Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Serco-TF-BP – Naturtex-SZTE-Szedeák

Kezdhetik szokni egymást a csapatok.

Serco-TF-BP - Naturtex-SZTE-Szedeák

Alsóházi középszakasz, 3. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, szombat, 18:00
V.: Györffy P. A., Farkas G., Nagy V. (Bodrogváry I.)

TF-BP: Rikalo - Buzás - Clark - McLane - Bergstedt.

Szeged: Boltics - Wirth - Ponjavics - Juhos - Sulovics.

A Szeged az előző fordulóban az Alba ellen megszerezte nyolcadik győzelmét a szezonban, ennek ellenére is eldőlt, hogy play outra szorul a bajnokság végén, méghozzá az újonc TF-BP ellen, amely az első forduló óta a tabella utolsó helyén áll. A két csapat holnap egy tét nélküli mérkőzésen is összecsap egymással. A fővárosban Clarkék, Csongrádban Juhosék nyertek.

Ales Pipan, a Serco-TF-BP vezetőedzője: Minden mérkőzés fontos számunkra, így szombaton is győzni szeretnénk, noha tudjuk, hogy lesz meg fontosabb találkozónk is a Szegeddel a szezonban. Vannak kisebb sérülések, de ez áprilisban már szinte természetes, ennek ellenére Kozma Gergőn kívül mindenkire számíthatok.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Jön az első találkozónk a TF-fel az elkövetkezendő jó néhányból. Egy meccs, ahol igazából nincs tét, semmit sem változtat a végeredmény, de azért elég sok minden miatt mégis fontos lesz. Természetesen megpróbálunk nyerni, és minél jobb játékot mutatni. A legutóbbi, Alba elleni meccsünk elég biztató volt, a védekezésünk jól működött, a támadójátékunk kicsit akadozott, de az is elég korrekt volt. Megpróbálunk legalább olyan szinten játszani, formában maradni. Kerpel-Froniusra számíthatok, de Mikére nem, aki a térdére kapott egy ütést, illetve Vágvölgyi és Révész is hiányozni fog.

[totalpoll id=”14597″]

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés