Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Serco-TF-BP – Kaposvári KK

Szakértőnk szerint most eldől, hogy ki a férfi és a legény a gáton. Kiderül, hogy tök van-e alul, vagy más.

Serco-TF-BP - Kaposvári KK

Bajnokság, 14. forduló, szombat, 18:30
Budapest, Ludovika Aréna
V.: Cziffra Cs., Ádám J., Minár L. (Bogárdi J.)

TF-BP: Krnjajski - Kozma - Clark - McLane - Bergstedt.

Kaposvár: Ubilla - Johnson - Markovics - Hendlein - Spica.

Nem mindennapi események árnyékolták be a TF-BP – Kaposvár alsóházi rangadót. Az újonc tájékoztatása szerint január 2. óta nem jelent meg a csapat edzésein Mehmedovic Merim, akit sem a vezetőség, sem a játékosok nem tudtak elérni, ezért új edző után néznek. Holnap Nagy Bálint fog meccselni, akinek a munkáját Beák Gábor játékos segíti.

Beák Gábor, Serco-TF-BP: Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk azzal, hogy vezetőedző nélkül maradtunk, de azt hiszem, ezzel mindenki tisztában van. Amíg komolyabban nem tudjuk megoldani a kérdés, addig Nagy Bálint fog leülni a padra, az elmúlt napok edzésmunkáit pedig én oldottam meg. Ez nagyon nehéz szituáció, mielőtt megtörtént volna nálunk a kényszerű edzőváltás, ezt a meccset nagyon foghatónak gondoltuk. Tudjuk, hogy a Kaposvár is nehéz helyzetbe került az utóbbi időben, nem volt teljesen nagy összhang náluk, de ettől függetlenül egy jó csapatról van szó. Mindenképpen szeretnénk egy jó meccset játszani, remélem, hogy pozitív kimenetelűre sikerül, amely akár egy győzelemmel is párosul. Nehezen mondom ezt ki, annak ellenére, hogy bízom a csapatunkban, de ez a helyzet most érezhetően mindenkire rányomta a bélyegét. Meleg Gergőnek a Szolnok elleni U20-as meccsen kiment a bokája, ő nem játszhat holnap.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Jelen helyzetünkben számunkra nagyon fontos meccs következik, ennek megfelelően készültünk rá a héten. Bízom benne, hogy a jobbik arcát fogja mutatni a csapat. Nagyon megérdemelne már a közönségünk egy újabb győzelmet, mindent meg fogunk tenni azért, hogy holnap ez sikerüljön. Harazinon kívül mindenkire számíthatok.

[totalpoll id=”1346″]

A szakértő:

A mérkőzés esélyeit a BB1.hu szakértője, Bódi Ferenc, magyar bajnok és kupagyőztes, korábban Szolnokon, Dombóváron, Nyíregyházán, Fehérváron és az MTK Törökbálintnál is megfordult bedobó elemezte:

– Derült égből villámcsapásként ért mindenkit Mehmedovic edző távozása, nehéz lenne most szakmázni, mert biztos, hogy beárnyékolja ez a hír az egész mérkőzést. Nem is emlékszem ilyen szituációra a magyar bajnokságban. Azt gondolom, erre mindenki felkapja a fejét, főleg egy olyan meccs előtt, ami nyerhető. Márpedig, ha valaki most a tabella és a forma alapján megverhető a TF számára, akkor az a Kaposvár.

Nehéz helyzet, én is meglepődtem. Ez elsülhet így is, úgy is. A Kaposvár a hír hallatán talán vérszemet is kaphat, kapaszkodnia kell az utolsó szalmaszálba, hogy megkezdje a feljebb zárkózást. De meg is béníthatja őket, mert a nagy akarásnak nyögés is lehet a vége.

A TF-nek is kell a győzelem, hiszen eddig csak egy van neki, de nem tudom, hogy a játékosok hogy fognak csapatként funkcionálni. Együtt tud-e maradni egy vezérét vesztett csapat, vagy teljesen szétesnek? Ha utóbbi, akkor nagyon nehéz helyzetbe sodorják magukat, még akár az is benne lehet, hogy nem tudják befejezni a bajnokságot. Ha teljesen szétesnek, akkor nem tudom mi értelme lesz a továbbiaknak. Nagyon sajnálom most őket.

Elég szembetűnő, hogy toronymagasan a legtöbb pontot a TF kapta eddig, és a legkevesebb pontot is az újonc dobta. Márpedig a kosárlabdát pontokra játsszák, az a csapat nyer, aki több pontot dob. Össze kell kapniuk a védekezésüket, hogy pariban tudjanak lenni bárkivel, illetve támadó oldalon is jobb formát kell mutatniuk. Vezér és dirigáló ember nélkül az oldalvonal mellett nagyon nehéz helyzetben vannak. Jól jönne egy külső szem, az időkérés szempontjából is, illetve, hogy mikor mit kellene játszani. Nem tudom, hogy Beák Gabiék mit tudnak hozzátenni ehhez, nagyon bízom benne, hogy segíteni tudnak, de szerintem neki még játszania kellene, hiszen ő, mint játékos van ott.

Bár gyengébb szezont fut a Kaposvár – előfordult már, hogy döcögött a szekér Pakson, Sopronban, vagy éppen az Albánál is –, még mindig rutinosabb, tapasztaltabb csapat, mint a TF, úgyhogy ez mindenképpen a vendégek malmára hajtja a vizet.

Ez lesz az a meccs, ahol el fog dőlni, hogy ki a férfi és a legény a gáton. Kiderül, hogy tök van-e alul, vagy más.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
zlatan74bspt7272garciadrszepkarolyTriplaS Recent comment authors
zlatan74b
Olvasó

Simán nyer a Kaposvár. Nem tud annyira gyenge lenni, mint a TF, akinek semmi helye az A csoportban.

drszepkaroly
Olvasó

Két szar csapat kabaréja. De legalább Bódi Feri tényleg megmondta 🙂

TriplaS
Olvasó

Az biztos hogy meleg lesz a pite mindkét csapat számára. Ha holnap is kikapunk akkor remélhetőleg mi is egy időre edző nélkül maradunk és többet nem kell Ádám felől hallani. Természetesen bízom a győzelemben, jó lenne megállítani a süllyedésünket. Hajrá KKK! #feketeout

garcia
Olvasó

Fekete már lemondott az évvégén csak nem jelentik be addig míg nincs meg az új edző aláírása.

spt7272
Olvasó

Remélem ez igaz!Hajrá KKK!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés