Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Serco-TF-BP – Alba Fehérvár

Ales Pipan először nyilatkozott a BB1-nek.

Serco-TF-BP - Alba Fehérvár

Bajnokság, 18. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, szombat, 18:30
V.: Benczur T., Fodor A., Vida J. (Dernei G.)

TF-BP: Krnjajski - Szobi - Clark - McLane - Bergstedt.

Alba: Tóth P. - Zeno - Freeman - Filipovity - Lóránt.

A sereghajtó, mindössze egy sikerrel rendelkező TF-BP a formán kívüli Alba Fehérvárt fogadja. A két csapat között öt győzelemnyi a különbség. A fővárosiak vezetőedzője, Ales Pipan először nyilatkozott a BB1-nek:

Ales Pipan, a Serco-TF-BP vezetőedzője: Nehéz meccs lesz, az Alba a favorit, sok kiváló és tapasztalt játékosuk van. Gyorsan váltanak védekezésből támadásba, jól szedik a támadó lepattanókat. Elmondtam a játékosaimnak, hogy ha szoros meccset akarunk játszani, meg kell állítanunk a gyorsindításaikat, és meg kell akadályoznunk, hogy sok támadó lepattanót szerezzenek. Mindenki egészséges, Meleg Gergő kivételével. Mindenki nagyon varja a holnapi meccset.

Jesus Ramírez, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Vigyázni kell a TF-fel, mert egyre jobbak, nemrég edzőt váltottak, azóta összeszedettebbek, tudják, mit akarnak. Igaz, hogy eddig csak egyszer nyertek, de az utolsó hazai meccsükön is helyt álltak. Próbálnak elég szélesen játszani, sokat játsszák meg a palánk alatt Bergstedtet, illetve sokat építenek McLane és Clark egy-egyeire is. Ők hárman a legmeghatározóbb játékosaik, ahhoz, hogy nyerni tudjunk, jól kell védekezni, ki kell vennünk őket a játékból, nem szabad teret engedni nekik. Remélem, hogy mindenkire számíthatok, bár Heath még nem edzett, nem tudom, hogy ő vállalja-e a szereplést.

[totalpoll id=”5153″]

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
olajoshalKalok Kevin Recent comment authors
olajoshal
Olvasó

Ha ezt is elbohóckodja az Alba, akkor szerintem nincs miről beszélni. Ezt a csapatot szándékosan teszik tönkre. Nem akarok konspirálni, de ehhez a kerethez az utóbbi meccsek teljesen méltatlanok. Az alapvető hibákat pedig ki kell küszöbölni, például Simont meg a nyugdíjas spanyol klasszist. Alapvetően felesleges mind a kettő. Én így gondolom, de más a csapatom.
Hajrá Olaj!

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Nem túlózva ez az utolsó esélyünk ha középszakaszba akarunk jutni ez még adhat egy lendületet utána Szeged itthon ha ebből a 2 meccsből jól kijövünk visszatérhet a remény.Gyerünk Srácok Hajrá Fehérvár!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés