Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Rowsey azonnal hazautazik Amerikába, az edzőkérdésről is döntöttek Szolnokon

Vojvoda ajánlatot kapott, de három további magyar játékos sorsáról is érkeztek információk.:

:

A Szolnoki Olaj KK az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz, melyben sok kérdést tisztáz a klub.

– Jövőre is Dragan Alekszics és Szarvas Gábor lesz a Szolnoki Olaj edzője, és már megkezdték a következő idény játékosállományának összeállítását – minderről Szolnok polgármesterének egyetértésével döntöttek.

Szalay Ferenc  és Nyerges Zsolt azért tárgyalt egymással, hogy a kosárlabdaklub átadási folyamata alatt is biztosítsák a zökkenőmentes felkészülést a 2019-2020-as szezonra.

Szalay Ferenc felkérésére a klub jelenlegi menedzsmentje, Tóth Zoltán, Báder Márton, Abonyi Ferenc és Mácsai Anita továbbra is ellátja feladatát – tájékoztatott Tóth Zoltán, a Szolnoki Olaj KK ügyvezető igazgatója. Azért, hogy a klub az eddigi eredményeihez méltón működjön a továbbiakban, Szolnok polgármesterének jóváhagyásával és egyetértésével már az átadási időszakban megkezdték a 2019-2020-as csapat összeállítását.

– A folytonosságot szem előtt tartva sikeresen megállapodtunk arról, hogy a következő idényben is Dragan Alekszics és Szarvas Gábor marad a csapat edzője. Vojvoda Dávidnak nemzetközi szinten is versenyképes ajánlatot tettünk, Kovács Péter játékosként már aláírt a klubhoz, Benke Szilárddal és Tóth Ádámmal pedig közel állunk a megállapodás véglegesítéséhez. Szeretnénk együtt tartani a csapat fiatal magját alkotó játékosokat, hamarosan velük is megkezdjük a tárgyalásokat – mondta a klub ügyvezetője.

Tóth Zoltán arra is kitért: a Szolnoki Olaj amerikai irányítója, Andrew Rowsey arról tájékoztatta a klubvezetést, hogy családi problémái miatt azonnal hazautazik. A klub tudomásul vette a játékos egyoldalú döntését, a folytatásról pár héten belül döntenek a felek – derült ki a klub tájékoztatásából.

fotó: MKOSZ Facebook/Rébay Viktor

53 hozzászólás

53
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
38 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
Rougezterulezmakelovenotwar69NyugatPiffinger Recent comment authors
Piffinger
Olvasó

Keep on… Wellcome back!

Rouge
Vendég
Rouge

Idén ősszel önkormányzati választások lesznek, úgyhogy Feri nem engedheti meg azt, hogy ne legyen minőségi kosárlabda Szolnokon….panem et circenses… legfeljebb idén kevesebb megy magánzsebekbe és (talán) több a közösbe… az Olajkának is több jut. Zsolt anyagilag mindent lerendezve és kifizetve adott át, úgyhogy innentől kezdve várjuk az önkormányzat (százötven millió támogatás bejöhet a városunk iránt elkötelezett és minden pályázatot megnyert cégektől, ugyebár) és a beígért állami cégek (MOL, Strabag) “szerető gondoskodását”. Rowsey úgy tudom haláleset miatt utazott haza, Szili sérülése pedig nagyon rosszkor jött, de talán mégsem annyira: így van esélyünk őt jövőre megtartani…(nyilván most nem halmozzák el külföldi szerződésekkel).… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Így fél szemmel kísérve a történéseket, erős a gyanúm, hogy ebből semmi jó sem fog kisülni. Sajnálom a szolnoki csapatot, a sérüléshullám nélkül valószínűleg gond nélkül nyerték volna a bajnokságot, és úgy tűnik, hogy a jövő is nagyon kérdéses…

makelovenotwar69
Olvasó

Sajnálom, hogy ilyen múltú (és jelenű) klub vezetése így áll a kommunikációhoz… Látszik, hogy a saját szurkolóik sem tudnak többet, mint amit a semmitmondó nyilatkozatokból ki lehet hámozni. Márpedig ez a szolnoki szurkolók és a magyar kosárbarátok semmibe vétele. Sokkal inkább lehetne szimpatizánsokat a klub mögé állítani, ha a – nyilván tiszteletben tartva a szerződéses vagy személyes dolgokat – őszintén tájékoztatnák az érdeklődőket, sajtót a hogyanokról és a miértekről. Valaki korábban rákérdezett Strahinja Milosevics állapotára. Az egyik nagy légiós kedvenc az országban, semmi hír róla. A másodedző távozása, Rowsey lelépése, Kovács/Benke visszatérése mind csak kérdőjel. Én a szolnokiak helyében már… Olvass tovább »

Piffinger
Olvasó

Rúzs is lelépett…???

derryl
Olvasó

Én is hiányolom!

Nyugat
Olvasó

Ebből is látszik, h fizetett troll volt

derryl
Olvasó

Te meg hülye voltál, az is maradsz!

derryl
Olvasó

Ismét a szokásos vetítés, mindenki beszél már a háttérben mindenről, erre kiadnak egy semmitmondó közleményt, mi várható jövőre, vigyázva arra, semmi konkrétumot ne írjanak a csapatról, várható pénzügyi helyzetről, stb. A jelenről, vagy, hogy miképp fejezzük be a szezont, egy kukkot sem. Mikor miért küldték el Jakabot, várható-e valamelyik sérült visszatérése, mi van Miloval, és még néhány kérdés ami aktuális lenne. Rozit már egy hét után el kellett volna zavarni a picsába, nem most, gondolom megszellőztették, hogy jövőre talán karbantartónak tudják alkalmazni minimál bérért, erre megsértődött az idióta, és hazament. Ez is vezetőink nagyszerű hozzáállását dicséri, hogy most lépett le,… Olvass tovább »

dell
Olvasó

Az önkormányzat eddig is tulajdonos volt csak most átveszi teljesen a csapatot. Nem is a város fogja adni a legtöbb pénzt ez egyértelmű. Van itt kérem szponzor bőven és majd lesz is még több. Nem attól fogunk rosszul szerepelni mert nincs pénz hanem a sok sérüléstől.Egy csapat sem érne el semmit 4 felnőtt játékossal. Amit Rózi művelt azt én is elítélem mert mindenki tudja,hogy nem családi gondok vannak nála.Amennyiben az lenne akkor nem ez a tájékoztatás jelent volna meg. A jövőt illetően pedig az mindennél többet mond,hogy Kovács már aláírt,Tóth és Benke szerződése pedig várhatóan hamarosan élni fog. Azt meg… Olvass tovább »

Rubik75
Olvasó

Nekem nagyon furcsa,hogy a bajnokság vége felé így leül egy klub.Reális esély volt a bajnoki címükre és most mindenről lemondanak ilyen könnyedén.Közben meg a volt tulaj Svájcban vesz foci klubot.Nem vagyok az a fajta aki összeesküvést sejt mindenben,de ott Szolnokon hirtelen nagyon sok minden megváltozott nagyon rövid idő alatt.

Tarifa
Olvasó

Nagyon szomorú vagyok a tájékoztatás minőségén, azért is mert egy kényelembe beleszokott ügyvezető helye már biztos jövőre is.Korrektebb és gyorsabb információ sokat segítene a hangulaton, Most mit tudunk jatékosainkról? Valaki jön vagy már el is ment….ha beteg mi a baja? Meddig várjunk….Nem kellene messze menni tanulni…..

oilers
Olvasó

Ha az lesz a következő hír vele kapcsolatban, hogy leigazolta valaki (mondjuk dél-amerikában), akkor nem egy profi hozzáállás tőle (és sokkal csúnyábban akartam fogalmazni). Annak ellenére, hogy nagyon sok időt, türelmet kapott az olajban, illene nálunk befejezni a szezont, más légióst régen elküldtek volna. Most tudna törleszteni, jöna legkeményebb része a szezonnak és most hagy itt??? Nem tudom de ha tárgyalni kell a szerződéséről akkor nem egy látogatásra ugrott haza.

J.R.Benitez
Olvasó

Az addig ok. De mivel Szolnokon minden drukker pénzügyi gondokról beszél, adja magát a kérdés: Nincs felé tartozás? Erről nem szól a fáma. Csak kérdezem.

oilers
Olvasó

Én nem tudom de ha akkora baj lenne akkor airingtont nem pátyolgatnánk, malesevicset sem hoztuk volna. Inkább bizonaytalanság van a következő szeronra. Sztem ha tényleg baj lenne nála, akkor valami ilyesmi lenne a közlemény hogy megértjük, nagyon sajnáljuk és stb. de ehelyett ilyen: a játékos egyoldalú döntése, arról tájékoztatta a klubbot, stb. Pont most ennyi sérültnél rájátszás előtt, így az ő szerepe igen felértékelődött a csapatban és elmegy???? De lehet rosszul gondolom.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Nyerges most ment el. Biztos mindenkit kifizetett. Ha van tartozás az azóta történhetett. Az pedig rövid idő.

oilers
Olvasó

Igen az elég rövid idő, ha nem lenne pénz akkor nem ez lenne a közlemény, hogy olyan szerződést ajánlottunk, ami nemzetközi szinten is megállná a helyét.

Artur Doki
Olvasó

Má megen a bulvár…
Az első 2 mondat elolvasása után a laikusnak az lehetett az érzése,hogy bevágott a bomba Szolnokon/mostanra fogyott el a kotta/világvége.
A légiós azonnal hazautazik,edzőkérdés,Voját viszik és a maradék magyarokat is,+a sérüléshullám…
Aztán persze kiderülnek a részigazságok,mondjuk ettől még nem nyugodhatnak meg a szolnoki szurkerek

dell
Olvasó

Ebből a TZ nyilatkozatból mindenképpen örömteli az,hogy jövőre is lesz pénz és talán még jó csapatunk is. Amennyiben Tóth Á. és Szili is aláír akkor 5 jó légióssal újra versenyképesek leszünk. Az meg már csak hab lenne a tortára ha Voja is maradna.
Hajrá Olaj!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Azért az is furcsa, hogy a továbbra is Dragan és Gabi, akkor állja meg a helyét, ha az most is így van. Eddig hárman voltak, de Jakab úr valamiért nincs megemlítve.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Valaki írta, hogy a múltkori körmendi fiaskó után összeszólalkozott a vezetőséggel és már el is ment Szolnokról.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ha továbbra IS, akkor:Dragan+Gabi+Máté

Bazinga
Olvasó

Ezzel azt hiszem el is dőlt, hogy megismétlődik a 2007-2008-as bajnoki döntő, Körmend-Falco lesz idén.

Borbély Lajos
Olvasó

Hát, akkor hajrá-hajrá Körmend!!

nazol
Olvasó

Akkor elég uncsi lesz. Láthattuk a 2 csapat meccsét Körmenden és Szombathelyen…

donnarumma
Olvasó

A szolnokot is lattuk kormenden, annyi elég is volt

nazol
Olvasó

Érdekes megközelítés az biztos, te is pontosan tudod hogy miért! De tudod mit? Akkor hajrá! Meg lehet mutatni, itt a következő nagy esély a Falconak! Csak nehogy úgy mutassátok meg, mint a kupadöntőn…

donnarumma
Olvasó

Tudom.sok volt a hiányzó,azért! Valószínű, ha döntőztök is sok lesz…pont úgy közelítettem meg,mint Te!

nazol
Olvasó

Már ne is haragudj, de egyáltalán nem úgy közelítetted meg, mint én. Most komolyan elmagyarázzam? Oké. Szolnokon teljes keretekkel simán nyert az MTE ellen az Olaj. Majd “fél kerettel” simán kikapott Körmenden.
Míg ti oda-vissza kicumiztatok a Körmendtől.
Ha ez ugyan az, akkor bocsánat és nem szóltam semmit.

zlatan74b
Olvasó

Mi pedig a falco-t Győrben. 3 alapemberünk hiányzott, de nektek még ez is kevés volt 🙂

dell
Olvasó

Mi az ,hogy pár héten belül döntenek a folytatásról? Az olyan játékost aki egyoldaluan dönt a hazautazásról azonnali hatállyal és örökre el kell felejteni.

Willie
Olvasó

Azert en el tudok kepzelni olyan elethelyzetet, ami fontosabb mint a kosarlabda. Szoval en meg varnek a minositessel.

J.R.Benitez
Olvasó

Jó hír Olaj drukkereknek ahogy várható volt hogy minőségi csapat lesz Szolnokon. Sokan már itt világvégét vízionáltak, szerencsére erről szó sincs. Ezzel a kerettel plusz fiatalok plusz akár csak 3 jó légióssal is komoly célok lehetnek. Viszont idei szezonról semmi infót nem adtak ki. Ez nekem furcsa csak????

laja
Olvasó

Mi ebben a furcsa neked? Ennyi sérült és hiányzó után mit várhatna a vezetés mint a tisztes helytállást. Négy egészséges felnőtt játékosunk maradt. Én már annak is örülnék ha a középszakaszban meccset tudnánk nyerni.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Egyetértek lajával, ezt a szezont nagyjából el kell engedni Szolnokon… Sajnálatos, mert nagyszerűen indult, aztán pár hét alatt romba dőlt minden a fránya sérülések miatt. Szerintem is max 2-3 győzelem van benne a maradék pár emberben. De küzdeni fognak, effelől ne legyen kétségünk, a Ligetben így is vért kell izzadni annak a csapatnak aki nyerni akar.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Elengedni?
Minden meccsen vért kell izzadni.
A legfontosabb a minden!!!! meccsen van. Biztos lesznek vereségek, de maximális helytállás kell. A vereséget elviselik a szolnoki szurkolók. A lelketlenséget nem. Azt hiszem kapnak annyit a játékosok, hogy a fantasztikus hozzáállás alap kell, hogy legyen. Játszanak a fiatalok. Sokat. Győzelmünk lesz a középszakaszban is, mert a Falco jön Szolnokra. 🙂
Ha esetleg meccset kell elengednünk, akkor az a Berény legyen. Azért nekünk kevésbé rossz, ha nekik jó.
Mindenki a ligetbe, mert a:
Szolnok mi vagyunk.

donnarumma
Olvasó

Vigyázz,ha sárga színt látsz,nehogy epilepsziás rohamot kapj te szerencsétlen?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ha nekem írtad, fordítva van.
Tudod, igazi tétmeccsen a Falco 8 éve nem nyert Szolnokon. Messzebre nem tudtam visszanézni. Egyszer nyert a Falco az utóbbi időben, amikor biztos középszakasz győztesek voltunk, de volt még egy meccs…
A Falco Szolnokon egy kalkulálható győzelem innen nézve.

donnarumma
Olvasó

Mert hatalmas hazai pályát kaptok..így jó?:-)

zlatan74b
Olvasó

Győr :)))) Emlékszel? :)))

Rolex
Olvasó

Donnarumma..
Te világtalan sárga szar..
??

donnarumma
Olvasó

Ez szolnok…

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ez Szolnok:8-8,
de neked, csak APA…

donnarumma
Olvasó

Az a szolnoki kosárlabda csapat sikerei..te meg egy szerencsétlen senki vagy… dióhéjban

nyolcmegnyolc
Olvasó

Beszólsz egy 1000 sebből vérző csapatnak. Ez a csapat a kupadöntőn is oktatott benneteket. Erre, ha valaki beszól az nem tetszik. Érdekes. Mind1. Ez a te szinted.

donnarumma
Olvasó

Kedves 16
Te szólsz be az összes hozzászólásod alatt!Bármi a téma, a Falcót mindig belefűzöd,természetesen negatív módon!
Erre ha valaki beszól az meg nem tetszik!Mind1 ez a te szinted!
Én a szolnoki csapatot nem bántottam semmilyen formában..
A serülteknek jobbulást kívántam, a csapat sikereit,érdemeit elismertem,elismerem..
Nekem veled van problémám, vagyis a Falcó fóbiáddal!Bántott itt valaki?Kis korodban itt molesztáltak? Vagy mi a problémád a Falcóval,hogy minden hozzászólásodból látszik a megvetés?
Ne legyél a Szolnok emőkéje,mert nagyon jó úton haladsz..
Nyugodjál meg, attól megnyugszol

nyolcmegnyolc
Olvasó

Borzaztóan negatív voltam, mert leírtam a véleményem. Leírom mégegyszer. 2013-ig tudtam visszanézni. Azóta tétmeccsen nem nyert a Falco Szolnokon, pedig volt egy-két gyenge csapatunk azóta. 2013 óta minden számottevő csapat nyert szerintem Szolnokon, csak a Falco nem. Ezért én Olaj győzelmet jósoltam ellenetek. Ezért Falco fóbiás vagyok szerinted. Nincs bajom a Falcoval, mert legalább van egy csapat aki ellen biztosan kalkulálható a győzelem, vagy ha egy döntőben összefutunk velük borítékolható a győzelmünk. Azért sincs bajom veletek, mert lelkes F.Fórum olvasó vagyok. Jókat szórakozok rajtuk, van ott baj elég. Neked elárulom a kedvencem Circo aki egy szombathelyi jelenség. Azért sincs bajom… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Látod ,tudsz te ha akarsz..
És persze azt is tudod jól,hogy nem az zavar,ha leírod, hogy szerinted nyer a Szolnok a Falco ellen.(a statisztika is ezt mutatja)A statisztika mutatta azt is hogy az MTE 6 éve nem nyert nálunk…
Ha egyszer majd nem a Falco fórumot olvasod(pl.én sem teszem),hanem a saját hozzászólásaidat vissza,akkor talán rájössz,hogy miért is írtam…mivel neked nincs érzékeny lelked,ezért én tippelek:
Megtörik a jég és idén még 2x is verjük a Szolnokot?(ui. Ha nem kaptok orbitális hazai pályát?)

zlatan74b
Olvasó

Te meg egy paraszt vagy. szombathelyről. Kis sz-szel, ahogy Szolnokot írod.

donnarumma
Olvasó

Ejj zlatan…a helyesírás menne úgy,mint a kötekedés:-)
Azt kis betűvel kell írni.
Parasztozni meg nem illik.kérdezd csak meg a körmendi szurkolókat.

derryl
Olvasó

Kapufa! Az “ez szolnok”-ot is kisbetűvel írják felétek? Erre gondolt! Ez szombathely!

donnarumma
Olvasó

Szerencsétlen,ott azért írtam kisbetűvel,mert előtte( a győri kupadöntőnél ő is úgy írta)
Ez sem jött le, ugye??

J.R.Benitez
Olvasó

Helló azt irtam hogy nem adtak ki infót. Nem az hogy mik a célok. Ez 2 teljesen más dolog….. Uram bocsá mivel műtötték Szilárdot, mikor eddzhet újra. Vagy mi van sérült légiósokkal. Sajnálatos pechsorozat ami bárkivel bármikor megtörténhet.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés