Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sajtónapot tartott a bajnok, szlovéniai edzőtáborba utazik a Falco

Két edzőmeccset is játszanak a sárga-feketét.:

:

A bajnok és kupagyőztes Falco KC Szombathely már három hete készül a következő szezonra, a sajtó képviselői pedig a keddi edzésen leshettek bele a csapat munkájába.

Mint ismert a csapat magja egyben maradt a nyáron, de azért történt néhány változás a keretben és a szakmai stábban egyaránt. Gasper Okorn szakmai tanácsadóként dolgozik, helyét a korábbi másodedzője, Milos Konakov vette át. A stábhoz Konankov segítőjeként Marko Csurovics csatlakozott.

Immár öt magyar válogatott játékos erősíti a sárga-feketéket. A Benke Szilárd, Keller Ákos, Perl Zoltán, Váradi Benedek négyeshez csatlakozott az előző szezonban Belgiumban kosarazó, egyébként körmendi nevelésű Golomán György. A tavalyi légiósok közül Boris Barac maradt egyedül, új külföldi játékosként egyedül Marvin Clark érkezett.

A fiatalok közül Kovács Benedek és Sövegjártó Ábel maradt, hozzá csatlakozott a Paksról hazatérő Verasztó Péter, plusz a csapattal készül az utánpótlásból felkerült Takács Zsolt és Horváth Ádám is.

A Falco szerdán utazik el Szlovéniába, ahol hétfőig fognak edzőtáborozni, közben két edzőmeccset is játszanak majd Konakov tanítványai. Az edzőtábor után a csapat részt vesz majd a Bányász Kupán, szeptember 7-én nézők előtt fogadják a Kecskemétet és a szokásos Horváth Zoltán Emléktorna sem maradhat el. A tornáról és részvevő csapatokról a szlovéniai edzőtáborból hazaérkezést követően fognak bővebb tájékoztatást tartani. A sárga-feketék szeptember 15-én egy Komarno elleni idegenbeli meccsel zárják a felkészülést – írja az ugytudjuk.hu.

A Falco egy hazai, Pécs elleni meccsel indítja majd a bajnokságot, a BL-ben pedig az AEK Athént látják vendégül először, október 6-án.

A fotókat Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu készítette, felhasználásuk csak az eredeti forrásmegjelöléssel lehetséges.

Falco edzés

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

40 hozzászólás

40
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
34 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
EwingMarillionLightbringerMendezVulcano Recent comment authors
Vulcano
Olvasó

Jó újra látni Gaspert és a családját.??

Gergő
Olvasó

Csak ne hogy haza hozzák a koronát!!!

Lightbringer
Olvasó

Miért? Megint elveszett?

Cibona5
Olvasó

Azért ez a fiatalokat leszámítva 7 fős rotáció még a magyar bajnokságra is soványnak tűnik, nemhogy a Bajnokok Ligájára.

Bencur2021
Olvasó

Teljesen egyetértek. Mar vagy 10 szer leirtam ezt es mindig lehurrognak.?

Marillion
Olvasó

Nem csak téged hurrognak le! Engem folyamatosan hogyha a létszámot feszengetem! De újfent megkérdezem,hogy ez most komoly hogy a bajnokcsapat akik egyben BL résztvevő is CSAK két légióssal tervez a szezonra?! Ennyire bizunk a válogatottjainkban? Hogy mi lesz ebből….

Bencur2021
Olvasó

En se ertem… nem hogy a blre bajnoksagra is vekonyak leszunk, plane amikor egyszerre megy a ketto.. hiaba Somogyiztok o egy kiegeszito ember. Fiatal szabalyos jatekosnak jo de ennyi pont ezen fellul nem falco szint.

Bencur2021
Olvasó

Hozni kene meg egy legiost akar jon Somogyi akar nem.

Marillion
Olvasó

Szerintem mivel Gyuri jőtt igy 5-ben túlkinálat van…nem gondolkodnak már semmi új arcban…Somogyi nem kell sem az edzőnek sem a vezetőségnek…

Leklibajsza
Olvasó

Egy játékos még mindenképp jön, és Kovács az aktív rotációban lesz. Plusz Verasztó is fog perceket kapni, őt már 3 éve is kedvelte Konakov. Ez már 9 fős aktív rotáció.
Mennyiségre megleszünk. Ami hiányzik szerintem az viszont egy jól bontó kettes.

Bencur2021
Olvasó

Ne mond mar nekem h a bl ben Kovacs es a Veraszto fognak jatszani. Aktiv rotacio 7 fo.

Cibona5
Olvasó

Bajnokságban is csak a fiatal szabály miatt kötelező első félidőben.

Leklibajsza
Olvasó

De azt ugye érted, hogy fogunk még igazolni?

Cibona5
Olvasó

Ha nekem szántad, akkor igen, tisztában vagyok vele, hogy lesz még új ember. Ha Somogyi lesz, akkor azért az kevés lesz a jó nemzetközi szerepléshez.

Marillion
Olvasó

Gondolom ha Somogyi eddig nem akkor már nem is fog! Legalább mezőnyben kéne egy átlagon felűli labdazsonglőr….

Bencur2021
Olvasó

Ertem, de ha Somogyi jon, o se fog bl be nagyon szerepet kapni.

Vulcano
Olvasó

Fog.

Marillion
Olvasó

Miért… azt mondod jőn? És ha igen mikor? Nem kéne már itt lennie akkor hogy be lehessen élesíteni a játékrendszerbe mire itt az idő?!

Ewing
Olvasó

Mondd…

gulyasszabolcs00
Olvasó

Legutóbb többen is hiányolták, gondoltam megosztom:

Falco: Váradi 18/15, Benke 6, Kovács 10/6, Golomán 4/3, Keller 7. Cserék: Barac 7, Perl 15, Clark -, Verasztó 2, Sövegjártó –

OSE: Ruják 2, Milisavljevic 8, Carev 5/3, Burns 6, Molnár 14. Cserék: Parrish 7/3, Garamvölgyi 9/3, Tóth 2, Mucza 3/3, Dorogi –

Ohnego
Olvasó

Sajnos ez nem pontos, mert egy elírás biztos van benne….
Persze azt nem tudom, hogy mely adminisztrációs szakaszban történt a hiba.

Bencur2021
Olvasó

Huuu erős legios lesz ez a Clark.. mindig belenyulunk.

Petike97
Olvasó

Biztos nagyon jó érzéked van hozzá,ha egy sima edzőmeccs után ezt megállapítod.

Marillion
Olvasó

Na de pont nélkül egy légiós? Most akkor milyen feladatra hoztuk ide? Egy jó légiósnak mindegy hogy mikor áll be a meccsen vagy érzi a gyűrűt vagy nem! Harapd le az én fejem is semmi vész!

Leklibajsza
Olvasó

Jaja, mondig az első zartkapus edzőmeccsen függ. Ha ezen 0 pontot dob akkor gyorsan dobjuk ki, ha 40-et akkor ajánljunk neki egy 10 éves szerződést.

Marillion
Olvasó

Vagy érzi/érti a játékot vagy nem! Itt készül már hetek óta nem lehet kifogás neki semmi! Bocs! Több fronton indul a csapat ide kész játékos/ok kell a piacról!

crazybasket
Olvasó

Játszott vagy 2-3 percet, mivel a mérkőzés elején egy kisebb sérülést begyűjtött és nem kockáztatták! Másnap teljes értékűen edzett már!

Vulcano
Olvasó

Igazad van. Most rögtön zavarjuk el.

Bencur2021
Olvasó

Amugy Golomán milyen poszton fog játszani ?

crazybasket
Olvasó

1-2, de inkább irányítót!?

Bencur2021
Olvasó

Nagyon vicces.. komolyan kerdezem.

Vulcano
Olvasó

4-5. De attól függ mit kíván meg a helyzet. Keller, Golomán és Barac is itt van. Szóval van 3 bevethető emberünk 5-ös poszton. 4-es poszton pedig szintén Barac és Golomán + Kovács Beni. Az meg már csak a mester meccselésén fog múlani, hogy ki hol hány percet fog kapni.

Bencur2021
Olvasó

Clark meg 3-4 ?

Marillion
Olvasó

Kellerrel egymás mellett vagy felváltva…Nem palánk alatt fogunk meccseket hozni…majd megint Szili..Zozó…Beni tengely nyakába szakad minden…erre meg már előre készülni fognak az ellenfelek…

Rózsabimbó
Olvasó

Mocskos sárgák!

Suns
Olvasó

Bajnokcsapat & kupagyőztes. Így pontos.

KD
Olvasó

Aztán a nagy erőlködésben el ne hervadj barátom.

Mendez
Olvasó

Fáj még ugye?
Nagyon helyes!
???

Marillion
Olvasó

Nem Vietnámban vagyunk,ez itt Magyarország! Űlj le 1-es! Tudom szar lenne leirni hogy Mocskos Bajnokcsapat és Kupagyőztes!

Ohnego
Olvasó

Csak a teljesség kedvéért: Sövegjártó Ábel neve lemaradt

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés