Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sebastjan Krasovec: Furcsa meccs volt, nem erre számítottam

Edzői nyilatkozatok szombatról.

  •   :

:

OSE Lions – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 76-77 (26-23, 22-21, 11-20, 17-13)

Sebastjan Krasovec, OSE Lions: Érdekes meccs, érdekes statisztikákkal. Hazai pályán 64 mezőnygólunk volt, a legnagyobb részük komoly védekezéssel szemben. Összesen 7 büntetővel zártunk. Az ellenfelünk több hárompontost dobott, és 11-el több büntetőt dobhatott. Szóval azt hiszem kimagaslóak voltak védekezés terén, gratulálunk hozzá, mi szereztünk 76 pontot hazai pályán. Nem tudtunk egyetlen layup-ot sem dobni ma. A lepattanócsatát megnyertük, pedig hiányzik 2 magasemberünk, szóval a csapat nagyon küzdött, kijátszotta a szívét 40 percen keresztül. Semmi rosszat nem mondhatok erre. Nyilván követtünk el néhány hibát, ez normális. Furcsa meccs volt, nem erre számítottam, de ez van. Megtörtént már velünk egy párszor az idén, de megyünk tovább, készülünk a következő meccsre. Talán, ha nem raknak be megint egy újabb meccset, akkor remélem 14-én játszunk legközelebb, ha nem változik meg újra…Kecskemétnek gratulálunk, sok szerencsét.

Váradi Kornél, KTE: Először is szeretnék gratulálni a csapatomnak és köszönöm, hogy ilyen csapatom van, pontosan azért amit Djeraszimovics, illetve az ő gesztusa is azt jelenti, hogy ez a csapat mennyire egyben van, és, hogy ma is mekkorát harcoltak, mindent megtettek ezért a győzelemért. Nagyon fizikális mérkőzés volt, végre sikerült megnyernünk egy egylabdás mérkőzést, amivel korábban gondjaink voltak. A másik fontos dolog, hogy ebben a szezonban elkezdődött az U20-as szabály, amihez továbbra is tartjuk magunkat, sőt a későbbiekben szeretnénk ezt kiterjeszteni 40 percig, hiszen a fiatalok csak úgy tudnak fejlődni a későbbiekben is, ha éles helyzetben, valós meccsszituációkban a pályán tudnak fejlődni, ami nagyon fontos az ő fejlődésük érdekében, a csapatunk számára, és a magyar kosárlabda érdeke is ugyanez.

Kaposvári KK – Jászberényi KSE 78-63 (22-15, 14-14, 23-16, 19-18)

Nikola Lazics, Kaposvár: Főleg támadásban nem voltunk jó ritmusban, de sok könnyű pontot dobtunk gyors indításból. Az utolsó két hétben nem edzettünk zavartalanul. Most látszik, hogy nem olyan ritmusban kosárlabdázunk, mint korábban. Meg kell próbálnunk koncentrálni, még ha most nehezebb is motiválni a csapatot. Erről beszélni fogunk az öltözőben. Ha ott akarunk maradni, ahol most állunk, akkor ennél jobban kell játszanunk.

Patai Benjamin, JKSE: Gratulálok a Kaposvárnak, megérdemelten győztek! Hiányérzetem van, mert a Körmend után ez a második meccs, amelyen jól védekeztünk. Hetvennyolc pont dobott a Kaposvár, úgy gondolom, hogy a mi részünkről amennyi pontot szoktunk kapni, ez elfogadható. A támadásban nagyon nagy hiányérzetem van. Nem lehet úgy meccset nyerni, hogy huszonegyszer eladjuk a labdát, vagy ötvenötből csak huszonkettőt dobunk be. Ez a két faktor döntött.

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés