Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Salgótarjáni KSE – HÜBNER-Nyíregyháza BS

Három vereség után javítana a Salgótarján.

Salgótarjáni KSE - HÜBNER-Nyíregyháza BS

Piros-csoport, 17. forduló
Salgótarjáni Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Hervay T., Németh P., Gaál N. (Mocsai L.)

Salgótarján: Sömenek - Karanfilovszki - Herendic - Boinitzer - Joó.

Nyíregyháza: Ubilla - Bus - Bazsó - Mokánszki - Tóth.

Újabb rangadó vár a Nyíregyháza csapatára a Vasas legyőzése után, amely ezúttal a gödörben levő Salgótarján otthonába látogat.

Szabó Zoltán, a Salgótarjáni KSE vezetőedzője: Nem úgy alakult a január, mint ahogy terveztük, egy nagyobb gödörben vagyunk, nem várt vereségek csúsztak be az elmúlt időszakban. A legutóbbi, pécsi meccs kivételével a mi kezünkben volt a TF elleni, vagy az idegenbeli, Rátgéber Akadémia elleni mérkőzés is és a mi hibánkból kaptunk ki. Nyolc-tíz pontos előnyről szerintem nem lenne szabad veszíteni, de ahogy láttam, a Nyíregyházának is sikerült majdnem a Vasas otthonában. Éppen ezért kimondhatjuk, hogy a kosárlabdában a 10-15 pontos vezetés nem jelentős. Próbáltuk rendezni a sorainkat, majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Jelen pillanatban úgy gondolom, hogy nem mi vagyunk a találkozó esélyesei, de próbáljuk megnehezíteni az erős Nyíregyházának a dolgát és próbáljuk egy kicsit helyretenni a saját önbecsülésünket is, hogy megmutassuk, hogy mi a valódi arca a csapatnak. Kisebb sérültek vannak, de úgy gondolom, hogy mindenki vállalni fogja a játékot.

Siska János, a Nyíregyháza vezetőedzője: Sok időnk nem volt készülni erre a találkozóra. A Salgótarján szerintem az egyik legjobb szerkezettel rendelkező csapat a Piros-csoportban, emellett pedig több rutinos játékosuk is van. Három vereséget szenvedtek el zsinórban, ebből kettőt hazai pályán. Mindettől függetlenül oda kell rájuk figyelni, mert otthoni környezetben nagyon erősek. Nyíregyházán már játszottunk egyszer velük, az alapján tudunk készülni. Biztos vagyok benne, hogy javítani szeretnének, éppen ezért kemény mérkőzésre számítunk, így is készülünk. A saját játékunkat szeretnénk játszani, egyértelműen a győzelem a célunk. Január vége felé vannak kisebb sérüléseink, de reményeim szerint mindenki pályára tud majd lépni.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés