helyet jövőre a BL-selejtezőben!!!!!!!!

Vulcano
Olvasó

Két vasi csapat a BL-ben. Álomszerű lenne💪

Dobey
Olvasó

Ne reagálj rá bazmeg :O

Jamchi
Olvasó

Csak úgy jelzem, hogy nem körmendi szurkoló vagy, jó lenne, ha nem a körmendiek nevében írnál. Szolnokiak nézzétek meg a cinikus, ironikus hozzászólásait a korábbi Körmend meccseket. Ő csak egy szombathelyi bb1-es troll.

Emőkefan
Olvasó

Azért azzal a “kib@szott jók vagyunkkal” vegyél egy picit vissza. Nézd meg kiket vertetek meg otthon. Ha majd az első ötben levő csapatokat is megveritek otthon, akkor GRAT.

Jamchi
Olvasó

Nem körmendi CsakaKörmend nicknév alatt kommentelő szombathelyi bb1-es troll, inkább Körmend-ellenes bértrollnok.

gyuros
Olvasó

Bárki is indul jövőre a Bl selejtezőn minden magyar siker nagyon kell.

PL
Olvasó

te meg nézz körül, kik a nickgyárosok. Igen, a városodban vannak….

red-black01
Olvasó

Felhívom a figyelmedet a ragokra!
Helyesen használd, mert te nem vagy körmendi.
Te az a kellemetlen állatfajta vagy, akit az ember elhesseget, odébbterel, de mindig megjelenik és egyre pofátlanabb.

Dobey
Olvasó

A macska?

WSreborn
Olvasó

A gyalázatos erre enyhe kifejezés. A hetek óta tartó nézhetetlen szar játék után várható volt egy nagy pofon.
Egészen elképesztő felháborító

Pbask
Olvasó

Oké, hogy Solano ponterős, de miért érzem azt hogy ennek a csapatnak Rogicra lenne inkább szüksége? Valahogy a trade után az Olaj nem az eddigi Olaj..

WSreborn
Olvasó

Ma még csak ponterős sem volt…
De Rogic sem volt elég mert ő ugyan jó irànyító de tűzerőben kevés.
Ahogy múltkor Mendez a maga módjàn leírta van 5 emberünk és kész.
És az 5 légiósnàl is vannak bajok, mert ugye Solano inkább 2-es, Badzim szinte csak shooter, Cakarun játékàt kiismerték, Cumming fèlig sérült.
Tehát van baj….

Pbask
Olvasó

A probléma azzal van, ha ponterős is, sok labdát használ el, ránéztem a statra (ma ezt a meccset nem láttam, és nem tévedtem, 11 rádobás). Ilyen szempontból jobb irányítóposztra egy ‘zongoracipelő’, aki az adott játékos stílusát kihasználva, megtalálja őt a pályán, és jobban ritmusba tudnak jönni a többiek. Rogic ilyen volt, de Warner is szépen beállt a sorba tavaly, bár néha okozott nektek egy-két szívinfarktust. Volt egy összeszokottság, Badzim és Rogic pl egy nemzeti csapatban játszottak, mindketten horvátok, volt egy jó kohézió, ez kicsit szét lett barmolva. Kicsit olyan, mint mikor Price le lett igazolva.

Dallas
Olvasó

Na igen ,ezt érzetem amikor elment Rogic, hogy őt elfogadja a légiós kommandó ,Szalámit meg nem “kedvelik” ?,az előző meccsen jól dobott Solano ,de ki is osztott mellé nulla azaz 0 gólpasszt 🙂

lakers24
Olvasó

Solano az előző meccsen 5 gólpasszt adott, nem tudom mit néztél…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés