Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Rudner döntött a folytatásról

Hivatalos.
:

:

HIRDETÉS

Rudner Gábor a következő szezonban is Szolnokon képzeli el a jövőjét, így ősszel is a klub színeiben folytatja pályafutását. Mint megtudtuk, több csapat is érdeklődött a bedobó iránt, aki azonban úgy döntött, nem vált.

Gáborral tárgyalásokat folytattunk a jövőjével kapcsolatban, mivel a szerződésében mindkét félnek volt opciója a következő szezonra vonatkozólag. Gyorsan megegyeztünk, rövid időn belül mellettünk döntött. Tudtuk, hogy több csapat is szívesen látná őt soraiban, hiszen több éves A-csoportos rutinnal rendelkezik. A jövő szezontól életbe lépő U23-as szabály miatt pedig fontos szerephez jut a csapatunkban, hiszen az alapszakaszban a mérkőzések első félidejében folyamatosan játszania kell egy magyar fiatalnak

– mondta az Olajofficial.hu-nak Csősz Tamás ügyvezető.

Rudi a tavalyi szezonban az aktív rotációnk tagja volt, voltak kifejezetten jó mérkőzései, ahol megvillantotta a tehetségét, azon dolgozunk majd vele együtt, hogy a benne lévő potenciált a lehető legtöbbször ki tudja magából hozni.

– tette még hozzá.

HIRDETÉS
8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
derryllajaWSrebornLeklibajszawolfy Recent comment authors
Leklibajsza
Olvasó

“Miért kell mindenkit lerabolni???”

WSreborn
Olvasó

???

milanka487
Olvasó

Remek hír!
Az u23 szabály egyik nyertese mi vagyunk!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Kikkel?

Hidegzuhany
Olvasó

Engem is érdekelne hogy szerinted ki a jó fiatalotok ? Ha Rudnert gondolod annak akkor van egy rossz hírem…

derryl
Olvasó

Neked is van egy rossz hírem! A szezon eleji statot nézd meg, mikor Dragan játszatta, aztán vö Pótkeréknél nyújtott teljesíményével, mikor jegelte! Ég és föld! Jó, hogy megtartottuk, végre be kellene építeni, van benne min 20 perc, és spiritusz!

wolfy
Olvasó

Nem szolnokiként írom, hogy ez szerintem egy jó hír nekik. Figyelembe véve az U23 szabályt, Rudner egy bőven használható játékos, akinek már van rutinja. Nem gondolnám, hogy olyan sok spíler lesz a fiatalok között nem megbántva őket, de legalább Rudnert nem kell eldugni a sarokba a “csak bekkeljük ki a félidőt” címszóval. A többi fiatal nem gondolnám, hogy potenciális perceket fog kapni, kivéve ha sérülés van.

De azért hajrá DEAC, szerintem mi sem állunk olyan rosszul a fiatalokkal sem szerencsére 🙂

laja
Olvasó

Nyertesek mi vagyunk -e azt nem tudom,de azt igen ,hogy máshol sem lesznek jobbak mint nálunk. A bajnokságot mindig is a jó magyar sor és a kiváló légiósok döntik el.

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook