Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Salgótarjánban is új edző irányít, Sömenek visszatért

Számos friss igazolással kezdte meg a felkészülést a Piros csoport újonca.:

:

Alapos vérátömlesztésen esett át a nyári szünetben a Zöld-csoport ezüstérmeseként az új idényt immár az NB I/B-s pontvadászat felsőházában megkezdő Salgótarjáni KSE, hiszen az előző évi garnitúrából Joó Tamás, Piukovics Patrik, Póczos Mátyás és Zábó Dániel személyében összesen négyen távoztak, ugyanakkor öt frissen igazolt játékos is bemutatkozott a szép számú érdeklődőnek a hétfő esti – a legkisebbektől a felnőttekig minden korosztályos csapatot felvonultató – nyilvános edzésen.

Amelyet immár új tréner vezényelt le az egyelőre tizenöt főt számláló bő keretnek, Ughy Albertet ugyanis a legutóbb az Újpest-Megyeri Tigrisek csapatát irányító Stevan Csupics váltotta a vezetőedzői székben. A szerb szakember a legutóbb sikerrel szerepelt legénység tagjai közül továbbra is számíthat Boinitzer Dávid, Csabák Balázs, Dániel Péter, Hajdu Márton, Kovács Dénes, Kovács Martin, Piukovics Bálint, Póczos Sándor és Szőke Szabolcs játékéra, s mint kiderült a kiváló horvát irányító, Dominik Herendic ugyancsak piros-fekete színekben folytatja. A szép számú érkező között is feltűnhetett azonban egy ismerős arc a drukkereknek, Sömenek Martin ugyanis 2016-ban egy fél idényt már lehúzott az SKSE együttesében. A huszonhat esztendős, 203 centis magasember most Oroszlányból tette át a székhelyét Salgótarjánba, akárcsak a macedón származású, ám „kosármagyarnak” számító fiatal Valentino Karanfilovszki (19 éves, 188 centiméter magas), aki főként az irányító és hátvéd posztokon vehető számításba. Utóbbi kosarashoz hasonlóan szintén a mezőnysort hivatott erősíteni a Pécsről érkező Berkics Bence (23 éves, 194 centiméter magas), valamint a legutóbb Miskolcon pattogtató Szanyi Róbert (20 éves, 188 centiméter magas) is, míg a Tiszaújvárosból igazolt Gáspár Balázs (25 éves, 206 centiméter magas) a palánk alatti kontingens ütőképességét növelheti.

A nógrádiak egyenlőre naponta kétszer, a városi sportcsarnokban tréningeznek, majd a hónap második felében már több felkészülési torna, illetve edzőmérkőzés is szerepel a menetrendben – derült ki a klub hivatalos honlapjáról.

fotó: kemma.hu/Karácsony Tamás

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
ab21Gugyerás OlivérTonymontanaDennis Recent comment authors
Gugyerás Olivér
Olvasó

Újságíró tudhatná: más az egyenlőre ás az egyelőre.kicsit gáz szerintem…

Tonymontana
Vendég
Tonymontana

Szimpatikus csapat lesz

Dennis
Olvasó

Ezzel a kerettel a 3-6. hely simán meglehet.

ab21
Olvasó

Realitás az inkább 5-6 ami összejöhet nekik és arra tényleg jók lehetnek,a Veszprém,MAFC,Nyíregyháza és a BKG elosztja egymást közt az 1-4 helyet sorrend igazából mellékes is,szerintem ez a négyes kiemelkedik,bármelyiket is megelőzni nagy bravúr lenne akár a Tarjánnak akár a többi csapat valamelyikének is!
Mindenesetre egy jó Salgótarján színfolt lehet újra a B ligába!

Dennis
Olvasó

Szerintem a BKG gyengült, őket meg lehet előzni, a másik 3 csapat papíron jobb, de szerintem a Tarjánnak az edző személye is egy hellyel jobbat jelent.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés