Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Sabáli Balázs és Jakab Máté is a Honvéd stábjában

Báder Márton: olyan kiváló szakemberek csatlakoztak a csapatunkhoz, akiknek személye, szakmai múltja garanciát jelent a minőségi munkára.

  •   :

:

Mint azt már korábban megírtuk, Sabáli Balázs csatlakozott a Budapesti Honvéd Sportegyesület államilag elismert Kosárlabda Akadémiájához. Rajta kívül a klub kötelékébe tartozik júliustól Horváth Szabolcs és Jakab Máté is.

Sabáli Balázs több NB I-es férficsapat trénereként is dolgozott az elmúlt évek során, tavaly novemberben távozott a Sopron KC vezetőedzői posztjáról, majd elemző szakemberként segítette a Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia munkáját. Horváth Szabolcs erőnléti edzője volt a soproni férfi csapatnak és a női válogatottnak, az ő munkájának is köszönhetően a legjobb nyolc között zárt a magyar csapat a szerbiai Európa-bajnokságon. Jakab Máté a közelmúltban a Szolnok U23-as gárdájának felkészülését irányította, és másodedzőként dolgozott a felnőtt csapat mellett.

– Sabáli Balázs, Horváth Szabolcs és Jakab Máté érkezése nagy fegyvertény Akadémiánk számára, hiszen olyan kiváló szakemberek csatlakoztak csapatunkhoz, akiknek személye, szakmai múltja garanciát jelent a minőségi munkára – idézte Báder Mártont, a BHSE Kosárlabda Akadémia szakmai igazgatóját a BHSE.

A szakember elmondta: júliusban még egyéni foglalkozások zajlanak a kosársuliban, majd augusztus 3-tól minden korosztály számára beindul a felkészülés az őszi bajnoki sorozatra.

Forrás: MTI
Fotó: sakc.hu

  •   
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
efeli96 Recent comment authors
efeli96
Olvasó

Remek hír, úgy néz ki, hogy a szakmai oldal rendben lesz.
Remélhetőleg lassan a játékoskeret kapcsán is hasonlóan pozitív hírek jönnek.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés