Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sebastjan Krasovec: Most rossz formában vagyunk

A Debrecennek kellett egy ilyen mérkőzés, a Sopron hatalmas győzelmet aratott. Edzői nyilatkozatok.:

:

Sopron KC – PVSK-VEOLIA 83-76 (17-27, 20-15, 23-19, 23-15)

Kostas Flevarakis, Sopron: Hatalmas győzelem volt! Sok problémával küzdöttünk mostanában, mindenki tudja, hogy Elmore idén a harmadik irányítónk, egy hónapig játszottunk center nélkül Padgett érkezése előtt. Ez egy nehéz helyzet, hiszen a két legfontosabb pozícióban kellett cserélnünk, időbe telik, hogy a játékosok megszokják az új csapatot, és a csapattársaknak is idő kell, hogy megszokják az új társakat. A kulcsjátékosaink sok edzést hagytak ki mostanában, vagy éppen nem végeztek teljes értékű munkát, ebből is látszik, hogy milyen hatalmas győzelmet arattunk egy nagyon jól játszó ellenfél ellen. Boriszov és Jogéla nagyon jól játszott, Halász is hasznosan játszott, Takács pedig a végén mutatott be egy jó védekezést, majd elsüllyesztett egy nagy dobást. A játékosaim tudják, hogy minden labdabirtoklásnál készen kell állniuk, nem számít, hogy az első, vagy az utolsó támadásról van szó, döntő lehet a csapat számára.

Dragan Alekszics, Pécs: Az első félidőben irányítottuk a találkozót, a harmadik negyedben azonban többet hibáztunk, elvesztettük a ritmusunkat, az energiánkat, a Sopron tapasztaltabb játékosai, Boriszov és Thompson pedig eldöntötték a mérkőzést. A legfontosabb pillanatokban szereztek kosarakat, mi pedig nem tudtunk érdemben válaszolni. Mindkét csapat számára nehéz mérkőzés volt, amelyet mi vesztettünk el, remélem a következő találkozóra fel tudunk javulni.

Jászberényi KSE – Alba Fehérvár 54-72 (15-18, 13-25, 9-16, 17-13)

Patai Benjamin, JKSE: Bár a papírforma ma is érvényesült a mérkőzésen, három negyedben ezúttal is tartottuk a lépést a fehérváriakkal. Sajnos a második tízpercben sokat egyénieskedtünk, és ezt kihasználták a vendégek. A védekezésünkkel elégedett vagyok, támadásban kell sokat javulnunk. Az Alba teljesen megérdemelten nyerte meg ilyen különbséggel is a mérkőzést, gratulálok nekik.

Forray Gábor, Alba Fehérvár: Rendre a kötelező győzelmek megszerzése a legnehezebb. Ma két célunk volt, nyerni és sérülés nélkül végigjátszani a találkozót. Mindkettő sikerült, ezért gratulálok játékosaimnak. A jászberényieknek azt kívánom, hogy a számukra fontos mérkőzésre álljon össze a keretük és legyenek sikeresek.

OSE Lions – DEAC 81-101 (11-28, 20-23, 24-26, 26-24)

Sebastjan Krasovec, OSE Lions : Gratulálok a Debrecennek a győzelemhez. Erősen kezdtek, frissek voltak, egy hetet tudtak ellenünk készülni. Kihagytunk távoli dobásokat az elején ebből alakult ki a fölény, aztán találtunk egyensúlyt a játékban de nem tudtunk már 15 pontnál közelebb kerülni. Sajnos most rossz formában vagyunk, az új játékos érkezése reméljük felfrissíti a csapatot és visszatérünk a jó formánkhoz. Előre kell néznünk és fel kell készülnünk a következő mérkőzésre.

Kovács Adrián, DEAC: Gratulálok a csapatomnak, szükségünk volt már egy ilyen mérkőzésre, Úgy gondolom az utolsó körbeni mérkőzés emócionálisan is sokat kivett belőlünk, nem csak fizikálisan. Úgyhogy nagyon örülök, hogy kézben tudtuk tartani a játékot, tényleg közel az egész csapatot be tudtuk vonni, és mindenki szépen kivette a részét a győzelemből. Ez egy csapatmunka volt, úgy gondolom három negyeden keresztül teljesen kontrollálni tudtuk a mérkőzést. Az utolsó negyedre egy kicsit sok könnyű pontot engedtünk a festékből, de úgy gondolom, hogy nagyon értékes győzelem ez a számunkra. Megyünk tovább, hiszen 2-3 napon belül újra játszunk, meg kell próbálnunk már arra a mérkőzésre fókuszálni.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
bányászDennisOroszlanyi Banyaszelfogult vagyokKPSVRKK Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

3 elég jelentős szakadádékot vélek felfedezni a tabellán. Az első 6 csapat jelenleg jóval előrébb tart a többinél, köztük viszont nincs nagy különbség (én még a Falcot nem könyvelném el “valószínűleg alapszakaszgyőztes”-nek). A 7-10. csapatok is egyben vannak, közülük bármelyik 2 odaérhet a PO-ba. Most már az OSE is lekerült az alsóházi régióba, a ZTE-vel és a KKK-val óriási harc várható nekik a playout elkerüléséért. A JKSE helyzetével pedig mindenki tisztában van, ők már lélekben készülhetnek az osztályozóra (ahol viszont, mint tudjuk, a korábbi eredmények fabatkát sem érnek). Számomra meglepetés lenne, ha valamelyik csapat a most vázolt csoportjából ki tudna… Olvass tovább »

Majoranna
Olvasó

Az OSE már nem sokáig lesz az alsóházba.
Az új játékostól várjuk hogy frissitse a csapatot.
Hamarosan megérkezik.Hazai pályán 20al kikapunk a Debrecentől.naés?senkit nem érdekel.
Pár nap mulva a Kaposvárt otthon megverjük és mindenki boldog.

MAFCdrukker
Olvasó

Eric Washington nem rossz, ez tény. De győzelem-vereség mutatóban 3-mal vagytok lemaradva a közvetlenül előttetek álló PVSK-tól, akik egymás elleniben is jobbak nálatok, így a KKK elleni esetleges győzelemmel az alsóházból még nem mozdultok el, csak a playout elkerülése felé tesztek egy nagy lépést.

akisokatlatott
Olvasó

Jó center kellene oszt jó napot.

KPSVRKK
Olvasó

Hátul Zete és az OSE gárdája is erősebb nálunk, sajna. Mi még javulunk kicsit, de, ha nem lesz légiós csere, mi játszunk a Berénnyel. Ott pedig addigra beépül Coleman, úgyhogy az is izgi lesz számunkra.

MAFCdrukker
Olvasó

Én azért azt mondom, várjuk ki a végét. Lazics keze munkája szerintem mostanában fog megjelenni a csapaton, és ez hathat pozitív irányba. Bár ha Hendlein hosszú időre dől ki, tényleg nagy bajban lehettek. A jövő heti Oroszlány-Kaposvár meccsnek óriási a tétje szerintem.

elfogult vagyok
Olvasó

A három csoport inkább Így alakul:1. Van pénz semmi nem számít. 2. Ép, hogy van költségvetés, valahogy túléljük. 3. Pénz nincs, nem is ígérnek! Valahogy lesz majd!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Idén nincs klasszikus playout. A 11-14 helyezett csapatok az alapszakasz után 4-3-2-1 ponttal kezdik meg az oda-vissza meccseket egymás között. Az utolsó kör utáni sorrend a vége, aki akkor az utolsó helyen áll, kiesett.

Dennis
Olvasó

Lehet tudni, hogy ez hivatalosan hol van leírva, vagy ez csak egy feltételezés?

MAFCdrukker
Olvasó

Megnéztem, és tényleg van ilyen a versenykiírásban (hunbasket.hu ➡️ MKOSZ ➡️ Versenykiírások ➡️ Férfi NB I./A). Ugyanakkor számomra elég zavaros a dokumentum, 2 verziót is vázolnak, elvileg most az 1. van, mert elkezdődött a szezon októberben. Eszerint viszont lenne középszakasz (a playout helyetti alsóházi küzdelmekkel párhuzamosan, 1-3., 4-6., 7-10. lebontásban), pedig mintha ennek ellenkezőjét olvastam volna egy MKOSZ-interjúban nemrég.

bányász
Vendég
bányász

Amikor ősszel az MKOSZ azt mondta idén az eredmények nem számítanak és a kosárlabda életben tartása a cél, ezzel egyben azt is mondta, hogy nincs kieső. Persze lehet ezen a kijelentésen filozofálni, de itt inkább az kérdés mennyire lehet komolyan venni a kijelentésüket.

MAFCdrukker
Olvasó

Igen, ennek a nyilatkozatnak többféle olvasata is van. Elég sok helyen lehet hallani ez a nincs kieső, 2 feljutó dolgot, ugyanakkor hivatalosan az egy kieső hely elkerüléséért küzdenek az A alsóházában, és az egy feljutóért a Piros felsőházában. Majd meglátjuk.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés