Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sima paksi győzelem

A ZTE végig futott az eredmény után.

Atomerőmű SE - Zalakerámia ZTE KK 94-70 (24-21, 22-11, 24-20, 24-18)

Bajnokság, 6. forduló
Paks, ASE Sportcsarnok
V.: Cziffra Cs., Nagy V., Söjtöry T. (Fekete L.)

ASE: Evans 29/9, Harris 9/6, Faust 20/6, Kis 2, Lóránt 11. Csere: Kovács 7/3, Valerio-Bodon 10/6, Jackson 6/3, Szalai -.

ZTE: Simon 5, Gulyás 8/6, Williams 20/12, Djurics 8, Szabó 14. Csere: Agafonov 6, Farkas 3/3, Bagó -, Doktor 6, Simó -.

Williams triplájára Evans válaszolt, az elején még felváltva vezettek a csapatok. A hetedik percben, 16-17-nél Dzunics időt kért. Voltak hibák mindkét oldalon, az utolsó percben Farkas kapott sportszerűtlen hibát, az első negyed után 24-21 volt az állás.

Faust ziccerével lendületben maradt a Paks, amely 10-2-vel nyitotta a második játékrészt, a tizenötödik percben, 34-23-nál időt kért Bencze. Hiába, megállt a ZTE, egyre jobban nyílt az olló. Agafonov még egy tiszta zsákoltást is elrontott. Evans és Faust vezérletével 17-2-nél tartottak a tolnaiak. Tizennyolc volt a legnagyobb különbség, (41-23), Evans büntetőivel alakult ki a félidei 46-32-es állás.

Visszavert minden felzárkózási kísérletet az ASE, vissza is állt a tizennyolc pontos differencia. A huszonnyolcadik percben, Valerio-Bodon hármasával először ment húsz fölé a távolság (66-45), 70-52-ről indult az utolsó negyed.

Amit még mindenképpen le kellett játszani. Nem született meglepetés, papírformával indult a hatodik forduló a férfi élvonalban.

fotó: hunbasket.hu

HIRDETÉS
56 hozzászólás

56
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
28 Comment threads
28 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
Godemperordonnarummakrapulaksz simonJozefRohácBasketball 7 Recent comment authors
torma
Olvasó

Attól erősen tartani lehet ,ha a jövő heti 3. hazai meccsünket is elveszítjük ,akkor nagyon el fog szakadni az a bizonyos cérna egyeseknél….A pécsi csapat talán élete formájában érkezik hozzánk….

donnarumma
Olvasó

Ez a Paks qrva jó lesz Janival és Colemannal kiegészülve!Top 4

Tomika2
Vendég
Tomika2

A teljes keret alapján az ezüstre legesélyesebbek.

Basketball 7
Olvasó

A két légiós hiányában ez elég várható vereség volt. Én már ezen nem is csodálkozom. Azon se hogy valószínűleg ezzel lesz magyarázva a vereség is. Azért arra kíváncsi lennék hogy ha Johnson karcolásokkal megúszta a balesetet akkor miért is nem játszott? Illetve a maradék 3 légiósból kettő teljesítménye megint kuka!!! Vagyis inkább csak hozták az elmúlt meccsek átlagát!! Center játék nulla!!! Alig büntetőztünk ami nagyon jelzi a palánk alatti semmittevést!!! Tamás nyilatkozta szezon elején hogy figyeljük meg Agafonov megint a régi lesz. Hát azóta várom de még mindig nem jött el az a pillanat. Sőt!!! Egyre gyengébb teljesítmény. 90% felett… Olvass tovább »

Cinóber59
Olvasó

Igazad van! Itt csak a saját érdek számít, meg az, hogy tele legyen a zseb, nem a csapat, nem a város, nem a szurkoló közönség a lényeg, csak a k…szott saját érdekek és az, hogy a csapat hogyan szerepel az senkit nem érdekel, mert ha érdekelné őket akkor ezt a szart nem hagynák!
Remélem én is hogy lesz valami változás mert ez így egy nagy 0!!!!!
Hajrá ZTE KK!!!!

JACK
Olvasó

Ez így nagyon siralmas!
Szerintem itt lenne az ideje egy szurkolói bojkottnak és egy üres csarnokos mérkőzésnek, mert ahogy látom, hetek óta se az edző, se a vezetőség nem veszi észre magát!

ZTE ZOLI
Olvasó

Ki látta a SZTÁR centerünk🤮 zsákolását(mellé)?!, Istenem ez az egész egy rakás kaki, már nemcsak siralmas, de nevetséges is! Történjen már valami…..🙏🙏🙏

zterulez
Olvasó

Hát ez kezd nagyon kínos lenni…

Ben
Olvasó

Valaki tudja, hogy mi volt a célja a ZTE szurkolóinak a meccs kezdeténél bemutatott üzenettel? Egyáltalán azt sem értem, hogy egy szurkolótábor miért nem a csapat buzdításával foglalkozik a játékvezetés vagy a másik csapat játékosainak szidalmazása helyett.

Kitartás a ZTE értelmesebb szurkolóinak és az egész csapatnak, további sérülésektől mentes szezont kívánok!

Hajrá ASE, ezen az úton tovább! 🔴🔵

JozefRohác
Olvasó

Szerinted különösebb elemzés kell ahhoz, hogy Mindenszentek Estéjén meccset nézzél a nagy Királyi Tévében? Esetleg December 24.-én,azaz Szenteste nem szeretnél meccset nézni? Mert ha igen, akkor az M4 megoldja! Ha még ezek után sem érzed, mi a gond, akkor nincs több kérdésem…

krapulaksz simon
Olvasó

mi volt a drapin?

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Megmondom őszintén amikor a 7.hely utáni 10.helynél is marad az edző ott komoly érdekek lapulhatnak a háttérben! Aztán amikor nagyon súlyos milliók felett is egyszemélyben rendelkezik és Az Ügyvezető csak elvan a háttérbe az egyenesen gyanús!Aztán ha tovább megyünk és rájövünk arra is, hogy itt már eredmény se kell csak a rakat pénz az már egyenesen bűzlik! Módszeresen távoltartva személyeket elüldözve mindenkit aki kónyít valamit a szakmához! Jelen pillanatban úgy néz ki a klub mint egy kincses doboz teli arannyal és egy térkép a Top csapatok szintjéhez vezető úthoz! De mindezt egy 1 tonna trágyával leburítva!!! Kell valaki aki ezt… Olvass tovább »

pbask
Vendég
pbask

Djuric még ellenünk,első körben atom volt. Aztán beleivodott ebbe a posványba…Valami gondnak kell ott lenni.

Cinóber59
Olvasó

Hát ez megint mi volt????
Edző megint mi lesz a kifogás, a játékosokra húzod rá a vereséget?
Meg arra hogy nem azt csinálják amit megbeszéltetek, persze mert észrevették ők is hogy egy 0 vagy, meg azt is, hogy nem mutatsz semmi újat, semmit nem teszel hozzá a csapathoz!
Vezetősèg mi van veletek???? Ez egy kiba..ott nagy 0!!!!
Remélem változás lesz pozitív irányba!
Hajrá ZTE!!!

zetekosarak
Olvasó

Ez pont annyi volt, mintha levonnánk az eddigi teljesítményből a két sérült légióst… Eddig is qrva gyenge, most ugyanaz-2. Ha olyan játékosok, mint Agafonov, meg Djuric mélyen alulteljesít, akkor ott az edzővel is baj lehet. Akkor is hajrá Zete!

Tóth István
Olvasó

Tisztelt Vezetőség!Èvek òta él egy kíváló Manager Zalaegerszegen!Nem szégyen segítséget kérni,biztos tud és fog is segíteni,de ha Gyimesi úr és Bárdosi Úr továbbra is Önfejűségének tesz tanubizonyságot Nem lesz Egerszegen Élcsapat!Szakértelmet a csapat mögé!!!!Sajnos az elmúlt években az Önök döntése vagy nem döntése miatt kerültünk ilyen mélyre!

Csapajev
Vendég
Csapajev

Eléggé egyoldalú meccs volt. Ez az idei ZTE alulmúlja a tavaszit is. Agafonov teljesen beleszürkült, ez Djurics meg nem igazán jó játékos. Williams egymaga ma kevés volt, a fiatalok meg….hát…hagyjuk.
Lehet, hogy tényleg lefőtt a kávé Benczének??

Tomika2
Vendég
Tomika2

Johnson mi a szarért nem játszott??? Itt mindenki azt csinál, amit akar?

pbask
Vendég
pbask

Épp olyan vagy,mint a bálványod,pedig nem vagy zegi. A játékosok a hibások, nekik volt balesetük,lehet Ubillának súlyosabb,de nem a tökély Bencze a hibás,áááá…
Pfej.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Ez egy troll ne foglalkozz vele.Nem kell Zolit etetni,hogy válaszolj neki.Én már hetek óta nem reagálok,amit ír csak nevetek rajt.De ezt a nyári dolgát lentebb nem hagyhattam ki. 😄

Tomika2
Vendég
Tomika2

A Zoli én vagyok vagy ki? Csak, hogy tisztán lássak. 🤔

Pótkocsi néven mikor regisztrálsz? Vagy legalább egy Gyárfást vagy valamit be kellene még vetni a nagy forradalomba, nemde? 🤣🤣🤣

JozefRohác
Olvasó

Vivike, csitu van…

Fenyő
Vendég
Fenyő

Lehet a hiányzókra fogni,de ebbe kár belemenni.Paksban sem volt Coleman és Eilingsfeld.Látszott ugyanaz a tanácstalanság,mint mikor teljes csapattal voltunk.Agafonov és Djurics edzőt buktat ez 100%,nem akarom elhinni,hogy két ember ilyen szinten elfelejt kosárlabdázni.Egy fórumtársat idéznék a nyárról:”Majd figyeljétek Bagót.Meg fogtok lepődni”.Látjuk,figyeljük …pályán tarthatlan,B csoportos szint.Ahogy a többiek is.Az egerszegi centerünk 16 pontot átlagol Debrecenben,a mester miatt nem lehet itthon és hozhatja itt ezeket a számokat.Mi pedig szurkolók egy ember miatt rá vagyunk kényszerülve,hogy B csoportos szintű magyarokat nézzünk hétről-hétre ZTE mezben.Ma is Szöszin kívűl megmutatták mennyire lehet rájuk számítani.Tamás TAKARODJ a klub közeléből!!Játékos respektedet mindenki szemében leromboltad,nem Magictom vagy már… Olvass tovább »

Cinóber59
Olvasó

Az a baj Fenyő szerintem nem mond le magától! Amíg nem zavarják el a p….ba ez addig marad!
Úgy veszem észre, a vezetőség is egy báb!
Mindegyik egy nagy 0

Godemperor
Olvasó

Hát nálunk 0:7 után sem mondott le, ha jól emlékszem 1:9 volt amikor kibasztuk. Úgyhogy abban ne reménykedjetek, hogy magától távozik.

JozefRohác
Olvasó

Tartok tőle,itt is ez lesz.Magától a büdös életben nem fog elhúzni. Meg hát ugye ott van a kis “rövidtávú” szerződése, amit null ruppóért nem fog a kukába hajítani, csak hogy jó gyerek legyen. Pár milla lelépési pénzért még valószínűleg tartani fogja a mancsocskáját és az sem érdekli majd, ahogy eddig sem, hogy mit szól ehhez majd a város, a szurkolók. Csak a pénz az istene, ezért tartunk itt. Szarik mindenre, semmi más nem érdekli. De a Pécs ellen hogy mi lesz, nem tudom… Tartok tőle, meccs közben lesz kizavarva a búsba…

Godemperor
Olvasó

Hidd el, az sem érdekli. Nálunk is kiabáltunk már mindent neki, nagyon nem izgatta. Inkább beszólogatott a b-középnek.
Pedig előtte levő évben nagyot alkotott, de pl. Lacika kibaszásával, meg a szurkolóknak üzengetésével ezt totál lenullázta.
A magyarázata meg az volt, hogy szar a sorsolásunk. 😀

Praenoricum
Olvasó

Bencze idei szezonja erősen emlékeztet a Falconál futott utolsó szezonjára. Lehet ugyanaz lesz a vége. Nagyon szétesett, lassú, dekoncentrált csapat benyomását kelti a ZTE. A keret szerintem nem rossz idén, de sokan maguk alatt játszanak. Sok a fegyelmezetlenség a pályán. Pakson ki lehet kapni hiányzókkal, de a játék képe volt inkább kiábrándító. Nem tudom ki fogja megtalálni ebből a kiutat.

lujo
Olvasó

Legalább a Knézynek szereztünk egy szép estét, nagyon élvezte…

heraklith
Olvasó

Gyökeres változás kell az biztos. Nyilván nem lehetett sok esélyünk ma, de csúsznia- másznia kellett volna mindenkinek, kettőzött erővel, így hogy két alapember hiányzott. Ehhez képest totál lélektelen volt ma is az egész csapat. Valaki(k)nek mennie kell, de gyorsan, nem ezért vettem bérletet!

*Z*T*E*
Olvasó

Tökéletesen megfogalmaztad! Nem az a baj h kikaptunk hanem ahogy! Gyenge lélektelen játék kb ez volt a hozzáállás jól van nincs két hátvéd úgy is kikapunk papírforma senki nem szólhat egy szót sem… 25 eladott labda??? A második negyedben ennyi pontos passzunk nem volt!

Vizo
Vendég
Vizo

Szégyen!!!! Ébredjen már fel mindenki Vezetőségi tag szurkoló!! Bencze lejárt az idő!!!! TAKARODJ!
Nulla játék ez nem kosárlabda!! Tegyetek már valamit !

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Tisztes Helytállás a cél Mester? Gang Bang lett a vége csak megint nem mi élveztük…

JozefRohác
Olvasó

Írjuk le nyugodtan:b@szás…

Zeg
Olvasó

Hááát ez ahogy mondani szokták “kúrva gyenge”..
Többek közt egy dolgot nagyon nem értek…Mindenki őrült ,hogy Raúlka távozott…erre Bence mester hozz egy Simont….aki szerintem pont Raúlka szintje….de kérdezem MIÉRT….!???????????

Fenyő
Vendég
Fenyő

Mert Raúl egerszegi gyerek..nem fért meg itt.Nem jelenthetett veszélyt a mesterre, le kellett építeni, egy alapból jó képességű srácot.Ahogy a többiek se jelenthettek..ezért veszett össze mindenkivel a mester.Egy személyben akar Tamás itt atyaúristen lenni.El kell takarítani minden zalait,akik nincsenek itt azokat meg nem szabad idehozni.Ez a filozófiája itt.

SopronKCfan
Olvasó

Lehet itt arról beszélni, hogy nem játszott 2 légiós, de ez velük is nehéz lett volna. 20 eladott labda mellett nem lehet meccset nyerni… Sajnos ismerős az érzés. Kitartást Egerszegre!

Stockalone
Olvasó

Hát ez a Zete így nagyon gyenge. Sajnálom őket, kell egy jó ZTE a magyar bajnokságba. Tán egy edző csere?

torma
Olvasó

Itt nem csak Ubilla és Johnson hiányzott…hanem egy komplett CSAPAT!

torma
Olvasó

Ha Ubilla ezt látta ,akkor még egy hetet túlórázik….

ldd
Olvasó

Ez sajnos elég kiábrándító volt.
Nem csak a magyarokra gondoltam.

gabor77
Olvasó

BT menj a p….ba!

kinemugral
Olvasó

A bukik miatt úgy lehetett rakni, hogy 164,5 pont fölé, vagy alá, hát nem hiszem el, hogy pont 164 pont lett b@zdmeg, ilyen nincsen…Az utolsó 3 büntetőből meg 1-et dob be a faszi, aki végig jól dobott, a lónak a f@szát…gondolom nem csak én raktam ezt…

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Én -11,5 öt raktam pron Hadházy úr.

kinemugral
Olvasó

milyen Hadházy úr? :DDD

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Csak a lónak a fasza idézet kapcsán jutott eszembe az Áki…

Légiós
Olvasó

Én is

gulyasszabolcs00
Olvasó

Szerintem meccs előtt biztos volt, hogy alatta lesz, a Zetétől jelen állapotában nem várhattunk sok pontot. Engem nagyon meglepett a Paks rengeteg dobott pontja, Valerio – Bodon 10 pontjával nem kalkuláltam. Amúgy ügyes a srác, szerintem sokra viheti!
Én fogtam így 1,83-ért az alát , csúnya lett volna ha elmegy… Illetve a 11,5-es hendit is, szintén 1,83-ért. Ajándék.

kinemugral
Olvasó

hallod tök okos vagy, hogy tudtad fejből, hogy 3-ból kettőt ki fog hagyni 😀

piros710321
Olvasó

Bay bay Bence!

Aramis
Vendég
Aramis

😂😂😂😂😂
Bay bay…..
😂😂😂😂😂
Ez valami falusi tájszólás???
Foglalkozz inkább Gyuribával meg Govens-sel az angol nyelvet ne erőltesd..
Szakadok…😂😂😂

Motoros
Olvasó

Nem lehet mindenkinek olyan nyelvérzéke, mint neked nuniiii@😂
Amit a Kék Osztrigában kamatoztatsz@😂

Aramis
Vendég
Aramis

Bocs motoros, hogy kinevetlek benneteket mert a műveltségetek a béka segge alatt van.
Szerencsétlenek, az egyik a legegyszerűbb angol szót sem bírja leírni a másik meg verselni akar úgy, hogy a szókincse alkalmatlan arra, hogy két olyan szót találjon ami rímel egymással.
😀

piros710321
Olvasó

Te szerencsétlen anyád barna! Így írtam mert így akartam! Gondolkodj miért? Ja, Te azt nem tudsz!

Motoros
Olvasó

nuniii kicsit biii,
Ezért a fiúkat is szeretiii,
Franciából nyelvvizsgázott,
Kikormolták a tangájából@😂

Aramis
Vendég
Aramis

Nyugtassatok meg, hogy titeket nem engednek emberek közé…két ekkora egysejtűt, mint ti ketten szigorúan karanténban lehet csak tartani!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés