Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Serco-TF-BP – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Balmazovics és Perl nélkül a vasiak.

Serco-TF-BP - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Bajnokság, 25. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, péntek, 18:00
V.: Kapitány G., Ádám J., Hervay T. (Bodrogváry I.)

TF-BP: Krnjajski - Szobi - Clark - Filipovic - McLane.

Falco: Govens - Curry - Váradi - Bruinsma - Reddic.

A férfi alapszakasz a 25. fordulóval zárul. Pénteken a sereghajtó Serco-TF-BP a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatát fogadja. Az újonc már biztos, hogy az utolsó helyen zár, a sárga-feketéknek nyerniük kell ahhoz, hogy biztosan megőrizzék harmadik helyüket. Mindkét oldalon lesz hiányzó.

Ales Pipan, a Serco-TF-BP vezetőedzője: A heten a fiúk maximálisan edzettek, mindent megvalosítottak, amit kertem tőlük. Nem tudtuk, hogy Jonas tud-e játszani a következő mérkőzésen vagy sem, sajnos a Fegyelmi Bizottság döntese alapján a holnapi találkozót még ki kell hagynia. Viszont a középszakaszt mar szinte teljes csapattal tudjuk elkezdeni.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Az első háromban szeretnénk végezni az alapszakasz végén, ehhez nyerni kell Budapesten. A játékosaimnak elmondtam, ez lesz a legveszélyesebb meccs a szezonban, bizonyos értelemben sokkal nehezebb, mint a többi. Ha ugyanis nem leszünk mentálisan készek, nem leszünk rendben fejben, csak ölbe tett kézzel várjuk, hogy a győzelem jön magától, akkor nagy hibát követünk el. Erről elég sokat beszéltünk a héten. A TF az utolsó pár meccsén megmutatta, hogy mennyire veszélyes tud lenni, hiszen Szeged visszajöttek húsz pontos hátrányból is, csak az utolsó percekben kaptak csak ki, akárcsak Szolnokon, ahol a hajráig egál mérkőzést játszottak. Ez elég figyelmeztető jel kell, hogy legyen. Nagyon tisztelem a TF vezetőedzőjét, elképesztően nagy tudással rendelkező szakember, jól ismerem, kiváló tréner. Vannak problémáink, Perl és Balmazovics nélkül állunk fel, de így is nyerni kell. Előbbinél még nem kockáztatjuk meg a húzódását, míg utóbbi kapott egy rúgást a térdére, vérömleny keletkezett, nagy fájdalmai vannak, semmilyen érdemi munkát nem tud végezni jelenleg.

[totalpoll id=”12854″]

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Tomika2Gecse J. MáriódonnarummaKalok Kevin2lee14 Recent comment authors
Tomika2
Vendég
Tomika2

Nagy csata várható két hasonló erősségű csapat között. A Falco egyel több aranyat nyert történelme során, de ez most semmit nem jelent.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Remélem lesz közvetités nevetséges ,hogy ezt sem tudja megoldani a TF…

donnarumma
Olvasó

Nem lesz ez egy sétagalopp?

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Biztos voltam a magabiztos Falco győzelemben de ez a két sérülés meg Gáspár Okorn részéről ez a letérdelés elbizonytalanitott.

Gecse J. Márió
Olvasó

A győzelem meg lesz a Falconak, a 12 pontos különbség kérdéses csak szerintem.

2lee14
Olvasó

A harmadik helyhez kell a győzelem!
Hajrá Falco!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés