Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sebastjan Krasovec a védekezést, Dragan Alekszics a csapata hozzáállását dicsérte

Heinrich Róbert: A mi részünkről az az öröm, hogy legalább öten maradtunk a végére.:

:

Két magabiztos siker született a play-out szerdai játéknapján. Az OSE a ZTE-t, míg a Pécs a Jászberényt győzte le hazai pályán. Edzői nyilatkozatok.

Pécsi VSK-VEOLIA – Jászberényi KSE 124-83 (29-18, 31-24, 35-16, 29-25)

Dragan Alekszics, Pécs: Amikor láttuk, hogy nem teljes kerettel fog kiállni a Jászberény, akkor is komolyan vettük a találkozót. Az elsődleges terv az volt, hogy egyenlően osszuk el a játékperceket, ezáltal a legtöbb energiát megőrizve a pénteki találkozóra, ami nagyon fontos lesz számunkra. A fiúk nagyon jó munkát végeztek, nem az ellenféllel, csak saját magunkkal foglalkoztak. Most az a legfontosabb, hogy a kecskeméti mérkőzésig regenerálódjunk. Köszönjük a közönségnek, hogy kijöttek, és hosszú idő után szurkoltak nekünk. Remélem, hogy a következő két hazai mérkőzésen is itt lesznek, és támogatnak bennünket.

Patai Benjamin, Jászberény: Gratulálok a Pécsnek. Köszönöm, hogy komolyan vettek minket. Mi is szerettünk volna egy komoly erőt képviselni ezzel a kerettel, de ma ennyire voltunk képesek. Ilyen helyzetben nagyon nehéz tartást mutatni, de úgy gondolom, büszke lehetek a fiúkra, mert amit tudtak azt kitették a pályára. Sajnos ez ennyire volt elég. Számunka már arról szól a bajnokság, hogy tisztességesen, emelt fővel tudjuk befejezni.


OSE Lions – Zalakerámia ZTE KK 89-56 (20-13, 20-13, 18-20, 31-10)

Sebastjan Krasovec, OSE: Gratulálok a csapatnak. A ZTE szűk játékoskerettel játszott, a külföldi játékosai hazamentek, amit az előnyünkre fordítottunk. A védekezésünk végig remek volt, némi ingadozással, de sikerült biztonságos távolságba kerülni, így az oroszlányi fiataljaink esélyt kaphattak, hogy megszerezzék az első pontjaikat az első osztályban és örülünk, hogy ezt mindenki láthatta. Ez volt az utolsó hazai meccsünk, most két idegenbeli mérkőzéssel fejezzük be a szezont, aztán majd már a következőre fókuszálunk.

Heinrich Róbert, ZTE: Gratulálok az oroszlányi csapatnak, nagyon jól pörögtek ezen a mérkőzésen, amivel sajnos a mi szűkös játékoskeretünk nem tudta felvenni a versenyt. A mi részünkről az az öröm, hogy legalább öten maradtunk a végére és nem fogytunk el teljesen. Nehéz időszak jön még elénk, megpróbáljuk megtenni azt amit meg tudunk.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés