Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Serco-TF-BP – Naturtex-SZTE-Szedeák

Bennmarad a Szeged, vagy életben marad az újonc?

Serco-TF-BP - Naturtex-SZTE-Szedeák

Play out, 2. mérkőzés
Budapest, Ludovika Aréna, szerda, 18:00
V.: Cziffra Cs., Tözsér D., Csabai-Kaskötő B. (Bernáth A.)

TF-BP: Krnjasjki - Buzás - Clark - McLane - Bergstedt.

Szedeák: Boltics - Wirth - Ponjavics - Juhos - Sulovics.

A play out második felvonására kerül sor szerdán. Az első mérkőzést a Szeged nyerte, és miután a párharc két győzelemig tart, így az újonc többet már nem hibázhat.

Ales Pipan, a Serco-TF-BP vezetőedzője: Ez már a hatodik mérkőzésünk lesz a Szegeddel, így mondhatjuk, hogy jól ismeri egymást a két csapat. A szegedi találkozókon mindig nagy előnyt tudott szerezni ellenfelünk, Budapesten azonban mi kontrolláltuk a találkozókat. Most is erre készülünk, élni szeretnénk a hazai pálya előnyével. A szombati meccs után eszünk ágában sincs feladni, készen állunk az újabb csatára.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Szeretnénk holnap egy újabb sikerrel befejezni a szezont, de ez nem lesz könnyű. Nem játszottunk rosszul legutóbb, de az utolsó tizenöt percben azért akadtak hibáink. Összességében kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, mert amikor feljött az ellenfél, mindig tudtunk reagálni. Ezúttal is fizikális találkozóra számítok, már az első is az volt, sőt néha elég piszkos, de a sportszerűség és a fair play szabályain belül. Most még nagyobb lesz a tét. Fizikálisan is rendben kell lenni, de a legfontosabb, hogy fejben tiszták maradjunk. Vágvölgyin kívül mindenkire számíthatok.

[totalpoll id=”17846″]

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Trotters Recent comment authors
Trotters
Olvasó

Hajrá TF !!!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés