Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sabáli Balázs: Rutinos, univerzális magas embert keresünk

Pitts megszerzése Pojbics Szabolcs érdeme.:

:

A Soproni Kosárlabda Klub vezetőedzője, Sabáli Balázs jó véleménnyel van az új szerzeményekről, még egy játékos leigazolását tervezik, azt is elmondta, milyen posztra. 

Két légiós már edzésbe állt Sopronban, tudtuk meg Sabáli Balázstól, a BB1.hu-nak adott interjújából, aki szót ejtett a tavalyi pontkirály, Pitts megszerzéséről is. 

Damier Pitts holnap már csatlakozik is a csapathoz. Az igazolást ügyvezetőnknek, Pojbics Szabolcsnak köszönhetjük, ő ütötte nyélbe az üzletet. Ebből adódóan pontos részleteket én nem is tudok, de örülök, hogy sikerült megállapodni. 

Sabáli Balázs eddig elégedett – Fotó: Wölfinger Béla/sakc.hu

Így az SKC eddig négy külföldi  játékost igazolt a nyáron, ebből ketten már edzettek is a csapattal

Melvin Johnson tegnap este érkezett meg, így őt még nem láttam edzés közben. Demetre Rivers és Eric Carter viszont már másfél hete velünk tréningezik. Carter ugye újonc, ezért neki még szoknia kell az európai kosárlabdát, Rivers játszott egy évet Észtországban, szóval neki már van némi tapasztalata. Első benyomásaink mind emberileg, mind hozzáállásban jók, bízom benne, hogy mindkét srác a segítségünkre lesz a szezon folyamán – mondta Sabáli.

A tréner ezután kitért arra is, milyen posztra keresik az ötödik légiósukat.

–  Mindenképp egy univerzális játékost keresünk, aki 4-es és 5-ös poszton is megállja a helyét, hiszen ha Carter pihenőre szorul, akkor jó lenne, ha tudná valaki helyettesíteni. Fontos, hogy legyen tapasztalata, mert a magyar és a külföldi magas embereink is nagyon fiatalok.

Olyan kosarast keresünk, aki tud kívül és belül is játszani, ám a piac nagyon szűk, úgyhogy nehéz lesz kiválasztani, de bízom benne, hogy sikerülni fog. Sajnos a mikorra nem tudok választ adni, amint megtaláltuk, alá is írunk, de ez nem csak rajtunk múlik

– mondta Sabáli.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
lddzetomeesobisLaposvárSopronKCfan Recent comment authors
zetomee
Olvasó

Tavalyról Wiggins elég rutinos és ahogy ki van hangsúlyozva minden csapatnál,hogy nem veszünk zsákbamacskát hiszen itthon játszott, őt pont tudjuk milyen kimagaslóan sz.r volt tavaly. Valaki már írta egyszer Dénes Gabit meggyőzni 1 év plusz, védekezést tudja hozni, az 5-8 játékperce is sokat számítana a rotációban.

sobis
Olvasó

Az elmùlt kb 8 èvben olyan 4 es poszton jàtszò lègiòsaink voltak hogy vagy a Dènes Gabi vagy a
Tòth Geri volt a kezdőben.
Remèlem lesz jobb…

SopronKCfan
Olvasó

Legalább Pojbics is munkába állt ?

Mtefan11
Olvasó

Bebes István?

ldd
Olvasó

Fütyi valamikor egész jó volt.
De lehet, hogy a Vavra jobb volt.

Koops
Olvasó

Pantelic Djordje? ?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Na-na! ???Apuci vagy hozzánk vagy sehova! ??

Laposvár
Olvasó

Megoldható, Sopronban is vannak jó ideggyógyászok!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés