Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Serco-TF-BP – Kaposvári KK

Ales Pipan Marko Spicának is üzent.

Serco-TF-BP - Kaposvári KK

Alsóházi középszakasz, 5. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, vasárnap, 16:00
V.: Cziffra Cs., Balog Gy., Rácz Zs. (dr. Gencsev P.)

TF-BP: Krnjajski - Clark - Beák - McLane - Bergstedt.

Kaposvár: Halász - Hock - Bogdán - Baki - Pustahvar.

Ilyen még nem volt a szezonban: egymás után két mérkőzést nyert meg az élvonalban az újonc Serco-TF-BP csapata. A play outra készülő fővárosiak vasárnap délután a Kaposvárt is két vállra fektetnék.

Ales Pipan, a Serco-TF-BP vezetőedzője: A középszakaszban voltak már jó periódusaink Kaposváron, nem sokon múlt, hogy meglepjük a hazaiakat. Most is erre készülünk, szeretnénk legyőzni őket, hogy meg több önbizalommal várjuk a szezon utolsó, számunkra legfontosabb meccseit. Sajnáljuk, hogy Spica már nem lép pályára, és jó egészséget, sok sikert kívánunk neki a pályán kívül is.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Ugyanabban a felfogásban és szemléletben lépünk pályára holnap is, mint tettük azt a legutóbbi meccsünkön. Szeretnénk minél több lehetőséget biztosítani mindenkinek ezen a számunkra már tétnélküli mérkőzésen. Lesznek hiányzóink.

[totalpoll id=”15457″]

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
MKE181Kováts ImreKalok KevinKareem Abdul-JabbarGecse J. Márió Recent comment authors
MKE181
Olvasó

vicc ez a koncepcio hozzáállás egész evben leszarva megalázva a fiatalok most meg mintha minden ok lenne igazi képmutatás de hát ez nem újkeletű

Kováts Imre
Olvasó

Dilettantizmus azt hinni, hogy egy soha nem látott (játszott) csapatszerkezetben tanulhatnak, tapasztalatot szerezhetnek az eddig mellőzött junior játékosok. Ha nincs a csapatban stabilitás, nincs aki segítsen a tapasztalatlannak, akkor még a meglévő önbizalom is elszáll. Ez a fajta szerepeltetés csak az MKOSZ- a fiatalok szerepeltetésért járó támogatásra jó, semmi másra.

Gecse J. Márió
Olvasó

Jogos, én sem szeretem, mikor az utolsó pár percre egyszerre hozzák be nálunk az összes fiatalt + Lajszit. Nem nagyon szolgálja a fejlődésüket.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

… és akkor azt a pénzt nem a fiatalok szerepeltetésére, hanem légiósokra költik, 5 légióst egy csapatban szerepeltetve. Éljen tehát a magyarországi légiós bajnokság, mert ez nem magyar bajnokság :))

Gecse J. Márió
Olvasó

Bőven láttam fantáziát és értéket a hazai 2,85-ben. Ha továbbra is jegelik a kaposvári sztárokat, akkor jó eséllyel ezt is behúzza a TF.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Na és?

Gecse J. Márió
Olvasó

Elég szépen profitálok kosártippekkel, van saját csatornám is jó pár követővel. Hátha itt is van olyan, aki szeretne nyerni 🙂 Jónak lenni jó 😉

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Dobsz egy linket a csatornádról? 😀

Gecse J. Márió
Olvasó

kell hozzá telegram alkalmazás

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Én is lekaptam + veretem a zetét egy meg egy külön szelón is.Sok sikert neked!Viszont nagyon csökkenek az oddsok már mindkettő csak 2.40 nem lepődnék meg ha estére még lejjebb menne.Reméljük ezt tényleg elszámolták a bukik.

Gecse J. Márió
Olvasó

Köszi, neked is! Én ezt a meccset Henton kiesése miatt prematch nem raktam, majd max. élőzök. A Sopront az előző fordulóban tudtam 2.25-ért rakni a ZTE ellen.

Gecse J. Márió
Olvasó

Élőben simán jó lett a Paks +14.5 és +18.5 hendi is 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés