Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

Sérülések nehezítik a Bonn dolgát

TJ DiLeo biztosan nem játszik ma este, de kérdéses Martin Breunig és Yorman Polas Bartolo szereplése is.

  •   :

:

Ma este 20 órától a Telekom Baskets Bonn vendége lesz a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a Bajnokok Ligája D-csoportjának 11. fordulójában.

A hazaiak dolgát nehezíti, hogy a 190 centis amerikai-német hátvéd, TJ DiLeo a Braunschweig elleni német bajnokin szalagszakadást szenvedett, és előreláthatólag négy hétre kidőlt, így ő biztosan nem játszik a magyar bajnok ellen.

Kérdéses továbbá a gárda 191 centis, Puerto Rico-i és német állampolgársággal is rendelkező bedobójának, Yorman Polas Bartolónak a szereplése, aki térdsérüléssel bajlódik, valamint Martin Breunigé is, aki nemrég agyrázkódást szenvedett.

Visszatér viszont kézsérülése után az amerikai center, Stephen Zimmerman, valamint bemutatkozhat a BL-ben Geno Lawrence, aki korábban három évig szerepelt a cseh sztárcsapatnál, a CEZ Nymburknál, amellyel már szerepelt a Bajnokok Ligájában, ő adta eddig a sorozat történetének harmadik legtöbb gólpasszát, szám szerint 239-et, 44 meccs alatt (ezen kívül a labdaszerzések-kategóriában is top10-es, összesen 59 szereléssel).

fotó: fiba.com

  •   
HIRDETÉS

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés