Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Rudner Gábor hosszabbított a Szolnokkal

“Az Olajbányász játékosaként akarok minél magasabb szintre jutni.”:

:

Újabb két évig a Szolnoki Olajbányászt erősíti Rudner Gábor – írja az olajofficial.hu. A bedobó már hét éve Szolnokon kosárlabdázik, az elmúlt öt szezonban a felnőtt keret tagjaként vált egyre érettebb játékossá. A huszonharmadik esztendejét betöltő játékosra nehéz idény vár a 2020/21-es szezon ezüstérmesénél. A kosarassal a szolnokiak hivatalos honlapja készített interjút.

Mi volt legfőbb szempont, amiért az Olajbányász ajánlatát fogadtad el?

– Bár nem vagyok szolnoki születésű, de annyira régóta játszom, s élek itt, hogy Szolnokot már tényleg második otthonomnak tartom. Én nem csak egyszerűen jobb szeretnék lenni, hanem az Olajbányász játékosaként akarok minél magasabb szintre jutni. Úgy érzem, hogy ebben a szezonban sikerült előre lépnem, és itt minden adott a további fejlődésemhez.

Valóban jó szezonod volt, ahogy az egész csapatnak is. Mitől lehetett ez a szezon olyan sikeres?

– Tényleg nem elcsépelt mondatnak szánom, merthogy valóban így történt: rengeteget dolgoztunk azért, hogy sikeresek tudjunk lenni. Emellett remek játékosok, de még inkább remek emberek alkották a csapatot, nagyon jó volt az összhang közöttünk, és mindenki egy célért harcolt. Ezek együttesen vittek el minket egészen a fináléig.

Említetted, hogy szeretnél jobb lenni. Miként látod, látod, mi az, amiben fejlődnöd kell, amire nagy hangsúlyt fektetsz a jövőben?

– Egyszerűen is válaszolhatnék: mindenben fejlődnöm kell, de amire mindenképpen nagyon kell figyelnem, az a támadó repertoárom szélesítése. Több labdavezetéssel kell dolgoznom, és pick and roll játékban is szeretnék előre lépni. Emellett védekezésben minél nagyobb stabilitást és agresszivitást szeretnék hozni, mert erre mindig nagy szüksége van a csapatnak. Összességében nagyon várom már a szezont, remélem, most végig ott lehetnek mögöttünk a szurkolóink is a lelátón!

Fotó: olajofficial.hu

23 hozzászólás

23
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
17 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
maxxRózsabimbóMarillionRolexArtur Doki Recent comment authors
maxx
Olvasó

Biztos nagyon rendes, udvarias srác de kosárlabdázóként sajnos soha semmit nem tett hozzá az Olaj teljesítményéhez a Szolnokon töltött évek alatt. Magasságához képest lassú, nem atletikus, különösebben nem is tehetséges és 23 évesen sokkal jobb már nem is lesz. Nyugodtan el lehetett volna engedni és a minimális perceit odaadni egy helyi ifistának, akinek nem kell lakást, kocsit fizetni.

Vadasz
Olvasó

Ez jó hír. Hajrá Rudi!

SárgaPárna
Olvasó

Lófaszjóska….

Redbid
Olvasó

Mát megint a tükör előtt mondod a magadét,
biztos nem vetted be ….

Redbid
Olvasó

Arról már nem is beszélve, hogyan mered ezt a hangnemet megengedni!!
Persze a fotel fedezékéből, meg ha megengedik itt, akkor már mindent lehet mi ….

Rolex
Olvasó

Párnatrágya,neked apád megkúrelta a nővéred és azért lettél ennyire debil?
?
Egy igazi búzavirág vagy…?

Marillion
Olvasó

Felesleges megszollítani….úgysem mer senki elé odaállni…..

Marillion
Olvasó

Most megint mi a gáz? Ez a tény nem Körmendhez kapcsolódik…..

Zsarkov
Olvasó

11. ember lesz a rotációban, sok meccs lesz, amikor pályára se fog kerülni…, kivéve, ha olyat is mutatni fog, amit eddig nem láttunk még tőle…, Badzim a jövő hétig eldől, de 80-20, hogy marad

milanka487
Olvasó

Kik lesznek?
Jön még magyar+5 légiós?

kekfr@nkos
Olvasó

Magyart? Honnan és kit? Mert már mindenkinek van szerződése aki el tud dobni a gyűrűig…
A döntő alatt pletyka szinten lehetett hallani, hogy testvér pár írányítás lehetne de a jólértesültek szerint Marcell mást választott…

moldi56
Olvasó

Van még egy Pongó.Pongó Martin Bajáról.Sok évet lehúzott Kecskeméten,de inkább visszament Bajára.Lehet hogy hülyeség amit írok,de ez sem kizárható opció.

Rolex
Olvasó

Moldi,igen hatalmas hülyeség…
Biztos elgondolkodott a vezetőség egy bajai igazoláson!
?

moldi56
Olvasó

Mondjuk én sem gondoltam komolyan,csak az jutott eszembe,hogy ebben a családban 3-an is kosaraznak.Valószínű Martin már nem tűz ki nagy célokat maga elé,ezért ment haza.Marcellról nem sokat tudok,bár nem lehet rossz,ha Németországban játszott.

higgadjle
Olvasó

kekfr@nkos!
Eilingsfeld-nek jelenleg még nincs biztos szerződése..
sokat hallani arról, hogy a Kaposvár tett neki ajánlatot.

KKKfanta
Olvasó

Eilingsfeld-nek még 2 év élő szerződése van baromi magas kivásárlási árral. Paks nem áll túl jól anyagilag ezért repesgetik Janit az eltávra, hogy nyerne a klub vele pénzt! De szerintem az nem a Kaposvár lesz…. Mondjuk elnézegetném Kaposváron az tény, de nem hiszem.

Zsarkov
Olvasó

1. Légiós-Pongó
2. Badzim-Kovács P.
3. Légiós-Pallai-Rudner
4. Subotic-Zsíros
5. Cakarun-Taiwo
A 3. posztos légiósnak 4-est tudnia kell játszani, mert lesz rá szükség, mivel Juhos miatt itt kevesebben (valójában többen ?) leszünk.
Az u23-as szabályt Pallai-Taiwo kettős fogja lejátszani.

Artur Doki
Olvasó

Eladhatnánk és kb be is csukhatnánk a boltot…kb ez is lehet a célja az olimpiai bajnoknak a kosárlabdával.

Rózsabimbó
Olvasó

12 lesz az a 11-es rotáció!
Rudinak valóban nem ez az éve volt a legjobb, de tud Ő ennél sokkal jobban teljesíteni, hasznos rotációs tagja lesz a csapatnak!

Milo
Olvasó

Nagyon jól látja a helyzetet. Védekezése rendben van, sarok triplái is. Viszont labdával elkell kezdenie dolgozni különben nem sok sót fog megenni az első osztályban. Én szurkolok neki, örülök, hogy marad, ahogy annak is hogy szolnokinak vallja magát. Hajrá Rudi!

milanka487
Olvasó

Nagyon jól kezdte a szezont, de sajnos nagyon visszaesett, de én nagyon bízok benne hiszen látok benne fantáziát! Azt csiripelek hogy Badzim valszeg marad, szóval még két jó légiós és rendben leszünk!

Rózsabimbó
Olvasó

Centerben csak Cakarun és Taiwo, baj lesz ebből!

milanka487
Olvasó

Tavaly is nagy nehezen megoldottuk!
Ha nagy gáz van Subotic lejátszik!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés