Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Rudner Gábor: Nem tudtuk véghezvinni a megbeszélteket

Benke Szilárd magabiztos szombathelyiekről beszélt.:

:

A Falco nyerte a bajnokság kilencedik fordulójának rangadóját. A Szolnoki Olajbányász esélye viszonylag gyorsan elszálltak, és hiába küzdött nagyon Dragan Alekszics együttese, nem tudták megnehezíteni a bajnok dolgát.

Először is gratulálok a Falcónak, sajnos nem olyan meccset játszottunk, amilyet szerettünk volna. Nem sikerült lépést tartanunk a hazaiakkal, és a megbeszélteket sem sikerült véghez vinni. Gyorsan túl kell lépni a történteken, és javítani a hibáinkon, hogy az alapszakasz első felére az első nyolcban legyünk

– nyilatkozta a lefújást követően Rudner Gábor.

A szombathelyieket Benke Szilárd képviselte a sajtótájékoztatón.

Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen sokan kijöttek jó hangulatot teremtettek. Amit elterveztünk, azt sikerült megcsinálni, agresszívek voltunk támadásban és védekezésben is Nagyon magabiztosak voltunk, sok sikert kívánok a Szolnoknak a továbbiakban

– mondta a Falco játékosa.

Kiemelt fotó: www.ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint

 

HIRDETÉS

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Mr.TérkődonnarummaPiffingerderrylszolnokbasket Recent comment authors
Mr.Térkő
Olvasó

Futós gyors játék , fiatalok beépítése és a nézők visszacsalogatása.A valóságban a fiatalok kb. 0 percet kaptak idén (Rudnert nem számítom már fiatalnak és ő akar is rendesen ,nem tehet róla ,hogy az előző években mellőzték , idővel szerintem felfog nőni a jelenlegi magyar magunkhoz) nemhogy gyors ,de semmilyen játék nincs , hajigálunk kintről aztán vagy bejön vagy nem. A tabellán jelenleg elfoglalt helyünkkel és mutatott játékkal simán beleférne ,hogy a fiatalok szerepet kapjanak. Úgy tűnik ennyit számít ,hogy a Báder – Tóth – Nyerges hármas után idénre kaptunk egy Pór – Csősz – szalay triót akikről inkább nem írok… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

most egyetértek a szolnoki pesszimistákkal…persze, Szombathelyen ki lehet kapni és a -18 is vállalható kategória…de a “játék” az kilátástalannak tűnt…

Piffinger
Olvasó

Szakmai hibák, hangsúlyozom szerintem: 1; Ha nem tudjuk a megbeszélteket, kivitelezni, akkor miért nincs altternatíva? (Feltetelezhető az edzői hiba v. a játékos alkalmatlansága) 2; Miét van három edző? Szinte három játékos játsza le a meccsainket is… 3; Miért nincsenek betöréseink? 4; A magyar magunk fejlődés képtelen. Csoda számba megy, ha egy meccsen megdobják összesen a tíz pontot. (Rudi az alól kivétel, mert véleményem szerint ő oda teszi magát). Sőt azt is megértem h. a fiatalok lejátszák a “nagy” meccs előtt a maguk meccsét… Taiwo-t viszont lehetne egy jó alternatíva ként kezelni… 5; Kommunikáció. A két plusz büfé, illetve a bevihető… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Kíváncsian várom, mire jutott az edzői stáb az eddigi vergődés értékelésével, amit Csősz kért tőlük! Micsoda vezetői kvalitások! Értékeljék saját munkájukat, hol, mit, mikor rontottak el, mik a kivezető lehetőségek, stb! Kabaré!!!!!!!

szolnokbasket
Olvasó

Gábor!Ez a teljesîtmény kurva gyenege tőled,Kovácstól,Morant-tól,Tóth-tól,Krisztics-től!!!
Îgyatok vért meccs előtt vagy csináljatok amit akartok de ez egy nagy 0 amit ti ebben a szezonban mutattatok!
Továbbá rohadt bosszantó, hogy lassan vége az évnek és Juhos még jóformán nem játszott.Ezzel természetesen nem őt akarom bántani de egy rendkîvül sérülékeny játékost nem bîr el ez a csapat.Kalkulált ezzel valaki?Minden 3. meccsen lesérül aztán 3 hónap kihagyás.
És miközben Alekszics taktikáját csodáljuk (futunk-dobunk), Miló otthon biciklizik és kávézgat….
Ébresztő!!!!!!

Bossesy
Olvasó

Egyet értek minden szolnoki szurkolótársam felvetésével. Talán még annyit tennék hozzá, hogy nagyon-nagyon hiányzik a csapatból egy vezéregyéniség. Olyan mint Voja, Milo volt, vagy korábban Trotter, Perry, Parker, Ivkovics, Alexe, Lapov, Báder, Berkics, Tyubin…akik ha kellett a nyakukba tudták venni a csapatot, volt tekintélyük a játékostársak, de még az ellenfelek előtt is. Persze tudom, ilyen karakterek nem teremnek minden bokorban, de képességeik alapján Jones vagy Smith is lehetnének jó shooterek, húzónevek egy jó edző, megfelelően kialakított rendszerében. De az, hogy például egy-egy meccsen többször is Kovács Petire jön ki egy hárompontos dobás az számomra értelmezhetetlen. Rá jön ki az elzárás,… Olvass tovább »

Bossesy
Olvasó

És még Thomas Kelley-t ki is hagytam 🙂

laja
Olvasó

Ez aztán a nyilatkozat Rudner. Nem sikerült véghezvinni a megbeszélteket? Most már sokadszorra sem sikerült. Volt egyáltalán megbeszélt dolog? Viszont a nem kevés fizetésetek azt sikerül állandóan felvenni gondolom. Én ha a munkahelyemen nem tudom ellátni a rám bízott feladatot akkor elzavarnak a halál f.szára. Pár emberrel nálatok is ezt kelleni csinálni. Amit mutattok itt sorozatban talán a bennmaradásra elég lesz és akkor bőszen majd veregethetitek az edző és a magatok vállát is mert jövőre is NB1 lesz. Remélem azért a mindent elnéző vezetők kicsit magukba néznek és rájönnek,hogy átverték Szolnokon a szurkolókat ezért pár embert az edzővel együtt elzavarnak!… Olvass tovább »

majerle09
Olvasó

Én azért azt gondolnám, hogy nem egy szombathelyi vereség után kell a nagy következményeket levonni, szerintem ebben a szezonban ez minden csapat esetében bele kell, hogy férjen. Ha otthon kaptatok volna ki a Szegedtől, az nyilván más helyzet lenne.

laja
Olvasó

Persze te könnyen beszélsz kívülállóként. Nemcsak a szombathelyi meccsről van szó hanem az összes eddig lejátszottról. Mindenhol sz.rok voltunk.

derryl
Olvasó

Anno én is jót mosolyogtam, mikor Csulaci edzősködése idején 50000 szakértő szombathelyi elemzett, következtetett, értékelt a nagy semmin! Most rajtatok a sor, fordult a kocka. És természetesen nem a szombati meccs hozta felszínre a kulát, kezdetnek ott volt az itthoni Alba meccs. Azóta is ugyan ott!

dell
Olvasó

A bajnokság kezdete előtt az ankéton még a nemzetközi szereplés volt a tét. Most már a nyolc közé jutás? Gyorsan leengedtek a vezetők öt helyet. Ez nem más mint a szurkolók becsapása. Jó sokan vegyék meg a bérletet és utána az a lényeg,hogy bennmaradjon a csapat. Köszönjük Pór,köszönjük Csősz,köszönjük Szalay de ebből nem kérünk. Hamarosan már csak hárman nézitek ezt a szánalmas vergődést. Ilyenkor az egyenes vezetők kiállnak a nagyközönség elé és elmondják,hogy bocsánat átb.sztunk bennetek erre van pénz. Azt nem hiszem el,hogy nem látjátok,hogy nincs center, nincs edző, nincs csapatjáték csak az eszetlen távoli hajigálás. Amennyiben sürgősen nem változtattok… Olvass tovább »

Józsipapa
Olvasó

Az érdekelne már, hogy mik azok a megbeszéltek, amiket nem sikerült véghez vinni! Megnéztem a mérkőzés előtti beharangozókat az Olaj honlapján;elmondják a játékosok, hogy egész héten edzettünk – keményen dolgoztunk,rengeteget videóztunk,feltérképeztük az ellenfelet,kielemeztük a taktikájukat, összeraktuk a védekezést;meg kell akadályozni a gyors indításokat,védekezésben agresszívnak kell lenni; …….stb….stb…. Csak azt látni,hogy ezek nem sikerültek az Alba. a Körmend,az OSE és most a Falco ellen sem. Itthon pedig volt 3 nyögvenyelős (Jászberény,Kaposvár Sopron) és egy simább meccsünk a DEAC ellen; és volt egy idegenbeli győzelem a ZTE ellen – amit a bravúr kategóriájába sorolok. Akkor miben és hol kell keresni az okokat… Olvass tovább »

ZZTop
Vendég
ZZTop

Feltehetően mindegyik említett ok közrejátszik, de a legfontosab: A PÉNZ. Ez a csapat addig volt rendben míg egyszerre volt Voja és Milosevics. Egyedül Vojvoda is csak a négybe tudta vezetni a csapatot. Ilyen játékosokat nem egyszerű találni, ők tényleg akartak is. Van kb 4-5 magyar játékos, akik eldöntik a bajnokságot, hiszen az új szabály nagyon felértékeli a helyzetüket, tul.képpen ugyanolyan fontos szerepük van, mint egy méregdrága pont/VALgyáros légiósnak. Na, ezek közül a magyarok közül most Szolnokon nincs senki (tavaly Voja, Benke, Tóth), tehát nem lesz 4, ilyen egyszerű.

Heindrich
Olvasó

Hiba hogy Morant helyett nincs egy jó center. Sokadik meccs amin túl kell lépni!!! Cél a nyolcba kerülés? Ebben a keretben több van, a teljes morális széthullás előtt váltani kell.

űrhajóskutya
Olvasó

Jelentősen szélesítené a támadórepertoárt, ha lenne játék palánknak háttal, klasszikus centerpozíciós technikákkal. A dinamikus, befutós, atletikus vonal is tud működni, ott, ahol amúgy van labda nélküli mozgás, jó üres elzárások, és úgy alapjaiban véve koncepció. Moranttal nincs nagy baj, simán lehet olyan csapat, ami tudja használni, nem biztos hogy komolyabb bajnokságban, kezdő centerként, de ehhez az kell, hogy illeszkedjen egy játékrendszerbe. Az Olajbányász problémája éppen az, hogy nincsen értelmezhető játékrendszer, stílus, elképzelés. Nem csak centerposzton, hanem úgy általában. Hogy mégis hogyan kéne felhozni a labdát, hogyan akarják a támadásokat vezetni. Esetlegesen, a nagy számok törvénye alapján van egy-egy extra kinti… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

Rendszerhiba van,
a légiósok tranzíciós játékra lettek igazolva,
de Dragan pozíciós játékot
próbál játszatni velük.

Ezért ez az óriási katyvasz,
ami a centerjáték hiányában csúcsosodik ki…
a festékben nullák vagyunk,
ez igazából a mostani szar játékunknak
az alfája és omegája.

Morant is megtalálná a helyét
egy Dzunics-féle csapatban.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés