Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Sebastjan Krasovec a Paks új edzője

Visszatér hazánkba a szlovén szakember.

Fotó: Bálizs Zsuzsa:

:

Csirke Ferenc menesztését követően a paksi klub vezetősége a szlovén Sebastjan Krasoveccel állapodott meg, így a 45 éves – korábban hazánkban az MVM-OSE Lions és a Zalakerámia ZTE KK csapatát vezető – szakember veszi át a gárda irányítását. Krasovec a Falco elleni mérkőzésen debütál, Szombathelyen, szombaton.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

HIRDETÉS
27 hozzászólás

27
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
13 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
pepperpowerReddTardáltZombihajdúgyerekBuborka Recent comment authors
ReddTardált
Olvasó

2,5 éve nézzük a Gulyás showt sztm lassan kiderül h ki a leggyengébb láncszem , se edzőt se légióst nem sikerül választani néhány ritka kivételtől eltekintve, várom az önkritikát is mert másokra kenés mutogatás az megy szépen .

Artur Doki
Olvasó

Mint írtam van egy- két forgatókönyv a folytatásra( legalábbis a fejemben?) 1.ha ez a keret megy tovább és feltámadunk,akkor Krasovec mágus és mennybe megy,a csapat meg elmehet a búsba,mert akkor senki sem mossa le róluk az edzőbuktatást… 2.ezzel a kerettel megyünk tovább és folytatódik a pofoneső….gyorsan rájönnek,hogy nem a madame-mal volt gond a kupiban,ekkor viszont már újabb állás kerülhet veszélybe( nyilván nem Krasovecé,akiről persze kiderül,hogy csodára Ő sem képes… 3…és ez a legvalószínübb,játékoscsere(ék) következik. Kb hármat kéne cserélni( ami nyilván kivitelezhetetlen),a két cenyát és a 3 kicsiből valamelyiket hármasra… Ha csak egyet,akkor Woods a tippem. Sajnos Eilingsfeld Johnny még hetekig(… Olvass tovább »

pepperpower
Olvasó

1 es 3 egyszerre.
Az uj edzonek majd bizonyitani akarnak a jatekosok, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ezert mindenki jobb lesz.
De szerkezetileg ez igy nagyon nincs rendben, tehat mindenkeppen bele kell majd nyulni, meg sokaig nincs magasbedobonk.
Talan a legidealisabb a csorgolabdas helyett egy 3-4 kombo lenne, bar igy, hogy Mario mar van, kicsit sok 1-2-re az a harom legios.

Apostille
Olvasó

Krasovec is majd rájön (hamar le fog esni neki), hogy használható magas emberek nélkül csak a sárban dagonyázik az edzői elképzelésével együtt. Amennyiben lesz töke ahhoz, hogy kiharcolja a saját elképzelése (hívjuk koncepciónak) szerinti 1-2 játékoscserét, és szembe tud menni a főkolompossal (most az esély adott, mert az egyszemélyes szakvezetésnek végre valamit az asztalra kéne hajítani), akkor lehet egy sikeres(ebb) belépője. A Paks nem attól halvány/sótlan, mert a játékosok már nem voltak hajlandók Csirkéért küzdeni (vagy éppen ellene voltak csak hajlandók), hanem a jelenlegi 3 használható kisember lényegében egymást oltja ki az azonos posztokon. Kell egy sziklaszilárd (védekezni tudó) center,… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Ha megnézitek Krasovec eddigi szezonjait, csak olyan helyekre ment, ahol bármilyen eredménynek nevezhető teljesítménnyel már elégedettek voltak. OSE, feljutás után, ne essünk ki, bármi, ami ennél több, már jó eredmény. Zete, pár év a kieső zónában után, innen már csak felfelé vezethetett az út, kapott egy jó keretet, pipa. Szerintem amúgy azzal a kerettel óriási kudarc, hogy nem lett bronzérmes a csapat, sőt egy kicsit jobb koncentrációval az Albával helyet is cserélhettünk volna és akkor a döntő reális lett volna. Szerintem a bajnokság második felében és a playoffban alulteljesítő volt a gárda és nem volt igazán jól menedzselve se a… Olvass tovább »

heraklith
Olvasó

Én is így látom. A saját szemszögéből teljesen jól csinálja.

Borbély Lajos
Olvasó

Én is így gondolom. Jó drágán nem tudta Krasovec mester magát erre a szezonra eladni, most vagy engedett az igényeiből vagy a Paks jó mélyen a zsebébe nyúlt. Dzunics volt még vastagon ilyen. Másik véglet pl. Lazics, aki azért nehéz helyzetben lévő és pénzzel nem eleresztett csapatokhoz is elmegy. Visszatérve a Paksra: akkor nincsen igazunk, ha dettó ugyanezekkel a játékosokkal sokkal többet tud majd Krasovec mester érni. Ezt feltehetően nem fogjuk soha megtudni, mert jó eséllyel fog a Paks igazolni, játékost cserélni. Egyébként ez a Kaposvár – addig, amíg bírja a kezdője – mindenkit meg fog tudni lepni, jó eséllyel… Olvass tovább »

hajdúgyerek
Olvasó

Oroszlányban 4 szezont “húzott le” Krasovec. Még NB1/B. időszakban került oda. Vele jutottak fel az A-ba. A félbemaradt 2019/2020. szezonban sem álltak rosszul MK részvétel, 21. forduló kedvező sorsolás mellett 8-9. hely (bármi lehetett volna). 2020/2021. 10. hely, 2021/2022. 7. hely. Szerintem az OSE neki is köszönheti a feljutást + hogy stabil bentmaradó (közép) csapattá vált.

zterulez
Olvasó

Igazad van, én is tudom, hogy ő vitte fel az Ose-t az A csoportba. Nem azt mondtam, hogy rossz edző.

Zombi
Olvasó

Krasovec szakmailag jó edző. Meccselni, cserélni nem tud. Rajta sok minden meg tud csúszni. Irgalmatlan pénzt kért, ha igazak a pletykák…

ejjha
Olvasó

Azért nem semmi, hogy egyesek pontosan tudjátok mi van Krasoveccel, miért nem volt csapata, hogy Ihring miért nevetgélt és le is vonjátok a következtetéseket. Egy dolog, hogy Csirkének nem adták meg a lehetőséget, mert tényleg nem ezt érdemelte. Másik dolog, hogy mindenféle tény nélkül ti is beáraztok embereket, csak mert lefuttattatok a pici agyatokban egy összeesküvéselméletet, na ez is gusztustalan.

heraklith
Olvasó

Az hogy hozzád csak a fórumról jut el információ, az nem jelenti azt, hogy máshoz is.

ejjha
Olvasó

Nagyon vakvágányon vagy, hajjaj…:)

Akkor csak egy példa: ha valaki azt írná “tudom”, az azt jelentené tudja. Tény. Ha azt irja “gondolom”, akkor csak a fejéből pattant ki.
Magyar értelmezés írott szövegből, próbáld ki mielőtt hülyeségeket írsz.

tarhonya
Olvasó

még a végén kiderül, hogy van nagyobb kártékony ember a pavliknál a paksi kosárlabdában

turul
Olvasó

Ezennel itt leáldozott a paksi fiataloknak.

ronaldmc
Olvasó

Szoktam követni az NB1 alakulását, aktuális híreket. Szurkolói szinten megy a rivarizálás, ami kell egy jó bajnoksághoz. Most viszont valahogy az az érzésem, hogy egy kicsit mindenki, az ország minden részéről összezárhatna, mert külső szemlélőként ez egy nagyon véleményes döntés a paksi vezetés részéről. Nem kimondotta Krasovec kinevezése, hanem az, hogy egy, az elmúlt 20 évben a magyar kosárlabdáért valamit azért letett személyt így kigolyóznak. Amennyiben Báder változtatni akar ezen az állóvizen, akkor remélem annyit felvállal, hogy megkéri Gulyát, hogy álljon a nyílvánosság elé és mondja el miért született ez a döntés. Amennyiben, mindenki hagyja, hogy ez az ügy is… Olvass tovább »

Buborka
Olvasó

Szerintem a szövetségnek nincs joga beavatkozni a klubok belügyeibe.

ronaldmc
Olvasó

Ebből a szempontból teljesen igazad van. Ettől még merem remélni, hogy a véleményed nem egyezik a történetekkel.
Maradva a liga magasabb szintre emelésének érdekében, Báderék az ilyen és ehhez hasonló esetekben viszont, a versenyszabályzat apróbb módosításaival kifejezhetnék nem tetszésüket, korlátozva a hasonló esetek újbóli előfordulását. Még egyszer hangsúlyozom: Amennyiben a többség minőségi javulást szeretne látni a férfi kosárlabda terén

KPSVRKK
Olvasó

Ihring ezért vihorászott. Gondolom beszélt Krasoveccel. Hányinger.

Csippa
Olvasó

Ez gyors volt, kizárt, h nem tárgyaltak vele már egy ideje…

heraklith
Olvasó

Amikor bejelentik az ilyen “kirúgásokat” addigra már mindig rég megvan az utód. Nem küldték volna el a Csirkét, ha nem állapodtak volna addigra meg Krasoveccel.

KKK72
Olvasó

Hát ez furcsa legalább is nekem . Ha ilyen gyorsan találtak új edzőt akkor ez már meccs előtt ki volt találva Csibének menni kell és ebben a vereségben Gulyás keze keményen benne volt. Ajánlom Gulyásnak sürgősen keressen fel olyan boltot ahol gerincet lehet vásárolni.

HajraKapos
Olvasó

Egyébként eddig hogy-hogy nem volt csapata? Kiváló edzőnek tartom, ezért is meglepő számomra.

Milivoj
Olvasó

Mert azt hitte magáról, hogy ő Pat Riley…, legalábbis annyi pénzt kért, csak senkinek nem ért annyit, úgy látszik, leadott az igényéből, de még így is drága

heraklith
Olvasó

Több szempontból is magasabbak voltak az igényei, mint amire a képességei predesztinálták.
Volt két viszonylag jó szezonja, két kiváló kerettel.
Vagy rájött időközben, hogy mi a realitás vagy a Paks minden mindegy alapon kifizeti.
Másfelől nem vállal kockázatot sem, mert Pakson ennél már csak feljebb van és ha felépülnek a sérültek, akkor újra adott lesz neki a brutál keret.
Azért az nem jó irány, hogy a tapasztalt hazai edzőket ennyire semmibe veszik, mint a Csirke Ferit.
Mondjuk Csirke nyilatkozata alapján az edzőbuktatás is benne volt a pakilban. Ha meg ez volt, akkor csak szerencséje volt Krasovecnek, a csapatnál meg akkor valami nagyon nem kerek.

lalus
Olvasó

Lottózni fogok. Tegnap már erre gondoltam.

Artur Doki
Olvasó

Nem volt egy ördöglakat feladvany

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés