Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sebastjan Krasovec: mindenki megfelelő állapotban van

Majdnem teljes kerettel edz a ZTE.:

:

Hétfőn este már majdnem teljes kerettel folytatta a felkészülést a ZTE. Az eredeti tervek szerint Petar Rakicevic, Liam O’Reilly és Mitchell Smith a hétvégén megérkeztek Zalaegerszegre, míg D’Mitrik Trice adminisztratív okok miatt várhatóan csütörtökön csatlakozhat – írja a klub honlapja.

Újonnan érkezett játékosok átestek az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, amelyeken minden rendben zajlott, így az esti edzésen már ők is részt vettek.

Jó volt először együtt látni a majdnem teljes csapatot. A fiúk nagyon keményen dolgoztak, szerencsére mindenki megfelelő állapotban van és egészséges is. Ahhoz képest, hogy ez volt az első edzése közös edzése a majdnem teljes keretnek, jól működött a pályán a csapat

– mondta a tréninget követően Sebastjan Krasovec.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Namárfekete_listaFeffo-ZTE Recent comment authors
Feffo-ZTE
Olvasó

Egyébként azok után ahogy Bencze Tamás távozott a ZTE vezetőedzői székéből (némileg jogosan, de kapott vállalhatatlan és jogtalan kritikákat is), azok után érdekes, hogy minden edzésen ott virít a férfi csapatnál (és gondolom edzőváltás esetén ő lesz a beugró), szakmai vezető a Volán női csapatánál is, csodálom hogy még nincs egy sportbizottsági széke is még emellé az önkormányzatnál. A szurkoló és a politika is gyorsan felejt.

fekete_lista
Olvasó

Erről beszéltem, a háttérben zajló sutyi-mutyi az, ami vissza tartja a ZTE-t. Könnyű a szurkolókra, játékosokra, edzőkre fogni.
Bencze-ben benne van a tüske, ez még nagyon rosszul fog elsülni sajnos…

fekete_lista
Olvasó

Zte = Man Utd
Mehet oda akármilyen edző…

Namár
Olvasó

Koplároviiiics

Feffo-ZTE
Olvasó

hajrá ZTE!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés