Connect with us

Bajnokság

Sebastjan Krasovec: Ez egy másik bajnokság lesz

Az edzőmeccseken kijöttek a hibák, de dolgoznak a kijavításán.:

:

A BB1.hu megkeresésére az OSE edzője, Sebastjan Krasovec beszélt a felkészülésről, az új csapatáról és arról, hogy milyen bajnokságot hozhat ez a mostani helyzet.

– Korán kezdtük a felkészülést. Több jó csapattal is játszottunk, pályára léptünk a Kecskemét és a Szolnok ellen is. Ahogy az lenni szokott ezeken a meccseken a hibák kijöttek, de azon dolgozunk, hogy kijavítsuk őket.  A csapat nagyon fiatal, az átlag életkor 24 év.  Szerencsére itt van az összes játékos, mindenki megérkezett, tudunk rendesen edzeni, gyakorolhatjuk az 5-5 elleni játékokat, készen állunk a szezonra – adott rövid helyzetértékelést, majd beszélt arról is, milyen lesz ez az új bajnokság.

A COVID 19 sajnos sok váratlan helyzetet teremthet. Sok a bizonytalanság, ezekre menet közben kell majd reagálni. Nagyon hosszú ideig nem léptünk pályára, hosszú kihagyás után, nemrégiben “fogott előszőr labdát a kezébe a csapat.” Mindenki próbál formába jönni, de ez egy lassú folyamat

– mondta.

Tavaly az OSE a bajnokság egyik meglepetéscsapata volt, nagy kérdés, tudja-e tartani azt a szintet, amit nagyon szerettek a szurkolói.

– Ez egy másik bajnokság lesz. A legtöbb csapatnál kicserélődtek a játékosok, máshogy kell dolgozni, máshogy kell irányítani a csapatot. Remélem sikerül jól összerakni a srácokat és a lehető leghamarabb összeszokik a csapat. Légiósaink különböző helyekről érkeztek, más stílussal, de jól felkészült, jó kosarasok – reagált felvetésünkre a szakember.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
SajkaBozicbányászOroszlanyi BanyaszHubie Brown Recent comment authors
Bozic
Olvasó

Azért én abban biztos vagyok, hogy a playoutot simán elfogja kerülni az OSE. Jó szakember a csapat élén, ott van a brutális 6.játékosuk, a szurkolók.

Sok sikert!

Sajka
Olvasó

Lehet, hogy a hatodik játékos idén csak keveset “játszik” a nyavalyás vírus miatt.

bányász
Olvasó

Szerintem elég szomorú, hogy amikor nemrég megjött Bradley mint 12. játékos, akkor nyilatkozta az edző, hogy végre elkezdhetjük az 5v5 edzéseket.
Logika alapján van a csapatban + 2 játékos, akik ezek szerint az edzésre is alkalmatlanok.
Pár hónapja az elnök nyilatkozta, hogy lesz 2 oroszlányi játékos a keretben. Én is örülnék, hogy ha lenne helyi nevelés a csapatban, de nem minden áron kellene ezt erőltetni. Mondhatni 8+2 u23 játékossal vágunk neki a szezonnak, mindenféle sérülés többszörösen fog hátrányosan érinteni minket. Szerintem Bogatint meg kellett volna becsülni és a 2 fiatal srác is többet érdemel, mint díszként mutogatni őket.

Dennis
Olvasó

Krasovecnek ha sikerül elérnie a tavalyi eredményt az OSE-val akkor ő egy Mágus lesz a szememben.
Minden esetre nagyon bízom benne, eddig amit megígért az úgy is lett.
Gyerünk Seba!
Hajrá OSE!

redmiller
Olvasó

Szerintem ő magyar szinten jó edző és ott is a jobbak közt van!

Hubie Brown
Olvasó

És most ígért valamit?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Hivatalosan nincs kimondva, de a playout elkerülése sikeres szezont jelentene. Megcsappant költségvetés —-> rookie merítés. Ez mindig lutri.
Az biztos, hogy nem Seba felkészültségén fog múlni.

Dennis
Olvasó

Az elképzeléseink és lehetőségeink szerint egy fiatal, energikus, atletikus csapattal szeretnénk ismét meglepetést szerezni a következő bajnokságban! Biztos vagyok benne, hogy a csapat összes tagja kész kemény munkát végezni, és ki van éhezve arra, hogy megmutassa mi rejlik benne. Várom,

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés