Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sabáli: A Falco kivégzett minket

Változtattak a koncepción Sopronban, már más típusú légióst keresnek.:

:

A hét elején, a bajnok Falco otthonában rendezett edzőmeccsen nagy vereségbe futott bele a Sopron KC. A kék-fehérek a hét végén Zalaegerszegen, a Göcsej-kupán lépnek pályára, bő két hét múlva pedig bajnoki rajt. Sabáli Balázs edző a klub hivatalos honlapjának adott helyzetjelentést.

– Nem vagyok boldog – kezdte nagyot sóhajtva a sakc.hu-nak Sabáli Balázs. – Még nem teljes a keret.

Változtatva a szakmai koncepción már olyan magas játékost is szívesen látnánk, aki távolról talán nem annyira veszélyes, de mindenképpen kell még egy olyan kosaras a keretbe, aki lepattanózásban, a palánkok alatti harcban hatékonyan tud segíteni nekünk. A piac azonban pang, egyelőre nem találunk olyan szintű játékost, aki segítségünkre lehet.

Rátérve a 40 pontos (92-52) vereséggel végződő szombathelyi edzőmeccsre, a szakvezető azt taglalta:

– Supola Zoli egy kitámasztás után jelezte, érzékeny a combközelítője. A meccs további részében nem erőltettük a pályára lépését, hiszen a játékosokra egészségesen lesz szükségünk a két hét múlva esedékes bajnoki rajton, amit nem kockáztathatunk az edzőmeccseken és a felkészülési tornákon. Melvin Johnson a talpát fájlalva, az első negyed közepe táján kivált a játékból, ő azóta kapott betétet, amely reméljük segít neki a gyógyulásában. Mezőnyposzton így nagyon megfogyatkoztunk, Pitts mellett nem igazán maradt, aki védelmet bontson, helyzeteket alakítson ki. Nagyon sok labdát adtunk el, a Falco pedig “kivégzett” minket. Mindez nem panaszkodás, tudom, máshol is vannak nehézségek, sérülések és például játékoscserék, de ezek a tények.

Ami a hétvégi Göcsej-kupát illeti, Sabáli Balázs elmondta, érdekes ellenféllel kezdenek Zalaegerszegen.

– Első ellenfelünket úgy tudjuk, visszasorolták az osztrák másodosztályba. Azt tervezzük, hogy ellenük sokat játszanak majd fiataljaink, akik reméljük hatékony, jó játékkal rukkolnak elő.

Szombaton következik a házigazda ZTE elleni meccs, a vasárnapi zárónapon pedig a szlovákiai Léva lesz az ellenfél. Hogy milyen összetételben lépünk pályára, még nem tudom. Supi és Melvin is játszani akar, majd meglátják, hogy érzik magukat. Azonban még egyszer hangsúlyozom, nem edzőmeccseken, felkészülési tornákon, hanem a bajnoki nyitányon lesz szükség egészségesen játékosainkra – és persze a továbbra is keresés alatt álló magas emberre…

Fotó: sakc.hu/Wölfinger Béla

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
sobisSkcforeverbippa1GáborVince.Carter.15 Recent comment authors
sobis
Olvasó

Azt nem èrtem hogy mìèrt kell a lègiosokat egymàs utàn mind az 5 posztra heteket hagyni

mièrt nem lehet egyszerre nèzni ès szerződtetni a centert ès pl a kèt hàtvèdet ès nem csak egyszerre 1 posztot nèzni…

bippa1
Olvasó

A csapatot nem láttuk játszani,de az adzőmeccsek eredményei kiábrándítóak.Megint kukázzuk a megmaradt játékosokat.Szerintem volt elég idő a játékoskeret kialakításán,szóval ez a süket duma engem nem érdekel.Ha meg nincs pénz,akkor próbáljanak szponzort keresni,TZ-nek mindig sikerült a lányoknál csak nálunk nem.Talán tenni kéne érte valamit,nem csak várni,hogy valaki kopogjon az ajtón.Meg minek a padra 5 edző,régebben 1 max 2 ember megoldotta ezt a feladatot.Ezek után vásároljunk bérletet?Hát nem is tudom.

Keletizoli1
Olvasó

Miszlikre szedte a Falco a Sopront. Kutyák elé vetette. Feldarabolta.

Zvezda
Olvasó

40 pontra mi mást kellene mondani?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

A Sabáli nyilatkozta ezt te agyhalott!

Keletizoli1
Olvasó

Tudom hogy ő nyilatkozta, tudok olvasni.

Bajuszkiraly
Olvasó

Sabáli képzett, tapasztalt edző, de ezzel a magyar anyaggal, nem megy semmire.

Gábor
Olvasó

Ki a kisf.szom alakította ki a magyar anyagot?

Skcforever
Olvasó

Azt az apró pici, ám de nem elhanyagolható tényt hagytad ki, hogy a képzett, tapasztalt (bár ebből nem sokat mutató) Sabáli tehet arról, hogy ilyen magyar magunk van?

pbask
Vendég
pbask

?️?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés