Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Serco-TF-BP – JP Auto-Jászberényi KSE

Coleman biztosan nem játszhat.

Serco-TF-BP - JP Auto-Jászberényi KSE

Bajnokság, 22. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, szombat, 18:30
V.: Praksch P., Minár L., Györfy R. (dr. Páli K.)

TF-BP: Rikalo - Szobi - Clark - McLane - Bergstedt.

JKSE: Pitts - Rakics - Kerpel-Fronius - Alekszandrov - Pantelics.

A harmadik az utolsóhoz utazik, ez alapesetben fix 2-es lenne, ám Jászberényben többen is sérüléssel bajlódnak. A Sopronban bokasérülést szenvedő Orlando Coleman biztosan nem játszhat, de könnyen lehet az is, hogy nem ő lesz az egyetlen hiányzója a vendégeknek.

Ales Pipan, a Serco-TF-BP vezetőedzője: A Jászberény egy nagyon erős csapat, a bajnokság egyik meglepetéscsapata. Kemény, hajtós meccsnek nézünk elébe. Felkészültünk belőlük, a játékosok keményen edzettek a hét során. Mindenkire számítok, kivéve Kozma Gergőt.

Nikola Lazics, a JP Auto-Jászberényi KSE vezetőedzője: Nem szabad abból kiindulni, hogy ki hány győzelemmel és hol áll a tabellán. Biztos vagyok benne, hogy megint egy nagyon nehéz meccs vár ránk. A TF az utóbbi időben nagyon jól játszik. Pipan jó edző, ismerem, illetve vannak minőségi játékosaik. A Körmend is nehezen nyert náluk, Kecskeméten is majdnem egál meccset hoztak, ráadásul mi is megszenvedtünk velük hazai pályán. Sajnos elég sok problémánk van a sérülések miatt, de szeretnénk a legjobbunkat nyújtani. Meglátjuk, mire lesz elég, de nem lesz könnyű.

[totalpoll id=”10283″]

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Kalok KevinKosár122Gecse J. Márió Recent comment authors
Kosár122
Olvasó

Nehéz meccsre számítók nics mese nyerni kell remélhetőleg Pantelics lesz. Hajrá berény!

Gecse J. Márió
Olvasó

Láttam egy interjút Czirbussal a berényi oldalon, a szavaiból nagyon úgy jött le, hogy Pantelics játékára sem mutatkozik sok esély… Erre alapozva nagyobb téttel raktam a hazai +12.5-es hendit, illetve dobtam fel 15-öt a hazai győzelemre is 5.75-ös szorzón. Remélem, ha nyer is a Berény, akkor egy szoros meccsen teszi ezt. Amúgy még most is 10.5 a hendihatár, szerintem ezt sem fogja a Berény verni, ha nem játszik Pantelics.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Coleman sokkal nagyobb baj Pitts egyedül kevés lesz szerintem ,hogy mozgassa ezt a csapatot tehát én is megcupantom a TF-et.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés