Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ruják András: Sajnos így alakult

Így búcsúzkodik a Pakstól az irányító.:

:

Mint ismert, Ruják András és az Atomerőmű SE nem hosszabbított szerződést, így két év után távozik a magyar válogatott játékos. Pár mondatban összeszedte a gondolatait, ez olvasható most a paksiak honlapján:

– Két évet töltöttem Pakson, sokban hasonlítottak egymásra. Sokan kérdezték milyen a városban élni, nekem teljesen megfelelnek a kisvárosi mindennapok, amikor kocsiba se kell ülni esetleg, gyalogosan elérhető sok minden, a kutyámmal lemegyek és egyből el tudom engedni a mezőn rohangálni, úgyhogy jól megvoltam. Úgy éreztem mind a kétszer volt potenciál a csapatban, idén az öltözői hangulat ráadásul különösen jó volt. Sajnos amivel végig küzdöttünk az volt, hogy nem tudtunk hosszú ideig kiegyensúlyozottak maradni, bár őszintén szólva pár havonta mindig volt valami változás a csapat életében, játékosok, edzők, sérülések, de ettől függetlenül jó lett volna egy két hullámvölgyet elkerülni, vagy a sikeresebb időszakot elnyújtani kicsit, mert láttuk, hogy 1-2 győzelem is több helyezést jelentett az idei bajnokságban. Sajnos így alakult, mindenkinek minden jót kívánok a csapatnak, a körülötte dolgozóknak, és azoknak is, akik rendre kijártak a meccseinkre!

Fotó: kosarlabda.ase.hu

HIRDETÉS
14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Artur Doki24esbányászLeklibajszaGecse J. Márió Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Minden jót Bandi,az új csapatodban(persze ne ellenünk)….

24es
Vendég
24es

Pécsre megy, és ez nem tipp.

moldi56
Olvasó

Szolnokra biztosan nem…

gulyasszabolcs00
Olvasó

Pécs.

Megmondo
Olvasó

En Jaszberenyre tippelek

gulyasszabolcs00
Olvasó

A közhiedelemmel ellentétben Jászberényben nincs pénz válogatott szintű magyar játékosokra. Ezt Lazic is elmondta az előző interjúban. Nyártól is ár-érték arányban kell megtalálnunk a legjobb játékosokat, ahogy tettük ezt tavaly is. Oroszlányban már a B csoportban is komolyabb lóvé volt, de van még pár hely, ahonnan nem jönnek el a magyarok egy osztállyal feljebb játszani, mert ott többet keresnek…

Leklibajsza
Olvasó

Mondjuk Ruják inkább B csoportos szint, mint válogatott.?

bányász
Vendég
bányász

Az OSE nem fog aránytalanul drága játékost igazolni. Főleg olyat nem, aki alig vagy egyáltalán nem jobb a meglévő gárda tagjainál.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

És hova lesz a menetel, Andris? 😉

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Ááá Zoltán megint itt?Az előző cikk alatt bedühödtél rám ,hogy Zoltánnak hivtalak csak akkor Emőkeként irtál be…Jól tudom ,hogy mostmár nemcsak a neved hanem a státuszod is Hadnagy??Ja és mennyivel tesszük a Körmendet???Jelenleg 1,75 a végső győzelmük. 😀

Gecse J. Márió
Olvasó

Abban az 1.75-ben már semmi érték nincs, a körmendi bajnoki címet a középszakasz vége előtt kellett rakni kerek 5.0-ért! 😉 Más kérdés, hogy Delas kiesésére nem számítottam, így már rohadt nehéz lesz, még teljes kerettel sem lett volna egyszerű.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Én is nektek szurkolok de az 1.85 ajándék tűnik a Falcora.

Megamegmondo
Olvasó

Bandikám, igazság szerint maradt kicsit hiányérzetem a produkciód után, de ahogy te is mondtad, állandó hullámvasúton ültünk, neked is voltak nagyon jó heteid aztán utána borzasztóak. Sok sikert kívánok az új csapatodban és kiegyensúlyozottabb formát. 🙂 A lelkesedésed és a védekezésed, az akarat mindig példás volt az én szememben.

Megmondo
Olvasó

Már csak arra vagyok kivancsi, hogy melyik csapatba megy…?!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés