Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Serco-TF-BP – Alba Fehérvár

A TF történelmi tettre készül. Csabai-Kaskötő Brigitta újabb mérkőzést kapott.

Serco-TF-BP - Alba Fehérvár

Alsóházi középszakasz, 4. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, szerda, 18:00
V.: Földházi T., dr. Mészáros B., Csabai-Kaskötő B. (Dernei G.)

TF-BP: Krnjajski - Buzás - Clark - McLane - Bergstedt.

Alba: Takács Mi. - Keller - Zeno - Freeman - Peterson.

Nincs már tétje a Serco-TF-BP – Alba Fehérvár mérkőzésnek az alsóházi középszakasz 4. fordulójában, de ezt is le kell játszani. A fővárosiak történetük során még soha nem győzték le a kék-fehéreket, most erre készülnek.

Ales Pipan, a Serco-TF-BP vezetőedzője: Az előző fehérvári mérkőzésen nem voltam elégedett a játékunkkal, sokszor nem volt meg a kellő keménység és nem vittünk elég energiát a védekezésbe. A Szeged ellen már jobban játszottunk, remélem, hogy lendületben maradunk szerdára is. Tét nélküli mérkőzés lesz mindkét csapat számára, de szeretnénk a legjobbat nyújtani és az idény során először legyőzni az Albát.

Jesus Ramirez, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Budapestre utazunk, a sereghajtóhoz, ahol megkezdjük az alsóház második körét. Természetesen a győzelem a célunk, de emellett szeretnénk lehetőséget adni a fiatal játékosainknak is. Legutóbb a Kaposvár ellen hullámzó meccset játszottunk, voltak jobb és rosszabb periódusaink is. A pozitív dolgokat igyekszünk megismételni, szeretnénk kontrollálni, uralni a mérkőzést és csapatként funkcionálni. A TF és a Szeged a bennmaradásért harcolnak, egymás között, play outon döntik el, ki marad az élvonalban, de ettől még ugyanúgy komolyan kell vennünk a mérkőzést, maximális koncentrációt várok el a játékosaimtól. Mindenkire számíthatok, de hasonló rotációt tervezünk, mint a legutóbbi fordulóban.

[totalpoll id=”15074″]

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
kirinkrapulaksz simonKreMaestro.44Kalok Kevinviccmester Recent comment authors
krapulaksz simon
Olvasó

felszálló ágban van a tf, az Alba meg nem. mikor ha nem most, kérdezhetik a lelkes Tf hívők…? nehéz lehet motivációt találni Fehérváron, főleg úgy, hogy jó eséllyel a csapat nagy része és a szakvezetés egy két hét múlva repül. ezeket a meccseket már kínszenvedés lehet nekik játszani, de nézni is. szóval brahiból én hazait húznék.

KreMaestro.44
Olvasó

Vezetőség simán maradhat a politikai hátszél miatt. Ilyen ez, 4 éve Cserpa beleszólt, most nem fog, mert civilszervezet az Alba Fehérvár. Ezt ő maga, a polgármester mondta. Gusztustalan ez az egész város.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Amig az dagadék Balássi Imre felel a Kézi és a Kosár szakosztályért túl sok jóra nem számithatunk.

kirin
Olvasó

Balássi Imre? A volt focikapus?

KreMaestro.44
Olvasó

Megkoronázhatjuk a szezont, ha kikapunk a TF ellen. Játszanak végig a fiatalok, ez már csak a lényeg.

viccmester
Olvasó

Ramirezt Szolnokon , Körmenden , Szombathelyen vagy például Zalaegerszegen már régen felnégyelték volna…de úgy látom Székesfehérváron szeretik !

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Imájuk a gyümölcs izü rágojával együtt akár csak Simon Bazsit a szálanként beálitott hajával…

KreMaestro.44
Olvasó

Nem Ramírez a főfelelős a kialakult helyzetért. Kinevezték oda, ahova (még) nem alkalmas. Simon nevetve kihasználja a helyzetet: Balássi segghülye a kosárlabdához, bármit elhisz amit mond neki. Szájmon mondja….

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés