Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Rudner: jó úton haladunk

A játékos négybe jutna a Szolnokkal.

  •   :

:

Rudner Gábor tizenhét évesen került Szolnokra és járta végig a ranglétrát, hogy mára oszlopos tagja legyen a felnőtt csapatnak.

Az idei szezonban 16 mérkőzésen 4.4 pontot és 1.5 lepattanót átlagoló Rudner az olajofficial.hu-nak mesélt többek között arról, hogy hogyan ismerkedett meg a kosárlabdával, hogyan vált belőle profi sportoló, de beszélt a továbbtanulásról és arról is, hogy mit csinál szabadidejében. Ezen felül természetesen kitért az Olajbányász idei céljaira is.

Interjú Rudner Gáborral

Csapatunk fiatal tehetsége 17 évesen döntött úgy, hogy Szolnokra igazol és az elmúlt években a felnőtt csapat oszlopos tagjává vált. Ismerjék meg Rudner Gábort!

Közzétette: Szolnoki Olajbányász – 2020. január 22., szerda

Fotó: olajofficial.hu

  •   
8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
RougeCsakaszombathelyBossesymoldi56kekfr@nkos Recent comment authors
Bossesy
Olvasó

Szerintem tök jó, hogy így (ha csak felszínesen is) meg lehet ismerni egy-egy játékost. Anno 10-20 éve, ilyesmiről szó sem volt. Játszottak is évekig kosarasok, akikről az átlag szurkoló az ég világon semmit sem tudott, csak annyit, hogy hetente egyszer látta a csarnokban.
Amúgy én minden szolnoki játékos helyében nyugodtan ki merném jelenteni, hogy a cél a kupa és a bajnoki cím. Mégis mi más lehetne a cél egy Szolnok előtt? Ha vannak is talán erősebb állományú csapatok, ez semmit sem jelent, meg kell verni mindenkit oda-vissza és aranyérem a cél minden fronton. Ez Szolnok.

moldi56
Olvasó

Ehhez képest: Alba oda-vissza,Körmend oda-vissza vert eddig bennünket és még ezután jön majd a Falco.Egyébként egyetértek.

Csakaszombathely
Olvasó

Ehhez így kell hozzáállni, a bajnokság vége meg még nagyon messze van.

kekfr@nkos
Olvasó

Rudi! Csak szólok, az 1-3 kell a nemzetközihez. Tavaly is megvolt a 4, mégsem lett nk.

Vince.Carter15
Olvasó

Úgy látom ezen a képen Kristic volt a Lucky Pierre 😀

laja
Olvasó

Magabiztos nyilatkozat ez Rudner. Jó úton haladunk? Én csak bízok abban a jó útban és a játékban kellene ilyen magabiztosnak lenned. Bedobni a 100%-os ziccert mert abból neked nem sok van.

moldi56
Olvasó

Mégis mit vártok tőle.Lenyílatkozta a kötelezőt.

Rouge
Olvasó

Hagyjuk.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés