Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Rudner szerint felkészültek a következő időszakra

A Szolnok bedobója elmondta, több variációt is kipróbáltak az edzőmeccseken.

  •   :

:

Jelenleg 11 győzelem és 8 vereség mellett a negyedik helyen áll a Szolnoki Olajbányász együttese 19 fordulót követően. A gárda bedobója, Rudner Gábor beszélt a BB1.hu-nak arról, hogy hogyan használták ki a közel egy hónapos válogatott szünetet, illetve arról is, miket gyakoroltak a Szeged, valamint a Kecskemét elleni edzőmérkőzéseken.

A szünetben edzés edzés hátán volt. Nagyon sok időt fektettünk abba, hogy a saját játékunkat fejlesszük, és hogy erőnlétben is szintet lépjünk. Játszottunk két edzőmérkőzést, amelyeken az volt a terv, hogy mindenkit rotálunk és különböző védekezési variációkat próbálunk ki. Más ötössel mentünk fel a pályára, mint ahogy általában szoktunk, kipróbáltunk nagyon sok opciót és úgy érzem, hogy tanultunk is belőle, de még mindig videózunk ezekből

– mondta a szolnokiak 4.3 pontot, 1.6 lepattanót és 1.1 gólpasszt átlagoló játékosa, aki kérdésünkre kitért az elkövetkezendő időszakra is.

– Nagyon zsúfolt most a mezőny, pontosan ezért is alapoztunk sokat ebben az időszakban, mert a következőkben nagyon nagy lesz a terhelés. Heti két meccs, ami nagyon intenzív lesz, szeretnénk minél jobban szerepelni.

Fotó: olajofficial.hu

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés