Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sabáli Balázs értékel

A soproni edző kicsit “hazabeszélt” az álomötös összeállításánál.:

:

Idén is jelentkezünk hagyományos, szezonzáró sorozatunkkal. A BB1.hu a bajnokság végeztével mind a tizennégy edzőnek felteszi ugyanazt a négy kérdést. A sorban következő Sabáli Balázs, a Sopron KC vezetőedzője válaszolt a kérdéseinkre.

1. Hogyan értékeli saját és csapata teljesítményét?
2. Mi volt a szezon meglepetése?
3. Állítsa össze a 2018/19-es szezon álomcsapatát!
4. Mivel tölti a nyári pihenőt?

1. Elég vegyes képet mutat az idei szezonunk. Jól kezdtünk, voltak hullámvölgyeink, majd gyengébb időszakok váratlan vereségekkel. Ugyanakkor az alapszakasz utolsó előtti fordulójától teljesen pozitív irányba mozdult el a teljesítményünk. Amikor Székesfehérváron nyertünk, onnantól kezdve egy sikeresebb szériába kerültünk. Szerencsére bejutottunk a középházba, onnan pedig kivívtuk magunknak a rájátszást jelentő nyolcadik helyet. Ha ezt a részét nézem, akkor a vége pozitív volt. Természetesen van bennünk hiányérzet.

2. Az egyik nagy meglepetés a Jászberény alapszakaszban nyújtott teljesítménye volt, ami megsüvegelendő. Ha ott a sérülések elkerülik őket, akkor lehet, hogy másképp alakultak volna a végső helyezések. A Pécsről is el tudom mondani, hogy nagy pozitívum volt a csapat szereplése. A bronzérem megszerzése komoly siker, gratulálni kell Csirke Feriéknek. Megérdemelten végeztek a harmadik helyen. Ennek a két csapatnak a teljesítménye volt a legpozitívabb.

3. Kicsit hazabeszélek, mert ötből két játékos tőlünk fog bekerülni. Borisovot sem tudom kihagyni az ötösből, mert a Debrecennek ő volt a húzóembere.

Warner – Vojvoda – Taylor – Borisov – Gordon.

4. Minden edzőnek hasonlóan telik szerintem a nyara. Ilyenkor mindenki megpróbál a családdal tölteni több időt. Egy nyaraláson már túl vagyunk, innentől kezdve itthon vagyunk, és próbáljuk összerakni a jövő évi csapatot. Ilyenkor az edzők próbálnak minél több játékost megnézni, minden egyes nap erről szól.

fotó: Sopron KC Facebook/Wölfinger Béla

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Viggianoldd Recent comment authors
ldd
Olvasó

Már a második aki”hazabeszél”.
Ha ilyen kurvajó játékosaik voltak,miért nem ők lettek a bajnokok?

Viggiano
Olvasó

Center poszton nem értek vele egyet, írom ezt Soproniként, de irányítóban szerintem is Warner volt a legjobb! Egy fecske pedig, mint tudjuk nem csinál nyarat! Szerintem amúgy nincs nagy gond ezzel az ötössel, a fehérvári edző “hazabeszélő” ötöse azért lényegesen viccesebb!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés