Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

Scherer Bálint: Óriási élmény

Nem bánta, hogy rövidebb lett a nyaralása.

  •   :

:

A közelmúltban Sopronban megrendezett fiú U20-as FIBA Youth European Challenger tornán és a most zajló U18-as viadalon is érintett a Rátgéber Akadémia. A játékosaik folyamatosan szerepelnek a korosztályos válogatottak megmérettetésein.

A soproni U20-as viadalon remekelt a magyar válogatott, hiszen mind az öt mérkőzését megnyerte (sorrendben Szlovákiát, Koszovót, Fehéroroszországot, Észak-Macedóniát, majd még egyszer Fehéroroszországot verte), így megszerezte az első helyet. A csapatban ott volt a Rátgéber Akadémia játékosa, Scherer Bálint is, aki természetesen egyáltalán nem bánta, hogy így jóval rövidebb lett a nyaralás.

– Nekem óriási élményt jelentett, hogy a nemzetközi porondon játszhattam a válogatottal, nagyon sok tapasztalatot szereztem – mondta Scherer Bálint. – A torna előtt három hetet edzettünk együtt Székesfehérváron, kemény felkészülést csináltunk, aminek meglett az eredménye. Mindenki nagyon akarta a sikert, ez abszolút érződött: folyamatosan segítettük egymást és igazi csapatmunkával nyertük meg a tornát!

Pécsen abban reménykednek, hasonlóan sikeres lesz majd a Szlovákiában, Léván szereplő U18-as válogatott is, amelyben ott van Meszlényi Róbert és Bánfi Balázs is.

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés