Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sebastjan Krasovec: Sosem láttam még ilyen kiállításokat, pedig túl vagyok néhány mérkőzésen

Pethő Ákos szerint meg tudták őrizni a higgadtságukat.:

:

Mint ismert, az MVM-OSE Lionst is legyőzte, így zsinórban öt győzelemnél jár a Hübner Nyíregyháza BS. A 92-81-re végződő találkozó után így értékeltek a vezetőedzők:

Pethő Ákos, Nyíregyháza: Nagyot küzdött a csapatom az érzelmekkel túlfűtött mérkőzésen, amelyen meg tudtuk őrizni a higgadtságunkat. Az Oroszlány bizonyította, hogy kemény csapat, a végén meg tudott közelíteni bennünket, kellett néhány bravúrkosár, hogy tartani tudjuk a különbséget. Tisztelet az oroszlányi szurkolóknak, hogy hétköznap ilyen szép számban elkísérték csapatukat, és jó hangulatot teremtettek a csarnokban.

Sebastjan Krasovec, Oroszlány: Sosem láttam még ilyen kiállításokat, pedig túl vagyok néhány mérkőzésen. Sokkal több büntetőt dobott a Nyíregyháza ez jelentette a fő különbséget. A véleményem többi része nem publikus, inkább megtartanám magamnak.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
neszojjabelekrapulaksz simontisztajatekEmőkefanHurtfullbard Recent comment authors
elfogult vagyok
Olvasó

Itt az új játék nap, és semmi reakció “sehonnan”!
Minden marad a régiben! Majd a játékvezetői kar, és a szövetség eldönti a csapatok helyét a tabellán!

neszojjabele
Olvasó

gondolom a tegnapi noi valogatott meccsen fujo birokat is el kellene tiltani, remelem ugy gondolod.

krapulaksz simon
Olvasó

Miért verették meg az Oroszlányt?
Nagyon jó lenne ha a bírók nem nyúlnának bele a meccsekbe…

Emőkefan
Olvasó

visszanéztem én is a mérkőzést – volt olyan jelenet, amit kétszer is -és mint semleges szurkoló- elszomorít, hogy a jatékvezetők ennyire befolyásolták az eredményt. A legnagyobb baj, hogy ez a három bíró a komiszárral együtt, minden következmények nélkül a hétvégén is fújja a sipot. Ez a legnagyobb baj! Ez a bírói kar a komiszárokkal együtt egy nagy rakás szar! Nem emlékszem arra, hogy a JB egyszer is nyilatkozott volna, hogy eltiltják a játékvezetőt a gyenge bíráskodása miatt egypár hétre. Egy belterjes bagázs!!

tisztajatek
Olvasó

Sajnos teljesen egyet kell értsek Emőkefan! Felháborító, amit megengednek maguknak a játékvezetők és még sorra kajánul képen is nevetik azokat, akikkel szemben helytelen ítéleteket hoznak.
Ezek után visszanézem a korábbi mérkőzéseket, kíváncsi vagyok, vajon eddig is így nyert a Nyíregyháza? Vajon doktor Mohácsinak mennyibe került mindez?

Hurtfullbard
Olvasó

Lehet, hogy a sporik is tippmixelnek? Amúgy a Nyíregyháza tényleg nagyon penge, a Mokánszki meg eléggé balta, és irritáló is.

97MTE00
Olvasó

Most néztem vissza a meccset. Korábban egyszer már írtam, hogy nem érdemes foglalkozni a bírókkal, de nagyban tudják a meccset irányítani. Harmadik negyed közepén asszisztáltak a Mokánszki ámokfutásához. 1. Mokánszki befogja, leszorítja az ellenfele kezét az alkarjával, tyúk vagy tojás volt előbb, a büntetést a szabaduló játékos kapta, a szerintem vétkes pedig még rá is játszott a szitura 2. nyakon vágta Rujákot, ez csak sima fault, minimum sportszerűtlen 3. fújnak ellene, reklamál majd legyint a bíróra 4. kéri a bíró a labdát, meg sem próbálta oda adni, eldobta előtte, a bíró ahelyett, hogy szólt volna neki, csak nézte szúrós szemmel,… Olvass tovább »

Dennis
Olvasó

Erről beszélünk barátom!!!
Direkt nem írtam konkrétumokat, mert nem férne bele az 500 karakterbe, de ennél voltak cifrább ítéletek is. Időkéréseknél meg kaján vigyorral a szájukon pacsiztak egymással a sporik.

Dennis
Olvasó

Elfogult vagyok igazad volt, ez a meccs már a nyilatkozatoknál eldőlt. Mohácsi doktor megmondta, hogy az OSE egy agresszív, sokat faultoló csapat.
Ezt a játékvezetők is olvasták….
Egyetértek Seba-val a jv-k ténykedésével kapcsolatban, remélem most elégedettek….

donnarumma
Olvasó

Visszanéztem a mérkőzést…Szerintem a játékvezetés kimerítette a BOTRÁNYOS fogalmát….Nem tudom elhinni, hogy véletlenül lehet ennyi szart fújni!Ráadásul ennyire egyoldalúan

Namár
Olvasó

Nem nehéz úgy higgadtnak maradni, hogy ha 4esével lehet dobni a büntetőket és még a támadás joga is megmarad.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Pethő Ákos szimpatikus figura, és szakmailag is jól járt vele a Nyíregy.
A játékosaiknak meg külön pacsi, hogy odajöttek a szektorunkhoz és megköszönték ők is a hangulatot.

elfogult vagyok
Olvasó

Az a legnagyobb baj, hogy mindenhol amerre járunk megköszönik a hangulatot, elismerik a “B” közepünk szurkolását, (hogy idegen pályán sem hallgatják a csukák csikorgását) de mindent elkövetnek azért, hogy a csapatunk akkor is szenvedjen ha épp nem megy gördülékenyen a játék, és tényleg szenvedünk. Nem szívesen látott “vendégek vagyunk”! Sajna 30 éve is hasonló gondokkal küzdöttünk, csak akkor nem volt ennyire ordító a sporik viselkedése!
Nagyon sajnálom, hogy “csak mi bírózunk”! Ezek szerint mindenkinek másnak megfelel ez a játékvezetés!
“Nem érdekel más csak az OROSZLÁNY!!”

SárgaPárna
Olvasó

Mi ez a förtelmes hiszti?

tisztajatek
Olvasó

Tudod, pontosan az a “förtelmes hiszti”, amit te szoktál itt megejteni. Szombathelyen sem 5 ember szokott a pályán lenni, ezért mersz itt ilyet leírni.

Cibona5
Olvasó

Az lenne a jó, ha a portál feltenné ezeket az ominózus jelenteket, és akkor mindenki véleményt tudna alkotni. Gondolom nem mindenki nézte a közvetítést.

elfogult vagyok
Olvasó

Kérdezném!
Most erről miért NEM “szakértenek” a mindent tudó “BÖLCSEK”!??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés