Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Senkinek sem könnyű Kecskeméten”

Forray szerint a bő rotációval rendelkező bajnok frissebb és koncentráltabb tudott maradni a végjátékban. Ettől függetlenül erre a játékra lehet alapozni.:

:

Tegnap este a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 93-81-re nyert Kecskeméten, ezzel továbbra is őrzi hibátlan mérlegét. Így látta az összecsapást a két vezetőedző:

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Szeretnék gratulálni a Falcónak, és sok sikert kívánni nekik a folytatásra a bajnokságban és a BL-ben is. Gratuláció jár a játékosaimnak is, büszke vagyok rájuk. Köszönjük a közönségünknek, hogy ilyen sokan kilátogattak most is, remélem jól szórakoztak. A Falco szenzációs dobóformában volt az első félidőben. A szünet után sikerült átvennünk többször is vezetést, de a bő rotációval rendelkező ellenfelünk frissebb és koncentráltabb tudott maradni a végjátékban. Köszönöm a játékosaimnak ezt a hozzáállást, erre a játékra lehet alapozni a jövőben.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk, senkinek sem könnyű Kecskeméten. A második és negyedik negyedben tudtuk igazán a saját játékunkat játszani, és ezek hozták meg a győzelmet számunkra. A védekezéssel nem lehetünk teljes mértékben elégedettek, sok pontot kaptunk. Nagyon fontos ez a győzelem számunkra. Gratulálok a csapatomnak, és a hazaiaknak is.

fotó: hunbasket.hu

HIRDETÉS

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Emőkefan Recent comment authors
Emőkefan
Olvasó

Forray: “Köszönjük a közönségünknek, hogy ilyen sokan kilátogattak most is”
Úgy gondolom, hogy Forray mester csak a pályát nézte és véletlenül sem nézett fel a lelátóra, mert akkor nem nyilatkozta volna ezt. De az is lehet, hogy a 300 néző -ebből 50 szombathelyi és kb. 50 kisgyerek- már rekord nézettséget jelent.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés